Şimdi Ara

İşyerinde yaşadıgım sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştıgım yerde supervisior kadın var bana birşey söyledigi zaman cevap verme agzını kapa diyor 26 yaşındayım en sonunda cinayet işlemek zorunda kalıcam daha önce çalıştıgım işlerde de hep insanlarla sıkıntı yaşadım mutfakta çalışırken şef bana lan lunlu konuşuyor bende küfürü basıp işten çıktım sürekli değiştiriyorum çünkü bunlarla ugraşacak olsam birilerini öldürmek zorunda kalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 23 Kasım 2017; 12:35:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk girdiğiniz günlerde çok mu sessiz kalıyosunuz ya da fazla samimiyet mi gösteriyosunuz. İki türlü de millet kendinde böyle davranma hakkını görebiliyo. İşyerinde orta yolu bulmak gerekiyo

• Bu mobbing denen Türkçede karşılığı baskı olarak geçen olay ne yazık ki çoğu işyerinde var. Özellikle çok insanın çalıştığı şirketlerde farklı kültürlerden gelme her çeşit adam var. Her şehir her karakter farklı cins demek.. Mümkün olduğunca iş arkadaşlığı işte kalacak şekilde yaşamak gerek, sevipte koynuna alacak değilsin ya da nefret edip iş yüzünden kültürsüz adamla dövüşecek şiddetle çözecek de değilsin. Orta halli yoluna uydurarak devam edeceksin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.