Şimdi Ara

İşyerimde yaklaşık 5000 lira maaş alıp LCW'den giyinenler var (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
4
Favori
6.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi sözlükte Mart 2014 te acilan konuyu yeni görüp buraya tasimis.. Hic mi isiniz gucunuz yok kardesim? Ne kadar bos adamsiniz..

https://eksisozluk.com/5-bin-tl-maas-alip-lcwden-giyinen-erkek--4818439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Birlik -- 13 Ekim 2015; 17:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Özellikle gömlekleri ve şortları müthiş, 3 ay kullan parçalanmazsa ihtiyacı olan birine ver giysin.
  • Ya şimdi hakaret etmek istemiyorum birine 'engelli' yazdım diye forumdan 5 gün ban yedim sana yazacaklarımla kaç gün yerim bilemiyorum.

Orijinalden alıntı: Montmartre

LCW ürünlerinin ömrü 1 hafta.
    Ayrıca halk pazarındaki ürünlerden bir farkı yok, kesinlikle kullanmayın.

Edit: Yıllar önce LCW'den aldığım kaban duruyor, lakin yeni ürünleri aşırı çöp.

Bi tane kot almıştım 25 tl ye bayramda 7 sene evvel. 5.5 - 6 sene rahat giydim. Dahada giyerdim ancak kalçalar ve baldırlardan artık geçmiyordu artık. Sonra kardeşime verdim o giydi 2 ay sonra patladı pantolon zaten. Şimdi alsam 1 seneyi anca götürüyor malesef.
    Üç gözlü bir karganın üç gözü olmalı. Bunun sadece bir gözü var, o da kırmızı. Bran, meşale ışığında bir kan gölü gibi ışıldayan gözün onu izlediğini hissedebiliyordu. Lordun diğer gözünün olması gereken yerde ince ve beyaz bir kök büyümüştü. Lordun göz çukurundan çıkan kök, adamın yanağına inmiş ve boğazına girmişti.
    "Sen üç gözlü karga mısın?" -Bran Stark

• 5000 tl ne fakir.

• Güzel şeyler anlatmak istiyorsun aslında hocam ama anlatamıyorsun, ya da yanlış anlatıyorsun.İster lcw giyer insan ister naylon takar vücuduna, buna laf söylemeye hakkınız yok, isterse çuval bile giyebilir.ASlında demek istediğiniz belli "mezara mı götüreceksiniz az yaşayın be kardeşim" ama bunu anlatamamışsınız, talihsiz bir yazı olmuş.
  • Yazmıyım yazmıyım diyorum. Gitgide boş ve cahil insanlara dönüşüyoruz! Her konuda siyaset,kültür,eğitim ,günlük hayatta o kadar boş şeylerle uğraşıyoruz ve konuşuyoruz ki! İlerleyeceğimize geriye gidiyoruz. Ya her konuda olur mu? Güzelim ülkeyi ne hale getirdiler. Ya 1990 yılları mumla arar olduk.

Ya kardeşim adam ayda 10k-20k da alsada gider pazardan giyinir. Hatta milyoner olur. Marka giymeyi sevmez. İstediği yerden alır. Bunun niye konuşuyoruz. Anlamıyorum! Bakın ben spor yaparken giymek için pazardan bir tshirt aldım. Millet ikide bir gelip koton mavi mi diye soruyorlar. Bu da gösteriyor ki. Marka takıntısı bir milletiz daha doğrusu özgüvensiz ve vizyonsuz bir toplumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 13 Ekim 2015; 19:34:07 >
  • Bende böyleyim lcw dışında hiçbir yerden (pazar ve esnaf hariç) gidipte bi tişörte 50-60 lira para bayılmam osmanbey mağazalarından 10 liraya 15 liraya tisörtlerimi alıyor 20-25 liraya kotlarımı alıp giyiyorum 10bin lira maaşımda olsa böyle yaparım 20bin lirada olsa hem çeşit çeşit giyiniyorum çok kıyafetim var hemde param cebime kalıyor daha hoş şeylere para harcıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 13 Ekim 2015; 20:41:07 >

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gülüyozmukanka?

iphone 6s almasını biliyo demişsin. demek ki adam parayı giyimine değil teknolojiye harcamayı seviyor.

Aynısını ben yazacaktım güzel özetlemişsin

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

LCW bu ülkenin en iyi fiyat/performans giyim markasıdır. LCW dışındaki markalar boşuna dükkan açıp dükkan kirası veriyor.

Komik.

LCW'de 50-60TL'ye gömlek var.

Tasarım 40-45 yaş üstüne ve Ortadoğu ülkelerine hitap ediyor.

Kalite en fazla 3 yıkama.

Mavi'de 60-90TL arasına harika gömlekler var.

Damat'da o fiyata indirimle yakalanabilir güzel gömlekler.

Avva'dan alınabilir o fiyatlara. vs... vs...

Kot alacak olsan yine 50-60TL'ye vasat tasarım, ortadoğu işi şalvar gibi veya daha farklı kesimler var.

O fiyatlara veya biraz yukarısına internetten denk getirip ne markalar alınır.

LCW fiyat/performans olarak vasat ancak sahibi dindar ve malum partili galiba, voleyi oradan vuruyorlar.

Bu forumdakiler 50-60 tane ürün almayı matrah bir şey zannediyorlar ama bilmiyorlar ki aldıkları çöpten ibaret. Dolabında 30 tane gömlek olacağına 10 tane olsun ama adam gibi düzgün, ortama girilebilecek cinsten olsun. Colins gibi çok daha uygun markalar var, az daha çıksan dediğin gibi Mavi var.

Bu millet hiçbir zaman niteliğin nicelikten daha önemli olduğunu anlayamadı, siyasetten tut giyime kadar böyle.

• Turbo sandım ha diyecektim eczanede ki kıza o kadar veriyor sandım valla

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

İsterse çıplak gezer kardeş sanane adam belki ordaki modelleri beğeniyor

5000 lira maaş alıp çapulcu kıyafeti giymeye hakkı yok, bizim canımızı sıkıyor bunu kabullenemem ben. Sonra içimden para çok yanlış kişilerde diye kendimi yiyiyorum. Elimde olsa mahkemeye veririm böyle adamları.

Bence bi psikologa gorun

Ucuz mal cabuk eskir görünümü hemen bozulur dikkatli olmak lazim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.