Şimdi Ara

Işyeri odam için stereo sistem önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Işyerimdeki 15 m2 lik odam için 2 hoparlörlü uygun bir sistem arıyorum. Bütçem 3000 TL. Çoğunlukla akustik vokalli şarkılar dinliyorum. Düşük ses seviyelerinde, berrak ve canlı müzik dinlemek istiyorum. Işyerimde ne yazık ki yüksek sesli müzik dinleme imkanım yok. Kaynak şu anlık iphone x (apple music, Spotify) Ancak ilerleyen zamanda flac destekleyen dijital bir kaynak almayı düşünüyorum.

Yabancı forumlarda, Micca pb42x ve tempotec sonata hd dac kombinasyonu önerildi. Ancak bu ikili ülkemizde ne yazık ki bulunmuyor. Ülkemizde bulunan modeller önerebilirseniz çok sevinirim. (Flac destekleyen uygun fiyatlı bir kaynak önerilerine de açığım) Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

15m2 oda için 5" hoparlör yeterli olur. Presonus eris e4.5 bt önerebilirim hem bluetooth olması hem de ekstra cihazlara para ödememek için uygun bir seçim olur. Flac olayına takılmayın, 10-15 sene 128kbps ile flac arasında farkı anlayabilirdiniz şimdi spotify da yüksek kaliteyi seçerseniz, flac ile arasındaki farkı anlayamazsınız. Bununla ilgili yapılmış araştırmalar var ve normal bir insan kulağı belli bir bitrateden sonra farkı maalesef anlayamıyor, audiophile olanlarda belli bir yere kadar farkı anlayabiliyorlar. Müzik dinlemek için en önemli kriter hoparlördür. Hoparlörünüz ya da kulaklığınız size ne verirse onu alırsınız.

@Zwstn

• Çok teşekkürler. Peki sizce hoparlörlere telefondan harici dac aracılığıyla baglanmak, ile Bluetooth aptx ile bağlanmak arasında ciddi fark olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dac ile bağlamaya gerek yok, çünkü üzerinde aux çıkışı var. Bluetooth ile bağlanıldığında ses seviyesinde biraz azalma olabilir ama daha önce kullanmadığım için kesin bir şey diyemiyorum, sonuçta bunlar profesyonel amaçlar için üretilen hoparlörler. İsterseniz Compel gibi firmaları arayıp sorabilirsin, hatta durumunu açıklayıp hoparlör öneriside alabilirsin. Eğer telefonu kablo ile bağlama düşüncen varsa, bunların bluetoothsuz modellerinin fiyatları daha uygun ve Mackie markasına da bakabilirsin. Stüdyo hoparlörleri (monitör diye tabir edilir) tercih etmeni tavsiye ederim. Bu monitörler sesi düz ve temiz bir şekilde verir, sevdiğin bir şarkıda hiç duymadığın detayları duyabilirsin.

@Zwstn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev için ses sistemi önerisi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.