Şimdi Ara

İsviçreli Bilim Adamları Sallıyomuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette okudum İsviçreli bilim adamlarının yaptığı yeni araştırmaya göre,isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre diye başlayan cümlelerin yüzde 97.83 ü sallamaymış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry_m3ssQ -- 18 Temmuz 2010; 14:25:35 >



  • Malzemeler
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)
    250 gr Kuşbaşı Et
    6 yemek kaşığı Yağ
    3 adet Kuru Soğan
    3 adet Domates
    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
    3 bardak Su ya da Et Suyu
    Tuz
    Hazırlanışı
    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrutaL41


    Malzemeler
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)
    250 gr Kuşbaşı Et
    6 yemek kaşığı Yağ
    3 adet Kuru Soğan
    3 adet Domates
    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
    3 bardak Su ya da Et Suyu
    Tuz
    Hazırlanışı
    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.


    Kaç kişiliktir ki bu




  • isviçreli bilim adamı duymasın demiş oluyum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ


    quote:

    Orijinalden alıntı: BrutaL41


    Malzemeler
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)
    250 gr Kuşbaşı Et
    6 yemek kaşığı Yağ
    3 adet Kuru Soğan
    3 adet Domates
    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
    3 bardak Su ya da Et Suyu
    Tuz
    Hazırlanışı
    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.


    Kaç kişiliktir ki bu

    4 kişiye filan gider heralde




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcardle


    quote:

    Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ


    quote:

    Orijinalden alıntı: BrutaL41


    Malzemeler
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)
    250 gr Kuşbaşı Et
    6 yemek kaşığı Yağ
    3 adet Kuru Soğan
    3 adet Domates
    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
    3 bardak Su ya da Et Suyu
    Tuz
    Hazırlanışı
    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.


    Kaç kişiliktir ki bu

    4 kişiye filan gider heralde


    bunu salçayla yapsak olurmu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcardle


    quote:

    Orijinalden alıntı: ry_m3ssQ


    quote:

    Orijinalden alıntı: BrutaL41


    Malzemeler
    400 gr Fasulye (2 su bardağı)
    250 gr Kuşbaşı Et
    6 yemek kaşığı Yağ
    3 adet Kuru Soğan
    3 adet Domates
    2 Sivri Kırmızı Biber (ya da toz)
    3 bardak Su ya da Et Suyu
    Tuz
    Hazırlanışı
    Fasulyeler bir gün önceden ıslatılır.

    Düdüklü tencereye 6 kaşık yağ, 250 gr kuşbaşı et, küçük küçük doğranmış 3 adet soğan konarak 10 dakika kadar kavrulur. Sonra küçük küçük doğranmış domatesler ve biberler eklenir. Biraz daha çevirdikten sonra, bir gece önceden ıslatıp, süzdüğünüz fasulyeleri, tuz ve su koyarak düdüklü tencerenin kapağını kapatınız. 50 dakika kadar pişiriniz. Fasulyeler düdüklü tencerede pişirilince gaz yapmaz. Onun için önceden haşlayıp suyunu dökmeye gerek yoktur.


    Kaç kişiliktir ki bu

    4 kişiye filan gider heralde

    Bide pilav fln yapmak lazım yanına kim uraşcak sttret




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Einstein haklı çıktı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre en çok araştırmayı İsviçreli bilim adamları yapıyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 6e

    İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre en çok araştırmayı İsviçreli bilim adamları yapıyormuş.


    Evet abi aynen, bütün isviçreliler elinde büyüteçle geziyo gibü bi izlenime sahibim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.