Bildirim
İsviçre'de PKK'lı Kürt milliyetçilerini ezen Türk şoför!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok güzel yapmış. -
adam gibi adam helal olsun yürekli bi abimizmiş! ama bu videonun rahat 2-3 yılı var. -
İçine bir rahatlık geldi ne guzel ezdi bu ne cesarettir yiğidim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlara baktim da butun avrupalilar multecileri sevmiyor adamlar bikmis. Ozellikle orta dogululara kufur ediyorlar. Bizim sofor kahraman gozlerinde hepsinin icini rahatlatmis.
İyi olmuş ama inşAllah adama büyük bir ceza,idam falan vermezler
Asıl amacı öldürmek olsa arabanın yanlarına jilet gibi metal parçalar koyardı, tepesine de koyardı.
Arabayla dalan Türk olamaz. Yakışmaz.
Belki ajandır. Tarafları germek veya avrupaya amerikaya göre Türk imajını zedelemek için yapmıştır.
Arabayla ezecek cesareti olan bence böyle yapmaz. Gider koruculuk için başvurup anti-gerilla tekniğiyle jitem kadar olmasa içlerinden çökertir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Şubat 2017; 0:28:2 > -
Helal olsun. -
Bu gösteri yapanların çoğunluğu kendisini muhalif gösterip isviçre hükümeti tarafından sığınmacı sayılıp isviçrede kalmaya çalışan maymunlar.
leş sayısı azdı bu olayda galiba -
-
Adamsın helal olsun -
Umarim arabada bir sey yoktur.Sofor kardesimize gecmis olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: starcloth
quote:
Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar
quote:
Orijinalden alıntı: starcloth
Bir de 7,8 ekim olaylarında yine bir yiğidimiz k*rtçüleri tepelemişti
Konudaki de aynı video zaten.
Nasıl aynı video ? Linki yanlış mı kopyalamışım diye baktım, bir yanlışlık yok. Bu 7-8 ekim olaylarında çekilmiş bir görüntü.
Ha pardon bu başkaymış şimdi ikisini de yan yana izleyince farkettimAçılar falan çok benziyor o yüzden benzetmişim.
-
6.16 polisler at kullanıyor -
Eski görüntüler. Ben de yeni bir şey sandım. -
arkada da kanlı el ve ay yıldız koymuşlar. Kürtlerin kanı Türklerin elinde gibi bir mesaj vermek istemişler. Bırakın bu ince işleri artık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haber baya oldu yapılalı, yeni değil.
k9 yaralanmış -
Arkadaşlar Almanya ve İngiltere de şöyle bir kural var . Yollarda yeşil ışık yanıyor ise veya yaya geçidi yok ise Aracın her türlü geçme hakkı var.
Eğer bir yaya yolu işgal edip araç sürücüsünün hakkını gasp ediyor ise durmama hakki vardır. Eğer sürücünün avukatı bu yönde savunma yaparsa çok yemez ki anlaşılan hız sınırının altında.
Taraflı : Oh iyi olmuş köpeklere Türkiye'yi batırdılar bide Avrupa kaldı. Türkiye'de de Suriyelilere aynısını yapmak lazım özellikle doğuda. Türk bıçaklama ya falan başladılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en cahil ülkeler sıralaması 2025
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- belden aşağı mesajlar
- şark kurnazı ne demek
- 2025 elektrikli araç satış rakamları
- disney plus üyelik paketleri
- pes 21 türkçe spiker
- togg sıfır fiyatı
- iphone fiyatları artar mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X