Şimdi Ara

İsveççe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İsveççeye karşı bir merakım var. Çok çekici geliyor bana. Öğrenmek istiyorum. Ama hükmü ne kadardır bu dilin ? Yani sadece 9,5 - 10 milyon insanın konuştuğu bir dil ve ticarette de kullanılmıyor diye biliyorum. Bu dili öğrenmek bana katkı sağlar mı ? (herhangi bir alanda)
    Bu dil hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırsa sevinirim. Birde İsveççeyi öğrenmek için yeterli Türkçe kaynak yok. Ne yapmak gerekir nasıl öğrenmeli İngilizceye hakim olup mu yoksa hiç gerek yokumdur ? Gerek yok derken her dilin insana bir katkısı vardır benim demek istediğim iş hayatı, günlük yaşam vb. şeyler veya İsveç'e gidecek biri orada sadece ingilizce konuşarak tüm insanlarla anlaşabilir mi ? Sonuçta orası bu açıdan gelişmiş bir ülke.
    Evet bilgilerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem_Eu -- 18 Aralık 2013; 22:40:14 >

• bence daha genel geçer dillere yönelmek iş hayatı için olumlu olur. ama illa isveçte yaşayacağım hayatımın geri kalanı orda geçmeli diyorsan isveçli bir arkadaşım var facebook adresini verebilirim ama eğer ingilizcen iyiyse. Kararını ver.
    çocuğun başını ağrıtmayayım boşuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam internetten İsveçli kız görüyor. İsveççe öğrenmeye karar veriyor. Bunu da gerçek hesabı ile sölemeye utanıyor. Fake hesap açıp soruyor
  • Hiç bi işine yaramaz İsveçce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsveççe, sadece İsveç'te ana dili olarak konuşulan bir dil.

Finlandiya ve Norveç'te de konuşulabiliyor(ana dil değil, ikinci-üçüncü olarak).

Yani, yok ben illa öğreneceğim demiyorsanız, boşverin bu dili. Hiçbir artısı yok.

Onun yerine, İspanyolca, Almanca veya İtalyanca tavsiye ederim. Ben biliyorum, faydalarını görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

İsveççe, sadece İsveç'te ana dili olarak konuşulan bir dil.

Finlandiya ve Norveç'te de konuşulabiliyor(ana dil değil, ikinci-üçüncü olarak).

Yani, yok ben illa öğreneceğim demiyorsanız, boşverin bu dili. Hiçbir artısı yok.

Onun yerine, İspanyolca, Almanca veya İtalyanca tavsiye ederim. Ben biliyorum, faydalarını görürsünüz.

Hangi düzeyde biliyorsun bu dilleri ? İnsanlar A2/B1 seviyesine kadar gelip o dili bildiğini idda ediyorlar. Merak ettim bu 3 dile de ne derece vakıfsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

İsveççe, sadece İsveç'te ana dili olarak konuşulan bir dil.

Hangi düzeyde biliyorsun bu dilleri ? İnsanlar A2/B1 seviyesine kadar gelip o dili bildiğini idda ediyorlar. Merak ettim bu 3 dile de ne derece vakıfsın ?

Hepsini bilmiyorum.

Almanca'yı biliyorum, seviyem B2, şuanda İspanyolca ve İtalyanca öğreniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rusça Öğrenmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.