Şimdi Ara

ISVEC-FINLANDIYA DA UNIVERSITE OKUMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun suredir arastiriyorum bu ulkelerde egitim ogretimi suan universite okuyorum ama yarida birakip kaldigim siniftan oralarda devam edebilir miyim acaba ?
    Ve bu ulkeleri istememin sebebi ingilizce egitimin gelismis olmasi ve okullarin ucretsiz olmasi
    Finalndiya 2017 de ab harici ulke vatandaslarindan (biz) 1500 euro alacakmis sadece yani 5 bin tl
    Isvecte ucretsiz yaziyor ama bir yerde de 8-15 bin euro olarak gordum bunu bilen biri varsa yardimci olabilir.

Toefl veya Ielts sonucuna gore bir okula aliyorlar tabi her kolunu sallayan giremiyor
    Bu ulkelerde yasayan okuyan veya hakkinda bilgi sahibi olan varsa yardimlarina ihtiyacim var gercekten
    Egitim ogretim baslamadan 6 ay once basvurmak gerekiyor daha sinava girilecek vize kalacak yer ayarlamasi vs seneye baslamak icin simdiden bayagi bir ayarlama yapmak lazim
    Suan okudugim bolumden kaldigim siniftan baslatmazsa sene kaybim olacak o yuzden acele ediyorum
    Abd de universiteler de ucretli ustune kalacak yer vs derken ailemin karsilayabilecegi ucreti cok asiyor.
    Kanada amerika avustralya dusunuyordum ama hepsinde okullar 15 bin dolar dan basliyor sirf okula 45 bin tl veremeyiz zaten

Isvec ve finlandiya da yasayan veya bilen varsa bildiklerini yazarsa cok yardimi dokunur ozellikle bu isvecte egitim cogu yerde ucretsiz deniyor ama bir turkce kaynakta ucretli yazilmis

Bilenler ozelden degilde burdan yazarsa daha iyi olur herkes bilmis olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtdışı eğitim bölümünde birisi Finlandiya'dan kabul aldığını yazmıştı onla bi konusun derim ayriyeten konyu eger oraya acarsaniz daha fazla kisi ilgilenir.

• Baktim da o bolume hem 1 uye vardi hem de o ulkelerde yasami da merak ediyorum
    Konaklama ulasim vb konu disi en uygun olur diye dusundum

• ukrayna dayim tavsiye ederim

• ben romanyada okudum master yillik 2 bin euro civari ayrica hayat asiri ucuz cok rahat edersin. kari kiz ortami derken ruyanda goremiycegin seyleri yasarsin ben su anda omur boyu burda kaliyorum ins.
  • Lisans egitimi kastediyorsaniz Ingilizce programlari kisitli. Genelde Fince ve Isvecce. Ayrica maddi durumunuz iyi degilse hic bulasmayin. Ortaysa da bulasmayin. 2 ulke de oldukca pahali bilenler bilir. Isvec'te yillik 5-15 bin euro para odersiniz universiteye Finlandiya'da ucretsizdi simdi 1500 euro odenmek zorunda dediginiz gibi. Bunun disinda gercekten cok fazla gideriniz olacak ve yasam Finlandiya'da coook pahalidir. Iyice dusunun derim. Ailenizi zor gunlere surukleyebilir bu tercihiniz.

Eger lisans icin dusunuyorsaniz Turkiye'de okuyun. Cok buyuk sorumluluk gerektirir yurtdisinda okumak. Yuksek lisansi yurtdisinda yapmak mantikli. Yuksek lisans programlari Ingilizce oldugundan daha kolay olur.
  • Toefl ile almaz. bildiğim kadarılya isveç için klasik yurtdışı kabulu gerekli ve üniversiteler ab vatandaşları olmayanlar için pahalı 10bin eurodan başlıyor ki pahalı ülke o yüzden salla orayı. Gelelim finlandiyaya kendi sınavına giriyorsun geçersen gidebiliyorsun fakat bu yıl itibari ile ab dışı vatandaşlara ücretli oldu burasıda o dediğin ücretler fince bilenler için ki orda hazırlık yok yani fince biliyorsan gidersin ve orasıda pahalı ülke

Açıkçası hangi üniversitede okuyorsun , hangi bölümde okuyorsun ve ailen yıllık ne kadar ayırabilir sana bunları yazarsan yardımcı olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AĞRIDA UNIVERSITE OKUNUR MU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.