Şimdi Ara

istop etme rölanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar arabamdaki sorunlar nedeniyle sizlerden yardım bekliyorum.
    2004 model marea liberty 99,000 km de benzinli bir aracım var. arabayı ilk çalıştırdığım andan sonra motor üst kapağından şıkırtılı bir ses geliyor ısınına kadar yapıyor bu sesi arkadaşlar senin araba niye öyle ses yapıyor diye sordular bende sanayiye götürdüm üst kapak liflerinden kaynaklanıyor dediler orjinali 650 tl miş. maddi durumlar iyi olmadığından yaptıramadım daha sonra yaklaşık 6 ay kadar önce motordan su aktığını gördüm ve sanayide bir tamirciye götürdüm. üst contayı, su borularını tiger kayışını, yağını ve motor üst kapak fitilleri denen küçük fincanları değiştirdi.

    sorunlarım:
    1-) motorun üst kapağından gelen şıkırtı sesini kesemedik 250 tl ye yan sanayi küçük fincanlar şeklinde yaklaşık 14 tane parça takıldı üst kapağa ama o şıkırtı halen geçmedi. önerileriniz varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.

    2-) daha sonrada araç boş viteste durdurken 4 saniye bir hissedilir biçimde titreme sallama oluyor. gösterdim boğaz kelebeğinden dediler temizlettim yine kesilmedi o titreme. ve aracı marşa bastığımda çalışıyor ve 1 dakika sonra rolantö çubuğu gaz verince 3000 çıkarıyorum sonra ayağımı gazdan çekince gösterge çubuğu düşmeye başlıyor orada bir kesiklik olup 700 lere iniyor çoğu zaman istop ediyor. debraja basınca rölante çubuğu hemen düşüyor 600-700 lere istop ediyor çoğu kez. bu konuda da önerileriniz varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.

    3-) aracı ilk çalıştırdıktan sonra 1.vitese takıyorum giderken gazdan hafif ayağımı oynatsam araba hemen seklemeye başlıyor boyun eğip çalkanıyor. 2. vitestede yapıyor ancak 1. vitestedeki gibi olmuyor önerileriniz varsa lütfen bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.

    arabamı seviyorum satmakta istemiyorum çok fazla masraf ediyorum ama bu sorunları bir türlü çözemedim arkadaşlar bu konularda yardımlarınızını bekliyorum.







  • İşte olayımız bu sanırım bu arabalar bir sürü ilginç arızalar açsada özellik ve konfor olarak güzel arabalar
    inşallah tecrübeli arkadaşlar ustalar yardımcı olacaktır kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.