Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara BİM 11.İDARE Dairesinde dosyası olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara Bim 11.idare dairesinde dosyası olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    İnşallahhh Tahmini 15 günün kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redd06

29 daysi benim aralik 2017 dosyam 10 aralik 2018 karar cikti sonucun ulasmasini bekliyorum.
    Mrb hocam benimde istanbul 29. bam da dosyam. Aralik 2017 de istinafa gitmisti. Dosya numaram 4700 lerde. Ve halan on inceleme icin atama bekliyor. Sizin dosya numaraniz neydi acaba. benim dava tazminat davasiydi

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Benimde dosyanın 29.bamda Aralık 2018 de gitti yeni daha ama dosya no 290 acaba numara düşük çabuk gelir mi..

• kutay2455 kullanıcısına yanıt
    Benimde dosyanın 29.bamda Aralık 2018 de gitti yeni daha ama dosya no 290 acaba numara düşük çabuk gelir mi..

Teşekkürler

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın kardeşim darsı tüm bekleyenlerin başına inş.senin dosyan hangi hukuktaydı? İşci alacağıydı sanırım İcra dosyanda nekadar tutar gözüküyo,sonuçlanınca nekadar kesinti olduğunu bizimle paylaşırsan sevinirim

yazımıştır o karar
    son 19 gün
    gerisayım başlasın
    ayın 24 gibi ilamı açıklanır
    resme bak ayın 19 u karara çıktı ertesi ay 18 i ilamı açıklandı karar yazım tarihi 24 ü yani 5 gün sonra..
    bu gün itibari ile işsizlik maaşı toplu olarak aldım
    darısı herkezin başına
    az daha sabır
    gerisi çorap söküğü gibiİstinaf mahkemesinde bekleyen dosya

• 25 ocak itibari ile karara çıkmış göründü 5 şubattayız daha uyapta bir şey görünmüyor,inşallah öyle olur kardeş
  • Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    Allah razı OLSUN yusuf kardeş inşallah burada kim varsa dilerim tez zamanda davası sonuçlanıp ,parasını alır

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    6. Hukuk tabii paylaşırım

• arkadaslar istanbul 30 bam dosyam 2018/2602 konu ise iade istemli ayni mahkem de doayasi olan varsa paylasirmisiniz

• ferhattopcu337 F kullanıcısına yanıt
    Benimde istanbul 24. Hd de dosya numaramda 2100 lerde haziran 2017
    Halen Ön İnceleme İçin Atama Bekliyor dava tazminat davasıydı. Sonuçlanamadı gitti 2015 yılında mayıs ayında vermiştik mahkemeye karar olumluydu istinafta yapıştık kaldık. Nasıl 2579 nolu dosyaya bakıyorlar anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtnncl

benim Aralik 2017 de gitti, 1 seneyi gecti hocam. Bunlar daha 2017 ylilini bitiremediler. 2018 daha baslamamistir bile.

• merhaba arkadaşlar , benim bir sorum olacak. cevap verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

iş kazası sonucu raporum devam ederken iş akdim sona erdirildi firma tarafından. 8 ay sonucunda 4 celsede yerel mahkemede davam sonlandı ve kazandım. işe iade kararı verildi. 4+4 tazminat kararı verildi. şuanda dosyam ist. 24 hukuk da ön inceleme için atama bekliyor. sorum şu ;

4+4 hesabı yapılırken nasıl yapılıyor. çıktığım tarih deki saat ücretim mi baz alınır yoksa en son saat ücreti ne ise ona göre mi belirleniyor. ? ayrıca kıdem tazminatım hesaba yattı. burada yeni bir hesaplama yapılacak mı ? yani çıkış tarihimde bir değişiklik olacak mı ? yeni bir tazminat hakkım doğacak mı ? ve bu arada geçen sürede ki yasal hakklarımız ne olacak. yani firmanın belli yardımları belli ödemeleri oldu çalışanlara. mesela yılbaşında tam altın dağıtıldı. bir kişiden duymuştum çalışıyormuş gibi yasal haklarını alacaksın demişti. bu ne kadar doğru ? bu konularda bilgisi olanlar benimle paylaşırsa çok sevinirim.

hepimiz için en hayırlısı ne ise hakkımızda en kısa sürede kavuşmak ümidi ile herkese bol bol sabırlar diliyorum.

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bursa BAM da 5 aydır inceleme de bekleyen dosyam bugün itibarı ile heyet görüş bekliyor yazmaya basladi hayırlı artik

• gkslergül G kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    mahkemenin karar tarihindeki emsal ücret esas alınır. Kıdem tazminatı fesih tarihine göre yattı. Mahkeme kararından sonra şirket işe iade almıyor ve haklarını (4+4) veriyorsa bu tarih sizin fesih tarihiniz olacak. Yani kıdem tekrar hesaplanacak ve farkı size verilecek. Aynı şekilde yeni yıllık izne hak kazandıysanız mahkeme sürerken veya ihbar sürenizde değişiklik olduysa bunun da farkları verilecek. Bunların dışında parayla ölçülebilen tüm haklar size verilmek zorunda ancak altın vb şeyler verilmediğinde de lanet olsun deyip kimse peşine düşmüyor bunun için ayrı bir dava açmak gerekir mi bilmiyorum
    Umarım istinaf süreci hemen tamamlanır ve hakkınıza bir an evvel kavuşursunuz
  • mtntskrn M kullanıcısına yanıt
    Benimse 24 10## dosya no karara çıkmış bekliyoruz

• kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı olsun, gerisi gelir artık
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.