Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş selam. 2018/632 işe iade istemli davam istanbul bam 31. Hukukda bekliyor hala ön inceleme için atama bekliyor. Açılış tarihi 20/02/2018 şurda 15 gün sonra bir sene olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimHD35 İ kullanıcısına yanıt
    ibrahim içini rahat tut bu davalarda hesap bilirkişileri hesap yapmadan evvel kendi kanaatleri oluşuyor ve hakime tavsiye niteliğinde oluyor yani bilirkişi senin haklılık haksızlık durumunuda hesapla beraber değerlendiriyor bu değerlendirmesini ilgili yasalara dayandırıyor ve hakimlerde bu yasalarla karar veriyor sonuç olarak bam da aynı yasalarla kanunlarla karar veriyor
    şöyle düşün dostum
    iki kere iki dünyanın heryerinde dört eder
    sıkıntı yok
    sadece bitmesini bekle ve hakkın olanı al
  • beter olsun inşallah öyle işverenler.En çok güldüğüm sevindiğim olay beni çıkaran bölge müdürünü de çıkarmışlar.Söylemiştim çıkarken sana da kalmaz diye ALLAH büyüktür.ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE tüm arkadaşlara Allah sabır versin sevgi ve saygılarımla
  • yıldırım bey sizin dosyanızda gerekçeli karar yazıldı mı yargıtaya mı gitti dosyanız hala sonuçlanmadı mı o dosyada görülen reddiyatlardan para çıkışı olmuş kim çekmiş görüntüleyebilirsiniz uyapta misal benim daha önceki işe iade davamda avukat benden habersiz para çekmiş ben de uyaptan görmüştüm 700 lira reddiyat diye dava açarken dava açma masrafı olarak aldığı para davayı kazandık diye onu da çekmiş.Ben ankara bamı aradım bana söylenen bir ay gerekçeli karar yazma süresi varmış yani martta belli olacak benim süreçler bu şekilde
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Aynnen:))) o reddiyat dediğin benim dosyada da 4 tane var uyapdan baktım reddiyat ne ki??? 840tl, 463tl 930tl 122tl bunlar ne ki? Bilmemek ayıp değil 👋

• işte o reddiyatlar dosyadan para çıkışı kim çekmiş bilirkişi ücreti mahkeme dosya ücreti filan açıklama yazıyordur.
    Bi bakim şaban bey teşekkürler

• rica ederim
  • sercanars S kullanıcısına yanıt
    Sercan merhaba,
    Benim dosya da 31. hukukta 2018/508 açılış 13.02.2018 haberleşelim
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler Allah razı olsun içimi rahatlattın gerçekten çok sağol 😊

Saban bey nerde çalışıyordunuz?

• özel bir bankada
    Nedir arkadaş bu reddiyat makbuzu benim dosyamda tam 11 adet var.anlaşılan oki bu çekilen paralar yasal prosüdür bilirkişi,posta masrafı felan filan.
    Birde şaban kardeşim senin dosyan yakın zamanda sonuçlanır paranı alırsın inş. Benim sürekli kafama takılan,icra dosyasında topam tutar 29.200 tl yazıyo bunun 2.198 tl vekil ücreti yazıyo,takipte kesinleşen 24.400 yazıyo faizi 1363 tl yazıyo bağzı arkadaşlar 16-17 anca alırsın diyo, demek istediğim senin dosyanda işci alacağı daha önce sonuçlanacağını düşünürsek dosyanız sonuçlandığında nekadar kesinti olduğunu bizimle paylaşırsan sevinirim.kendi dosyam için konuşuyorum bukadar kesinti olmaması gerekir

• ferhattopcu337 F kullanıcısına yanıt
    Ferhat Seninle hemen hemen aynı durumdayız bende 24.hukuk 01.08.2017 tarihinde gitti dosya no 3009 benimki de ön inceleme için atama bekliyor ocak ayında avukatım 24.hukuk a gittiğinde 2400 lerdeydiler hafta da 25-30 dosya sonuçlanıyormuş anlayacağin en iyi ihtimalle adli tatile kadar sonuçlanır gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robotadam06

Amin inşallah benim anlamadığım bu 3yıla yakın davamda uyap dan tek tek baktım bi tazminat kadar masraf etmişler, adlı para cezası, bu tür iş yerleri ne kar ediyor onu anlamak mümkün değil?? kapılarında eşşek gibi çalıştırıp köpek gibi çıkarıyolar tazminat ve işsizlik maaşını vermek istemiyorlar 3 katı zarar ediyorlar 👎
    Sanmam zarar ettiklerini, dolar bazında hesaplarsan faizin karşılamadığını göreceksin, yani kazık yiyen banka değil , sizsiniz bu konjektürde. Dolara göre hesap yapmanız(dolar faizini de az da olsa hesapa katarak) mantıklıdır tüm kar zarar işlemlerinde, eğer gerçek karı ve zararı hesaplamak isterseniz.
  • Haklısın bu işlerden kar eden devlet baba icradaki alacak miktarına sadece günlük 5.6 tl faiz veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robotadam06 -- 4 Şubat 2019; 16:28:47 >
  • SAHIN9944 S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır kesinlikle haberleşelim

Şaban bey merhaba, İstanbul Bam 24. Hd son görülen dosya numarası hakkında bilginiz varmıdr ?  

21.09.2017 İstinaf giriş tarihim Dosya numaram 2017/3705 - 16 Aydır Ön inceleme için Atama bekliyor.

şaban bey benim dosyam da Ankara Bam 5.Hukuk dosya sıra numarasını biliyor musunuz? 2018/bin küsür dosya numarası bi haberiniz var mı acaba? işçi alacak davası
  • 1.buçuk sene sonunda işe iade davam artık e devlette gözükmüyor sonuna geldik sanırım artık istinafta dosyası olan arkadaşlar ön inceleme aşamasını geçtikten sonra herşeyin bitmesi yaklaşık 2 ayı buluyor inşallah dosya bekleyen arkadaslarda biran evvel sonuca ulaşır beklemek gerçekten çok zor ayrıca şuan işkura geriye dönük işsizlik maaşı için başvuru yapıcam evrakları hazırlıyorum merak edenler olursa deneyimledikce sizlerede fikir olması acısından buradan paylaşırım
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.