Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde 22 ocakta karara çıkmış göründü , bende bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    Yusuf kardeş haber ver demiştin ziraatbankasından bugün paramı aldım avukatlar yoktu hiç kesinti olmadı benden toplam kalan borç yazıyor ya alacak miktarını o ayrıca istinaf mahkemesinden sonra yerel mahkemeye gidip karar şerhi almanıza gerek yok sistemden alacak icra dairesine otomatik düşüyor 👋
    İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkslergül G kullanıcısına yanıt
    Yılbaşında beni çıkartan iş yeri de tam altın dağıttı (: acaba aynı iş yerinden mi kovulduk (:

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    Darısı başınıza
    İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya

• Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Kaç para var orda sayamadim (:

• Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    Fazla bişey değil darısı başına inşallah

İnşallah benimde az kaldı , karar çıkmış gelmesini bekliyorum

• ersan77 kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar Saat 5 ten sonra tekrar e devlete baktım ve inceleme icin atama bekliyor yazmaya basladi bu ne asama si acaba bilen varmi? 5 ay inceleme yazdı bugün heyet görüşme bekliyor dedi ve şimdi ise inceleme icin atama bekliyor diyor 🙄🤔

• Oktybykrn O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim seninkide bitmiş e devlet den karar çıktıktan sonra insana bi şüphe düşüyor kesinlikle canını çıkma gerekçeli karar ilamı 25 veya 30 gün de yazılıyor 32. Gün alacaklı icra dairesine otomatik düşüyor gidip çekini alıyorsun benim vekalette avukatım olmadığı için kendim hallettim bunları
    Senin avukatlar hal eder
    Herkese HAYIRLI akşamşar dilerim⚘

• ersan77 kullanıcısına yanıt
    Inşallah ya başka biseyler çıkmasa bari 🙏

Teşekkür ederim . Benimki alacak değil yalnız , ise iade

• Eylül 2017 den beri istinafta olan işçi alacak dosyam bugün e devlette karara çıkmış gözüküyor avukatım henüz göremediğini onaydan gelmediğini söyledi. Karar ı nerden görebileceğiz bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı?

• Bayramsnn B kullanıcısına yanıt
    HAYIRLI OLSUN 1 ay sonra gerekçeli karar yazılır o zaman görürsün

• 28 hukuk aradim.. 2017lerde varmis dosyalar...
    Sizinki 1 yili daha bulabilir dediler... zaten 9 ay gecmis bir yil daha beklersin dediler...

Herkes icin hayirlisi olsun.

• kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    Bende ankara bam 5. Hukuk da dosyam ön incele için atama bekliyor 7 ay oldu sizin dosya numaranız kaçtı daireden bilgi vermiyorlar

• cabrio C kullanıcısına yanıt
    Benim dosyan bursa BAM da 2018/20.. de. Fakat on inceleme degil 6 aya yakın incelemede durdu fakat şimdi inceleme icin atama bekliyor diyor.

• aadolff kullanıcısına yanıt
    patron senin ki görülmediyse bizim ki bu sene de bitmez benim ki 3009 ama benim avukat ocak ta gittiğinde 2400 gibi bir şey söylemişti bence senin ki eli kulağında olsa gerek senin kinde bir değişiklik olursa haber verirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan77

Merhaba
    mahkemenin karar tarihindeki emsal ücret esas alınır. Kıdem tazminatı fesih tarihine göre yattı. Mahkeme kararından sonra şirket işe iade almıyor ve haklarını (4+4) veriyorsa bu tarih sizin fesih tarihiniz olacak. Yani kıdem tekrar hesaplanacak ve farkı size verilecek. Aynı şekilde yeni yıllık izne hak kazandıysanız mahkeme sürerken veya ihbar sürenizde değişiklik olduysa bunun da farkları verilecek. Bunların dışında parayla ölçülebilen tüm haklar size verilmek zorunda ancak altın vb şeyler verilmediğinde de lanet olsun deyip kimse peşine düşmüyor bunun için ayrı bir dava açmak gerekir mi bilmiyorum
    Umarım istinaf süreci hemen tamamlanır ve hakkınıza bir an evvel kavuşursunuz
    teşekkür ederim ilginiz için. bu durumda alacağım ücret bayağı artmış oldu. ayrıldığım tarihden bu yana nerdeyse %100 den fazla artış oldu. tabi bu durum başka bir durumu ortaya çıkaracak. alacak tutarı sınır var diyorlar onu aşarsa birde yargıtay süreci bekleyeceğiz sanırım. tekrar teşekkür ederim cevabınız için. hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oktybykrn

Yılbaşında beni çıkartan iş yeri de tam altın dağıttı (: acaba aynı iş yerinden mi kovulduk (:
    ben koç grubunda çalışıyordum. ford otosan...
    Kardeşim inan çok sevindim bilgi için teşekkürler
    Bekleyen herkese moral oldu

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.