Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde 15.Hukuk merak etmeyin kesinlikle bilgilendiririm 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul BAM 24. Daireden 2018 e ait dosyası karara çıkan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtntskrn -- 1 Şubat 2019; 7:52:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Sanırım hepimiz 2020 göreceğiz..

• SleanoreS S kullanıcısına yanıt
    MERHABA,

ALLAH sabır versın hepimize benımde dosyam 2018/32xx lerde bakalım 1 senemı 2 senemı beklıcez :(
  • cyborg-foto C kullanıcısına yanıt
    Telefonla çok bilgi verme taraftarı değiller. Ben 18. Hukuk dairesini aradığımda, şu an 2017/2000 civarındayız. 2017 dosyaları 3000 de bitecek sonra 2018 dosyalarına başlayacağız ona göre hesap edin dediler. Bende kısacası 2021'e kadar bekleyeceğiz yani dedim. Bilemiyorum ama baya çok var dedi.
  • Ardamelek A kullanıcısına yanıt
    istinaf açılış tarihiniz nedir 2017 kimbilir kaç numarada bitiyor gittik ama bilgi vermediler sizden pay biçebiliriz belki
    hala nasıl 2017 dosyalarında oluyorlar sankı yorumlar bazılarında 2018 dosyalarına gectıler dıye gordum heralde daire daire değişiyor.benım 10.hukukta acaba kacıncı sırada bılen varmı?
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    rahat ol 1 ay sonra uyap da karar ilamı düşer ondan sonra kararın mahkemeye gelmesini bile beklemiyorsun karar kesinse avukatın paranı aynı gün alır eğer paran icradaysa benim öyle oldu dosyam 20 kasımda istinafa gitti 19 aralıkta karara çıktı 18 ocakta karar ilamı açıklandı 18 ocakta parayı çektik icradan 5 şubatta geriye dönük işsizlik maaşımı toplu olarak alıcam bunun için başvuru yapmanız şart işkura
    sıkıntı yapma bundan sonrassı çorap söküğü gibi gelir
    ALLAH tüm bekleyenlere sabırlar versin
    bende tam 56 ay bekledim bu davayı
  • cyborg-foto C kullanıcısına yanıt
    İstanbul BAM 18. Hukuk Dairesi anladığım kadarıyla en yoğun dairelerden biri. Beklemekten ve sabır çekmekten başka elden gelen birşey yok maalesef.
    ins 10.hukuk bu kadar yogun degıldır.Bune yaa bı karar verıp gonderıcekler kaç sene beklıyoruz.ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg-foto -- 1 Şubat 2019; 15:58:38 >
  • aydın bey sizin ankara bam mı bana da bir aylık gerekçeli karar yazma süresi var denildi.25 ocakta karara çıktığına göre 25 şubatta gerekçeli karar gelir o zaman evet icrada ve karar kesinleşmiş olacak .
    benim dosyam istanbul bamdaydı kartal bölge adkiye mahkemesi dosyam 19 aralıkta karara çıktı 21 aralık cuma günüydü kaleme gidip sorduğumda bana 18 ocakta açıklanır şuan bilgi veremeyiz demişlerdi tamda 18 ocakda karar ilamı yayınlandı aynı gün parayı çekti avukat ....
    yani kararın çağlayan adliyesine gelmesini beklemedik
    geriye dönük işsizlik maaşı için başvurduğumda kesinlik şerhi istiyorlardı oda henüz dosya gelmediğinden yerel mahkeme kalemi uyap çıktısı yapıp tüm sayfaları 4 kaşe mühür ve imza ile verdiler onunla işkura başvurmuştum 24ocakda 25 ocakda işkurdan red cevabı geldi gidip sordum dosyan incelensin yeni mesaj gelir dediler ve geçen salı onay mesajıda geldi onuda 5 şubatta ptt den çekebiliyorum
    bu işsizlik maaşları veriliyor arkadaşlar dava açtıktan sonra arada nekadar işsiz kalınmış süre varsa
    farklı farklı tarihler bile olsa hesaplanıp toplu olarak ödeniyor bilginiz olsun
    herkeze kolaylıklar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydın alper 34 -- 2 Şubat 2019; 0:20:33 >

• benim dosyam ankara bam da 25 ocakta karara çıkmış göründü aradım ankarayı bir ay gerekçeli karar yazılma süresi var dediler.Karar daha yazılmamış.Allah tüm bekleyenlere sabır versin ilginize teşekkürler
    içini rahat tut yerel mahkeme lehine bittiyse bir sıkıntı çıkmaz
    benim 19 aralıkta karara çıktı 18 ocakta karar ilamı yayınlandı ama karar yazım tarihi 24 aralıkdı seninde karar yazılmıştır ama işte kalemin sisteme yüklemesi ilamı yayınlaması 1 ayı buluyor

• Bu tutarın nekadarı bana ait 6 ay öneki hesaplama

• Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    15-17 arası para Alman lazım senin alacağın alttaki para
    Sen ne aldın?

• ersan77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ersan benim yaklaşık 10 aydır bursa Bam da ve 3 hukukta işçi alacağı dosyam var yaklaşık 5 ay önce incelemeye girdi halen daha bekliyorum tam sıralarını söylemiyorlar ben kendim bizzat gittim konuştum 2 ay önce.arkadasimin 9 hukuk ta olan 1550 nolu dosyası karar a cikmisti.bende dedim ki benim dosyam 2018/20.. acaba bana ne zaman sıra gelir.haftada 50-60 dosya çıkıyor hesabını sen yap dedi.ve benim hesabıma gore şuan 20..'li dosyalara geçildi ve benim dosyama 25 dosya kaldı hayırlısiyla bekliyoruz bakalım ama 3 hukuk çok yoğun bilgin olsun

• aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba aydın bey kesin olarak toplu ödeme olacağını söylediler mi peki? Bende karar çıktıktan sonra başvuracağım acaba da kalmamak icin aşamalardan bilgi verirseniz sevinirim.

• Ankara bölge adliye mahkemesi 7. Hukuk dairesi 2018/42** nolu işe iade davası, açılış tarihi 15/10/2018 ön inceleme için atama bekliyor!
    7. Hukuk dairesinde dosyası olup incelemede olan veya karara çıkan dosyası olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence herkes bu şekilde yazarsa daha iyi paylaşım olur.

Mahkeme adı
    Hukuk dairesi
    Dava Açılış tarihi
    Dosya no
    Dava türü
    Dava durumu

Bilgileri verilirse daha sağlıklı fikir edinebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.