Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 19 Eylül 2018 den itibaren İzmir bam da atama bekleyen dosyam için bugün Cimer e İstek adı altında başvuruda bulundum ne zaman görülür ve şuan hangi yıla ait dosya numaralı dosyada diye bakalım cevap gelince paylaşırım sizinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimHD35 -- 30 Ocak 2019; 17:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davacı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 24. Hukuk Dairesi 2018/35XX 05.09.2018 11:29:20 Ön İnceleme İçin Atama Bekliyor
  • Bnmde istanbul 28. Hukukta neredeyse 9 ay oldu hala on inceleme.. subatta tekrar aricam

• 06 aralık 2017 de ankara bam 5.hukuğa giden dosyam 25 ocak 2019 itibariyle karara çıkmış göründü ama henüz gerekçeli karar yazılmamış bir ay süresi varmış karar yazma süresi bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz...
  • 13-14 ay bekledik davayı kazanıp kazanmadığımız bile belli değil karara çıkmış yazıyor aradım ankara bamı söylemiyorlar o karar yazılacak bize tebliğ edilecek bu yine 2 ayı bulur çok yavaş bir sistem sevinsek mi üzülsek mi anlam veremedim şimdi,işverenler biliyor bu süreçleri adam gibi aradım bankayı beni çıkardınız paramı ödeyin dedim dava açın dediler biz de açtık onlar biliyorlar bu kadar uzun süreceğini,neyse bekleyelim bakalım sabreden derviş....
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı Avkatını ara o biliyordur
  • Avukatım yakında gelir diyor başka bir şey demiyor.O da bilmiyor ki kararı sadece karara çıkmış ama olumlu ama olumsuz
  • İbrahimHD35 İ kullanıcısına yanıt
    Benimde izmir 15. Hukukta eylul den beri benide bilgilendirirmisiniz dönüş yaparlarsa

• 25.01.2018 den beri on inceleme icin atama bekliyor dosyam istanbul 28.hukuk kaç sene daha bekleriz acaba :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

UYAP'TAN baktım, öne alım talebim "reddedilmiş",öne sürdüğüm gerekçelet diğer bekleyen dosyalar içinde geçerliymiş.
  • Avckerem A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

UYAP'TAN baktım,malesef öne alım talebim "reddedilmiş",öne sürdüğüm gerekçelet diğer bekleyen dosyalar içinde geçerliymiş
  • Herkese Merhabalar,

Öncelikle herkese sabır diliyorum :)

Konuda ki bütün mesajları tek tek okudum ve bende burada bilgi paylaşmaya karar verdim. İstanbul BAM 18.Hukuk Dairesinde dosyası olan var mı ? Yerel mahkemede 2.5 yıl sürdü benim dosya. Davayı kazandık fakat karşı taraf istinaf başvurusu yaptı. Önce İstanbul BAM 12. Hukuk Dairesine gitti. 4 ay sonra baktım karara çıkmış yazıyor. 15 gün sonra UYAP ta Karar İlamı yayınlandı bi baktık meğer dosya yanlış daireye gitmiş 18.Hukuk dairesine sevk edilmiş. Anladığım kadarıyla beklediğim 4 ay boşa gitti. Şimdi sıfırdan başladık ve en az 1 yıl daha bekleyeceğiz gibi görünüyor :)

Dosya No 2018/3400'lerde
  • Benimde 28.hukukta bekleyenler kalemin soyledigi 2018 gecmemişler anladığım 6ay hatta 1yıl da zor

• zuhalll87 kullanıcısına yanıt
    2020 de görmeyiz artık o kadar da değil :))) o değil de mesaj yazmaktan paşa olacağız rütbe ala ala :DD 4 yada 5 kişiyiz 28. hukuk da ilk sıradaki de sensin sanırım sonra filiz nickli
  • Benim 2018/356 :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun aradım ile iade ol halde oyle dedi kalem

• 2018 ocak dan beri bekliyorum ile iade

• Daha 2017 bitmemiş maalesef baya daha surer dedi cok yogun daireye gitti dosya

• Daha 2017 bitmemiş maalesef baya daha surer dedi cok yogun daireye gitti dosya

• zuhalll87 kullanıcısına yanıt
    2018/1910 da benim.. ramo da ilk aymış ben 2020 görecem gibi, telefondakiler başlarından atmak için atıyor sanki.. telefonla düzgün bir cevap alan yok
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.