Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.989
Cevap
85
Favori
1.103.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hadolen H kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimal o tarihten sonra baktığınızda açık yazmasının sebebi kesinleşmemiş olması veya sisteme düşmemesi. O tarihte kapanmış dosyanız. Uyap'tan son eklenen evraklarda çıkan kararı inceleyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadolen H kullanıcısına yanıt

    dosya numaranız nedir bizlerde kendimize bekleme süresi koyalım. benimki 48. hukuk mahkemesine taşındı 1 yıl daha sürer sanırım

  • Benim iş davası kıdem tazminatı ve ihpar tazminatı davam var. dava değeri 14500 tl ilk derece mahkemesinde kazandım karşı taraf istinafa başvurdu izmir bölge adliyesi 3.huku dairesi1 dosya no 2019/11XX iki sen oldu bir ses yok hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar avukatım dahi bilmiyorum ne kadar sürer diyor .bu dairede hiç davası görülen yokmu? benim gibi bekleyen yada sonuçlanmış bu dairede bir bilgi verin şu an hangi yıla ait dosyalara bakılıyor .adalete güveniyorsun hakkını arıyorsun 2016 aralık ayında açtım davayı bu 5.yıl bumu adalet?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddi35 -- 7 Ocak 2021; 14:8:10 >
  • Hüdaver Bey H kullanıcısına yanıt

    Benin ise iade dava istinafta karara çıkmış yazıyor ve karar ilami yayınlanmış 31.12.2020 itibari ile.sizce ne zman kararın kesinlesme şerhini alabilirim.uyapdan baktığımda istinafdaki dosyam karara çıkmış yazıyor.2.is deki dosyam ise hala istinafta olarak görülüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fefe41 F kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.

    Şimdi ki süreç şu şekilde : Avukatınızı arayıp bilgi almanız daha doğru baştan söyleyeyim. Karar kesinleşme şerhini mahkemeden aldığınızda süreç başlar ya da size karar size tebliğ edildiğinde. Sonra 10 gün içinde noter kanalı ile işyerine kararı gönderip işe başlayacağınızı belirtmelisiniz. Sonrası 1 ay cevap verme süresi var işverenin. Ancak dediğim gibi avukatla bu işi devam ettirin, çünkü bilinmedik bazı can alıcı noktalar olabilir. Kaçırmayın.

    Benim de aynı dairede dosyam var ve eylül gibi yazışmıştık buradan hatırlarsanız.. Dosya numaram 2020/16**. işe iade davası. Tahmini ne zaman çıkar sizce?

  • senay22 S kullanıcısına yanıt

    Benim dosya numaram 2020/400 küsür, 3 basamaklı yani. Dosya numaranızı söylerseniz bir tahminde bulunabilirim.

  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt

    İçin rahat olsun 5 ay sürmez, en fazla 15 güne sonuçlanır. Hatta muhtemelen şuan inceleniyordur, uyapta yazan dosya durumu açık görülebilir bu seni aldatmasın, yani incelemede vs yazmadan direk sonuca bağlayıp kapatıyorlar dosyayı. Benim öyle oldu. Pazartesi günü ödememi yapacaklarmış. 37.850 tl net elime geçecek olan tutar.

  • Aynen öyle çıkan kararı okudum, karşı tarafla iletişime geçtik pazartesi ödemeyi yapacaklar. ALLAH bekleyen herkese biran önce bu günleri görmeyi nasip etsin.

  • bestlose B kullanıcısına yanıt

    Eli kulağındadır, birkaç güne gelir tebligatınız. Avukatla temsil ediliyorsanız belki e-tebliğ edilmiştir. Kritik sürelerdesiniz, aman diyim süreleri kaçırmayın, eğer karar lehinize çıkmışsa :)

  • Hüdaver Bey H kullanıcısına yanıt

    Cevap icin teşekkürler.evet karar lehime cıktı ..avukat baro avukatı güvenemiyorum ne olur ne olmaz diye...süreyi kaçırmamak adına bende uyap dan takip ede bilirmiyim.bi sorum daha var cevaplarsanız sevinirim.bu kesinlesme şerhini istinaftan değil de ilk derece mahkemesinden tebliğ gelecek dimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 25.Hukuku aradım 2018 dosyalarında sona gelindiğini söylediler. Ben pek inandırıcı bulmadım dosya numaram 2019/33.. lerde 1 yıl sürmez dediler.
  • bestlose B kullanıcısına yanıt

    Adli yardımdan mı yararlandınız? Uyap'a girip son eklenen evraklardan çıkan kararı ve kesinleştiği takdirde kesinleşme şerhini görebilirsiniz. Çıktısını alıp, 10 gün içinde işverene o belgelerle ve işe başlama talebinizi belirten dilekçeyle resmi yollardan(noterle) başvurmanız gerek.(işveren işçi bana işe başlamak için başvurmadı derse ispat için) Kararı istinaf tebliğ edecek, ilk derece mahkemesi değil. Tüm bunları avukatla iletişime geçtiğinizde avukatın yapması gerekiyor. Ama siz yinede Uyap'tan sık sık kesinleşme şerhinin çıkıp çıkmadığını kontrol edin ve avukatla iletişim halinde olun derim.


    E devlet üzerinden vatandaş uyap'a gireceksiniz. Sol tarafta dosya işlemlerinden davanızı bulup son eklenen 20 evrak kısmından incelemenizi yapabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hem dava hem de avukat icin adlı yardımdan yararlandım.karar ilaminin son satırlarında söyle bisi yazıyor karar tebliğ ve harç muzekkerisi işlemlerinin ilk derece mahkemesi tarafından yapilmasina diye.....son eklenen evrak olarak karar ilami var.son eklenen evraklarda ayrı başlık olarak mi gelecek diyorsunuz kesinlesme serhi.cok soru sordum kusura bakmayin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağdur işçi M kullanıcısına yanıt
    Maksimum bir ayı var . Büyük ihtimal ay sonuna karara cikmis olur.
  • bestlose B kullanıcısına yanıt

    Estağfurullah ne demek. Evet kesinleşme şerhi ayrı çıkar. O kararın hüküm kısmını buraya veya özelden atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir istinaf iş davalarına bakan 3.hukuk dairesi şu an hangi yıla ait dosyaya bakıyor bir kişi yokmu bilen .dosyası sonuçlanmış kişide yokmu?

  • Fefe41 F kullanıcısına yanıt

    Sağol. Umarım dediğiniz gibi olur. Zaten olursa buradan yazarım. Teşekkürler.

  • hadolen H kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun ... ve helal olsun emeğini alın teri bırakmadığın için .. bu aralar istinafta ki dosyalarda bir hızlanma oldu gibi uzun zamandır davam bitti diyen yoktu .

  • Arkadaşım benimde 11. Hukukta dosyam var 2018 /18.. lerde dosya numaram hala beklemedeyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu ne kadar para yatacağı ile alakalı sayfayı nerden görebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.