32.hkk konuştum daha yeni 2018 alacak başladık dedi 2019 yıl sonu itibariyle gelmez bile dediler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yurtdışında çalışıyorum hic aramadim burdan takip ediyorum sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunların işi gücü yalan, böyle yapmalarının amacı ne anlayamadı. Ben aradığımda 2018 3000 lere bakıyoruz demişlerdi artık bidaha aramam zaten hakkımızda hayırlısı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İzmir istinaf iş davalarına bakan 3.hukuk dairesine bugün gittim 2019 yılına ait 1000 nolu dosyalara bakıyorlarmış inanmak istiyorum umarım iki üç ay içinde sonuçlanır. |
Valla karşı taraf tabikide boş durmayacaktır. Ama bence çabası boş, sonuç ta Hatice değil neticeye bakılır takma kafana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bende öyle ümit ediyorum umarım hayırlısıyla sonuca kavuşur bir an önce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
48 İNCİ HUKUK İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARMIIII |
benim de orda 2019/1272 hala durum açık gözüküyor 2 sene olcak açılalı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynı dert bende de var.31 aralık 2020 de karar ilami yayinlandi karara çıkmış yazıyordu.bugun de kapali yazıyor.davayi kazanıyoruz yine bekliyoruz anlamadim ki nasıl bi adalet. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ankara 30.hukuk dairesi alacak davalarinda kaçıncı dosyalarda bilgisi olan varmı?2020/147.küsür dosya numaram 4 haneli < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlesme serhi istinaf mahkemesinde mi yayınlandı yerel mahkemede < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf sonuçlandıktan 15 gün sonra < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|