Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.294
Cevap
96
Favori
1.165.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben baktım fakat bende tutar aynı banka teminatı göstermiş işveren öyle görünüyor.. ama yinede faiz işlemesi gerekmez mi? Sizin dosyanızda hergün faiz işliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara Bam 27.Hukuk’ta dosyası olan var mı arkadaşlar. 2019 Şubat’ta istinafa gitti dosya, hala ses seda yok. Kaçlara bakıyolar acaba. Dosya no 2019/2xx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.lexpera.com.tr/ bu siteye girip üye olduğunuz taktirde bugüne kadar kararlaştırılmış bütün davaların gerekçeli kararlarını ve numaralarını öğrenebilirsiniz ancak ücretsiz üyelik olduğunuz taktirde ayda sadece 5 döküman'a erişim hakkı veriliyor.

• Sevdakc S kullanıcısına yanıt

Hergün faiz işler, teminat yatırıldıktan sonra 90 gün mehil verilir, bölge adliye mahkemesinden tehiri icra kararı çıktıktan sonra bu süre içerisinde icra dairesine kararın gelmesi lazım. Karşı tarafın avukatı bu kararı yetiştiremezse teminatı bozup paranızı alırsınız. Sonrasında tekrar hesaplama yapılır o güne kadar ki faizi icra yoluyla tekrar alısınız

günde 4 tl fark etmiş. en üstteki tutar 15 000 tl .. 5 yılda 2390 tl olmuş bir yanlışlık var sanırım günde 4 tl 5 yılda 7200 tl yapması lazım neye göre hesaplıyorlar. günde 3-4 tl fark ediyor. devlete borcun olsun bak faiz nasıl işliyor gör o zaman ayakkabı kutusundaki paralara nasıl faiz işlemişti. vatandaşa geldin mi nasıl işliyor.Allah bildiği yapsın bunları

• Sizin tekrar alacağınızı alacağınız zaman icra dairesi tekrar hesaplama yapabilir. Sizde yapabilirsiniz icradestek yazın çıkan ugulamadan hesabınızı yapabilirsiniz avukatlar icradestekten yapıyor

• cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt

Siz mahkemeyi açtığınız tarihe bakmayın. faiz istinaf tarihine göre işler. zaten enüstte ilk rakam mahkemenin karar verdiği tarihe göre faizleriyle olan rakamdır. ikinci sıradakide istinafa gittikten sonraki rakam. mesela benim 36000 tl mahkemenin kararıydı. istinaf açılış rakamıda 46000 oldu. sonra istinafta ayrıca faiz işlemeye başladı. günlük mart ayında 23 tl işliyordu korona zamanı 11 tl ye düştü şuan baktım 14 tl işliyor

• ADANA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 7. HUKUK DAİRESİ DOSYA NO: 2019/20XX  İ S T İ N A F K A R A R I yazılmış. Bekleyen arkadaşlara allahtan sabır diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xylo78 -- 7 Ekim 2020; 15:13:43 >
  • senay22 S kullanıcısına yanıt

alacağım o kadar değildi zaten 10 000 tl gibi bir şey olması lazımdı. mesailer hariç ...o da ayrı bir saçmalık işten çıkarıldığın zamandan başlaması lazım, muhtemelen her şey bittiğinde ayrı bir hesap yapılıp netleşecektir . davası biten forumu da terk ettiği için net şekilde öğrenemiyoruz. bir tutarı geçerse bir de temizi var bunun 56 000 tl gibi bir şeydi en son

• Ömerşahan kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım kısım neden bazılarının günlük işliyor da benim işlemiyor.. ben dokümanlara baktım dün teminat mektubu görünüyor onunla ilgisi yoktur diye düşünüyorum.. yada istinaftan sonra mi bir hesaplama yapılacak ki benim alacağıma

• cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    İstinafa gideli tam 13 ay oluyor benim yani o süreden beri faiz işlenmemiş görünüyor
    Ekran görüntüsü atayım bir sizinkilerle kıyaslar mısınız

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya

bu şekilde görünüyor

• Bana karar çıktığında kalem kalem yazıyordu maas sukadar mesai sukadar yıllık ısın sukadar dıye. 6 bın hakim hakkanıyetı oldu. Okadar dustyu. Yanı mesailer yoksa sonradan ılave olmuyor, olan bıten bu hatta bunu bıle kesıntıye ugratabılırler

• istanbul bam 48.hukuk dairesi alacaklarda kaçta bilen var mı?

bu daire yeni açıldı sanırım. acaba hızlı sonuçlanır mı buradaki dosyalar?

• senay22 S kullanıcısına yanıt

İstinaf dönüşü tekrar hesaplama yapılır faiizi alırsınız

• 24.hukuk dairesi ise iadesi sonuçlanan varmi arkadaşlar

• Gaziantep 14.hukuk hakkında bilgisi olan var mı

• Merhaba arkadaşlar
    Benim istinafta olan davama uyaptan baktıgımda boş şablon diye evrak eklenmis icerisinde firmadan benim bodrolarımın acil olarakmistedigi yazıyor bundan sonraki sürec nasıl olacaktır simdiden tesekkürler

• SADEGÜL ÖZER S kullanıcısına yanıt

merhaba,

istanbul bam 48.hukuk dairesinde istinaf dosyam var. yeni gönderildi istinafa. istinaf no 2020/1xx ne zaman sonuçlanır ön görünüz var mı süreç nasıl ilerliyor? alacak davası.

• xylo78 X kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Davanız alacak davasımıydı işe iademi

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.