Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.290
Cevap
96
Favori
1.164.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hakankny: teşekkürler,
    allah herkese sabır versin. sonuçlanacak zamanı bilmeden beklemek zor..
  • Inşallah şu gerekçeli kararlar da yazılır bizimde incelemeye alınır yeter artık ilk mahkeme bitti sevindik kazandık die sonra istinaf dediler bi araştırdık 6 aya biter enfazla dediler 16 ay oldu e yeter artık bizimki de can

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanok O kullanıcısına yanıt
    merhaba, benim dosyamda yerel mahleme 58800 ün üzerinde bir tazminatı hükmetti ve patron banka teminat mektubu vererek, tehiri icrayla istinafa gitti... şimdi istinaf tazminatı onarsa, miktarda 58800 ün üzerinde olduğundan, patron tekrardan yargıtaya tehiri icrayla gider mi ?, tehiri icra kaç defa yapılabiliyor ?, bilginiz varsa paylaşırsanız mutlu olurum.

• Arkadaşlar herkese merhabalar,

Benimde arkadaşımla birlikte istinafa giden bir dava dosyam var yani arkadaşım ve benim ikiside ayrı ilerliyor. Ufaktan ara ara takip ettiğim dosyada birşey dikkatimi çekti. Benim eklenen son 20 evrak tarihi en son mart ayında hareketlilik olmuş ve orada kaldı hiç ilerleme olmuyor istanbul 26. Bam da. Arkadaşımın ki istanbul 41. Bam da ve onun en son eylül ayında karar ilamı diye dosya gelmiş avukatıma sordum hiç açıklayıcı cevap vermedi. Bende şüphelendim acaba benim dosya aralarda kayıplara mi karıştı. Geçen 26. Bam ı aradım ama telefonlarda bakmıyorlar. Benim durumumu birisi açıklarsa sevinirim

• caylak39 kullanıcısına yanıt
    Oncelikle hayirli aksamlar.ilamli kararin dosyaya eklenmesi tehir-i icrayı kaldirmasindan dolayidir.yani dosya BAM da sonuclanana kadar icrayı durdurması demek.benim dosyamada en son 5 ayda evrak eklendi ve o zmandan beride hic bi gelisme yok.yapacagimiz tek sey sabirla beklemek.🤔🤔

• Beklemekten başka çaremiz yok ama işte arkadaşımın dosyasında hareketlilik olunca benimkinde hiç ilerleme yoktu kafama takıldı. Sizin dosyanız hangi mahkemede şu an ve bu sıralama sisteminin nerede kaçıncı sırada olduğunu öğrenebilirmiyiz.

• firatcamli F kullanıcısına yanıt
    Benimde 5. BAM ama seninki hukuk benim ki ceza . ceza dairesinde sıra kaçta acaba ....
  • 27 hd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, patronunuzun bu durumda yargıtaya gitme hakkı var, büyük ihtimalle gider, tehiri icra hakkını yargıtayda da kullanma hakkına sahip. Yargıtaya dosyanın aktarılmasından itibaren tehiri icra için 7 günlük süresi var, eğer bu süreyi geçirirse (ki zannetmiyorum) blokajdaki parayı alabilirsiniz. Yargıtayda davanızın sonuca ulaşması tahminen 3 yıl gibi kısa bir sürede sonuçlanacaktır.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Davam yerel mahkemece sonuçlandı fakat dün itibariyle istonafa başvuru yaptı firma. Bu dosyanın yerel mahkemeden Sakarya bam a gönderilmesi ve işleme alınması kaç gün sürüyor. Yerel mahkeme de beklemesin boş yere . Yapmamız gereken birşey var mı ?

• Oz-eylul O kullanıcısına yanıt
    allah tamamına erdirsin:::
    bende hiçbir gelişme yok bekliyoruz sıra bana geldi ya ianaın hiç ilerlemez
  • Merhaba Mevlüt , şimdi baktım KARARA ÇIKMIŞ Yazıyor.
    Hemen avukatımı aradım oda yazılana kadar göremeyiz dedi. karara çıktı da ne yönde çıktı acaba ben 1 ay onu mu bekleyeceğim şimdi??
    sende kararın ne olduğunu bilmiyorsun değil mi ?
    Kalemi arasak bize söylerlermi ki , ya da gitsek :)
  • karar yazıldı benim fakat onaylamamış davanın tekrar görülmesine dedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Gerekçeli karar yazılmadan vermezler ve söylemezler.kararın yazılmasını beklicen

• mevluttat M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok üzüldüm okadar bekle birde dava tekrar görülsün. Gerekçe neymiş?

al iştee Allah cezalarını versin
    nedir bu kadar anlaşılmayan durmadan yargılanan
    seninkide işe iadeden doğan alacak mıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oz-eylul -- 11 Ekim 2019; 14:50:28 >
  • valla avukatla görüştüm tekrar başa mi sardık dedim yok dedi istinaf okur belki ama tekrar bilirkisi olmaz dedi benin önceki çalıştığın yerleri ve muteahhit olarak çalıştığım herşeyi yazmış avukat eksik evrak oluşması ile karar bozulmuş bakalım süreç nasıl ilerleyecek

ne menem birşeyin içine düştük yarabbimmm...yıllar geçiyor istinaflarda sürünüyor sonra yine eksik evrak diyorlar
    akıllara ziyan , hiçbir kurumda kimsenin bu ülkede bir iş yaptığı yok yemin ederim ..
    malesef öyle halkımız olanı talep ettik iş vereni haklı çıkaracaklar 7 sene emek ver tazminat işte hakkımız olanı almak için devlete sığınıyoruz 3 sene bekliyoruz sonuç tekrar başa dön

• Ben bugün istanbul 26. Bam ı aradım 2019/195 no ki dosyamın daha arşivde olduğunu söylediler yani türkiye.gov da ön incelemeiçin atama bekliyor yazıyor hala. Sitesinde 2-3 veya 1 sene sürer dediler. Ben planlarımı bu yönde yapmıştım artık pek umudum kalmadı.

• Elif..28 E kullanıcısına yanıt
    Elif Hanım selamlar bugün birlikte istinafa dosyamız giden arkadaşımın ki karara çıkmış bilginiz olsun

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.