Şimdi Ara

İstiklal Marşı'ndan kaçılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisedeki öğrencilerin bir kısmı cuma günü İstiklal Marşı'nı okumamak için sırada durmayıp bir şekilde kaçmanın hesabını yapıyor. İstiklal Marşı'nı okumayı zaman kaybı sanıyorlar, marş okunurken önemli bir kısmı birbiriyle şakalaşıyor vs.

İnsan hiçbir şey yapmasa bile marş okunurken sessiz kalmayı bilmeli.

Edit: Hemen savunma mekanizmaları harekete geçirilmiş. İş dönüp dolaşıp bekletilmeye gelmiş. Ama yukarıdaki son cümleye dikkat edilmemiş. Hadi kaçan kaçtı, tamam da, marş okunurken iki dakika yerinde duramayan, oyun oaynayanlara ne demeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 20 Nisan 2013; 12:28:44 >

• yapmıslıgım var yalan olmasın
  • +1. Ama biz İstiklal Marşından değil, müdürün konuşmasından kaçardık. Abartısız yarım saat ayakta dikip İstiklal Marşını okutmuşluğu vardır.
  • Onları görünce çok utanıyorum. Gerizekalı gençlik işte
  • kaçılır, 1 saat beklediğimi bilirim.
  • Benim arkadaşlarım yapıyor. Ama neden? Çünkü müdür veya müdüryardımcısı 3 saat konuşuyor. Yoksa İstiklal Marşından kaçacak kimse bilmiyorum.
  • Yahu geçin bekleme işini. Beklemeden bahseden kim. Hemen savunmaya geçiyorsunuz.

Bizde öğrenciler toparlandıktan sonra direkt marşa geçilir. Buna rağmen adam, marş okunurken şaklabanlık yapıyor.

Edit: Bekletme süresi yarım saatten 3 saate çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Akıncı -- 20 Nisan 2013; 1:58:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zamanlar bi halt oldugunu sanıyoduk işte bide ordan çarşıya kaçıyoduk güzel oluyodu.

@MacroIceTR
  • Adamlar haklı bende yapıyordum ? Bu şekilde olmamalı insanı rahatsız edici ve zan altına sokabilen bir sürü durum var.Öğretmenler lafım hepsine değil önce insan olmayı öğrensin ardından askeri disiplinden kurtulalım ardından insanlar zaten gönülden o marşı okuyacaktır fakat 8 saat okulda beyni dönmüş diyelim öğrenciye gerçekten ölüm gibi gelir.Alt tarafı 2 dakikada okunabilecek bir marş öğrenciler sıraya girsin.Öğretmenler kılık kıyafeti bozuk öğrencilere fırça çeksin derken 15 dakikaya çıkıyor.Haklılar yani

Ha şimdi bana dil uzatan insanlar olacaktır.O dillerini içeride tutsunlar bir zahmet.Sizin yapmadıklarınızı ben yapıyorum dil uzatabileceğiniz en son adamım bu konuda
  • Benim saat 17.00da dershanem varken adam beni orada 16.30a kadar bekletiyorsa kaçarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim lise çok disiplinliydi 2.5 saat ayakta durduğumu bilirim bayılanlar oluyordu,vatanımı milletimi severim ama marşta hareketsiz durmak mıdır saygı? diye de sorarım.
  • Zorla guzellik olmaz isteyen zaten iner toren alanina okur gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de kaçardık. Ama İstiklal Marşı'ndan dolayı değil. Hatta bir keresinde nöbetçi öğretmen beni ve arkadaşı serviste otururken basmıştı. Biz de uyuyakalmış numarası yapmıştık Utanıyorum kendimden Gerçi sonra affetti.
  • bizim müdür çok konuşmazdı ama İstiklal marşından hiçbir zaman kaçmadım,kaçmamda.
  • Hiç kaçtığımı hatırlamıyorum, bizim müdür çok konuşurdu içimden soyuna sopuna söverdim.
  • İsteyen katılır isteyen katılmaz bunun zorunlu olması faşistliktir.Gerçi çoğu öğrencinin kaçtığı 2 dakikalık İstiklal Marşı değil yarım saat konuşan ve her konuşmasında para isteyen müdürdür.
  • Kaçılmaz ama andımızdan kaçabilirsiniz ortaokullular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise yıllarımda hiç işim olmazdı.. ne sabah ne akşam asla sıraya girmezdim. En nefret ettiğim şeydir koyun gibi sıraya girmek. Askerde bile o sıraya girmemek için kendimi yoklamadan düşürmek için 40 takla attım ve sonunda yoklama harici sayıldım da girmedim..

marş okumak sabah sıra olup andı okumak filan bana hep boş iş gelmiştir şekilciliği sevmem ben..
  • İstiklal Marşını her hafta okumak yerine sadece önemli günlerde en düzgün ve disiplinli şekilde okumak daha iyi değil mi sizce?
    Sürekli okunduğu için önemini kaybediyor gibi geliyor bana..
  • istikla marşından kaçmazdık cuma son ders atolye idi erkende bitirip müdürün bizi ayakta agaç etmesinde kaçardık
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.