Şimdi Ara

İSTİKBAL İÇERİR ACİL İÇERİ LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10. sınıftan 11. sınıfa geçtim bu seneyi MF okudum(TM'ler ile farkım yok aynı şeyleri gördük fazladan fen gördüm).Açıkçası bu kararımı geçtiğimiz yaz düşünmeden gerçekleştirmiştim bu karardan da memnunum.Bu seneki dersler iyiydi ortalamayı 84,41 ile kapattık 470 puan ile alan bir anadolu lisesindeyim MF sınıfımda seneyi 4. olarak bitirdim.Bu yaz ise düşünme zamanı şöyleki ; TM'ye geçeyim mi diye düşünüyorum MF'de mühendislerin hali ortada tıp diş hekimliği zaten çok yüksek TM'den hukuk fakültesine girerim işim hazır olur , belki çalışır hakim-savcı sınavına girerim diye düşünüyorum.

Şimdi sorum şu MF'de İTÜ mühendislik fakültelerine girmek ile
    TM'de Ankara hukuk fakültesine girmek çalışma gereksinimi bakımından eşdeğer midir hangisine daha çok çalışma gerekir ?

>>>>>>Ne dersiniz değiştireyim mi bölümümü çok kararsız kaldım yardım bekliyorum.<<<<<<

Edit:Yani LYS FİZİK KİMYA BİYO MU - LYS EDEBİYAT COGRAFYA MI EMEK ISTER?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangarangg -- 26 Haziran 2013; 22:16:44 >

• Ankara hukuk ney la?(itünün düzgün mühendisliklerinden bahsediyorsak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en düzgününden hocam
  • itüde iyi muhendislik kazanan adam tmde dereceye oynar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar yani
  • sayısal öğrencisi hukuk kazanır ama tm öğrencisi tıp kazanamaz.(burdaki tıp yerine iyi mühendislikleri de yazabiliriz.)
  • "mühendisliklerin hali ortada" derken demek istediğini anlamadım ama elbette fen dersleri biraz daha emek istiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

sayısal öğrencisi hukuk kazanır ama tm öğrencisi tıp kazanamaz.(burdaki tıp yerine iyi mühendislikleri de yazabiliriz.)

Hocam işte burdaki asıl soru bölümümü değiştireyim mi değiştirmeyim mi

lütfen tecrübelerinizden arkadaşlarınızdan vs yardımcı olun önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogrenciniz

quote:

sayısal öğrencisi hukuk kazanır ama tm öğrencisi tıp kazanamaz.(burdaki tıp yerine iyi mühendislikleri de yazabiliriz.)

değiştirme, okuduğum kadarıyla başarılısın ama diyelim fende yapamadın, okulda zaten edebiyat görüyosun edebiyat sınavına girersin matematiğinde iyiyse rahatlıkla hukuk kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeliMadkap

"mühendisliklerin hali ortada" derken demek istediğini anlamadım ama elbette fen dersleri biraz daha emek istiyor

forumda sürekli mühendislik yazmayın topiclerinden bahsediyorum
  • quote:

quote:

quote:

değiştirme, okuduğum kadarıyla başarılısın ama diyelim fende yapamadın, okulda zaten edebiyat görüyosun edebiyat sınavına girersin matematiğinde iyiyse rahatlıkla hukuk kazanırsın

dediğin gibi iyi allaha şükür yazın da ygs çalışmamı yapıcam türkçe mat fem simetrilerden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeliMadkap

"mühendisliklerin hali ortada" derken demek istediğini anlamadım ama elbette fen dersleri biraz daha emek istiyor

forumda sürekli mühendislik yazmayın topiclerinden bahsediyorum

Ben bu konuda hiçbirşey demicem çünkü biliyosun en yüksek sıralamalar mühendislikler , Türkiye birincileri mühendisliğe gidiyor nerdeyse tıpa yaklaştı mühendislik bi dezavantajını göremiyorum bende bu sene girdim ve mühendislik yazıcam. Tabii yapacağın mesleği sevmende önemli. Kimyayı sevmeyip gidip kimya mühendisi olursan ondan sonra açarsın sende bir başlık

• çiftdikiş kullanıcısına yanıt
    fakat bu sene ki TMler benden 4 saat fazla cografya görücek o eksik olmaz mı
  • quote:

tmnin %95 i matematiği ve geometriyi senden iyi yapamayacaktır emin ol, sen de onlar kadar edebiyat ve coğrafya yapamayacaksın. senin ygs 5-6 puanın daha iyi olacak aranızda pek bi fark kalmayacak, ama lisede tm öğrencisi hep daha rahattır onu da belirtiyim sonra okul sınavlarında bana küfür etme
  • quote:

quote:

tmnin %95 i matematiği ve geometriyi senden iyi yapamayacaktır emin ol, sen de onlar kadar edebiyat ve coğrafya yapamayacaksın. senin ygs 5-6 puanın daha iyi olacak aranızda pek bi fark kalmayacak, ama lisede tm öğrencisi hep daha rahattır onu da belirtiyim sonra okul sınavlarında bana küfür etme

yav hukuk okuyacaksam neden fenle uğraşayım boşu boşuna bir sene daha diyorsun ki fen okursun ordan hukuk da geçebilirsin öyle sevmedim ben pek biraz ondan biraz bundan

• up
  • quote:

quote:

quote:

yav hukuk okuyacaksam neden fenle uğraşayım boşu boşuna bir sene daha diyorsun ki fen okursun ordan hukuk da geçebilirsin öyle sevmedim ben pek biraz ondan biraz bundan

hocam senin istediğin gibi bi sistem henüz geliştirilmedi, biz de 9 un sonunda yaptık tercihimizi o gün bugündür sayısalım tmlerin rahatlığına küfür ettiğim zamanlar oldu ama ben pişman değilim şimdilik

• Ayrıca diş hekimliği puanlarıda o kadar yüksek değil. Her sayısal mühendis olmuyor.
  • ne yapayım değiştireyim mi yav
  • Sen bakma mühendisliğe laf atanlara. İtü odtü ytü yine el üstünde olur. İtünün uluslarası yetkinlik olayı vs vardı hatta, anadoludakiler için durum kötü tabi.

Ama çalışma ortamlarına bakmanı dilerim. Adam burada metalurji çok iyidir vs vs sallıyor ama ağır sanayide çalıştıklarını görmemiş. Şahsen sanayide makine mühendisinin çalışma ortamını gördüm, tulum giyip çalışmak bana göre değil dedim ve vazgeçtim. O yüzden şuan kafamda hukuk ve mimarlık var(yine şantiyeye ineceğiz tabi) Pedere söyledim arkadaşının hukuk bürosuna gideceğim ve çalışma ortamına bakacağım.

Diyeceğim o ki çalışma ortamına bakmadan karar verme. Her diş hekimi de güzel para kazanmıyor, benim gittiğim dişçi 150 liraya dolgu yapıyor, ümraniyede 25 liraya yapanıda var. Ne olursan ol her şey senin elinde ister mühendis ister avukat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.