Şimdi Ara

İstifadan sonraki süreç ne olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstifasına üzülmemle birlikte , kurnaz değildi arkasından çok çevrildi lakin olan oldu istfiasını verdi.

Peki şimdiki süreç ne olucak ?
    Yeni kişi kim olucak ?
    Fenerbahçeye bu olay negatif bir etki mi olucak yoksa pozitif mi ?
    UEFA TFF'yi kandırdı peki Fenerbahçenin hak talep hakkı oulcak mı ?
    CAS'ın bu olaydaki rolü ne olucak ?

Şimdi MAA konusa açılıyor ama oraya galatasaraylı provakatörler dadanıyor kimse birşeyden anlamıyor hemen GS BJK FB çatışmasına dönüyor bu soruları yanıtlarmısınız mümkünse Renkdaşlarım yanıtlasın , Boşu boşuna lf sokma yarışına giriyorsunuz akıllı olan insanca konuşsun konuyu başka yerlere çekmek isteyenler yorum atmasın bir zahmet. Adam akıllı bilgi alamıyoruz yoksa.

Provakatörler ve konuyu amacından saptırıcak olanalr itina ile şikayet edilicektir.

• E hani Kandırılması sonucu Feneri haksızca CL 'den elediği için istifa etmişti birde küfür yediği içindi , Şike yaptığı tespit nasıl edildide onu yok etti ve istifa etti bunun doğruluk payı %100 mü ?
  • İstifa nedenleri konusundaki açıklaması da ayrı bir tutarsızlık.
    1. Bir kaç yorumcu bana tvde hakaret etti o yüzden
    2. Bir rapor gelmiş bana ulaştırmamış altımdaki adamlar.

Sen GG'yi görevden alma. Bir sürü pisliğe bulaşmış Kulüpler Birliği'ni muhattap al.

Sadece bu istifa bile bu adam hakkındaki görüşlerimi tamamen tersine çevirmiştir.

Altında bir problem var ise bunu açıkla. Adamlar görevinden al. Sana hakaret eden yorumcuları da zaten hayvani bir yasa geçti meclisten istediğin kadar çürüt.

Ha deseydin ki ben beceremedim, beceren gelsin. O zaman helal olsun derdim. Herkes haksız, ben haklıyım. E o zaman niye istifa edersin? Bu istifa açıklaması bana göre tam bir fiyaskodur. Üstüne tartışılmasını gereksiz buluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.