Şimdi Ara

İşten çıkarılırsam haklarım nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ben engelli bir vatandaşım kamuya bağlı bir şirkette çalışıyorum. normalde görevim bilgi işlem idi ama beni şirket hiç alakam olmayan saçma sapan bir göreve verdi 7 aydır farklı bir yerde çalışıyorum. çalıştığım yerde başka sıkıntılar da var şimdi ben bunları cimere yazsam işten çıkartılsam haklarım ne olur yada ne yapmam hangi kurum yada mercide hakkımı aramam lazım ??

• Kardeşim Cimere yazman sana özel bir hak getirmeyebilir.

İşten çıkartılırken, tüm tazminatlarını sana verirler, eğer vermezlerse işte o zaman haklarını kanuni yönden gayet güzel alırsın. Devlet bu durumda işçinin yanında, patronun yanında değil.

Tabi yeni bir iş aramak macerasına artık dahil olursun.

Benim önerim, şirket içindeki rahatsızlığını yine şirket içinde çözmenden yana.

• trmurathan T kullanıcısına yanıt

vallahi hocam konuşmadığım yanına gitmediğim söyletmediğim adam kalmadı . tam 7 ay oldu 7 aydr resmen zulüm görüyorum ..

önümüz de kritik bir seçim var genede işten çıkarırlar mı acaba ?

birde elimde bazı resimler var bunları koz olarak kullansam mesela işyerinde fareler var sürekli bunların resimleri var bunları sosyal medyada basında paylaşsam nasıl olur ??

• mobbing davası nedir nasıl açılır bilen var mı acaba ???

• 7 aydır çalışıyorsan rıza göstermiş sayılırsın ilk anda itiraz etmen gerekirdi

• nonamenouser N kullanıcısına yanıt

7 aydır farklı yerde çalışıyorum aslında 1,5 sene oldu işe gireli..

neyse boşver bu saattten sonra bir önemi kalmadı zaten...

işten çıkarıyorlar çünkü....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.