Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu zamanda ısten atılman kotu olmus.Ustune tanıdıgına da ayıp olmus.

Keske adam sana bu nasıl hesap fılan degınce muduru cagırsaydın ısınden olmazdın.

Ama surada haklısın adam sana yumruk atınca cevap vermen ıyı olmus burda sonuna kadar haklısın.

Mudure durumu anlat bana yumruk atınca kendımı tutamadım de belkı ısıne gerı donersın.
  • maalesef bazen hayatımız bazı dengesiz-kendini beğenmişler tarafından sekteye uğrayabiliyo dostum, geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda başka bir işe girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Eger fake degılse hıkayen

Bu zamanda ısten atılman kotu olmus.Ustune tanıdıgına da ayıp olmus.

Keske adam sana bu nasıl hesap fılan degınce muduru cagırsaydın ısınden olmazdın.

Ama surada haklısın adam sana yumruk atınca cevap vermen ıyı olmus burda sonuna kadar haklısın.

Mudure durumu anlat bana yumruk atınca kendımı tutamadım de belkı ısıne gerı donersın.

Evet fake hikayem. Oley herkes beni tuttu süperim yuppi. Ey Allah'ım ne günlere kaldık...
  • ya o deilde vall merak ettim yumruktan sonra sana attigi yumruktan daha fazla vurabildinmi?
    o deil bide zaten kızın onunde rezil olmuş o 33 tl için
  • hiçbir patron heleki öyle bir yerin sahibi yumruk yumruğa garsonunun müşteriyle kavga etmesini hoş görmez sen haklı olsan bile. işini kaybettiğin çok kötü olmuş keşke diğerlerinin söylediği gibi olayı patrona taşısaydın hesaba itiraz var diyip. ülkemizde böyle bir sıkıntı var hizmet sektöründe, her çalışan kendini yarı patron yerne koyuyor haklıyı haksızı ayırmak zor.
  • Kovmak iyi yapmış seni. Garsonsan garsonluğunu bileceksin arkadaş! Müşteriye laf yetiştirmek senin görevin değil.
  • Ne sen haklısın ne müşteri Hatta işverenin de haklı değil

Ama senin hatan -1 ise müşterinin ki -3'tür. Kalkıp yumruk atmak ne demek? Ben olsam oradan işimden olmamak için kendimi tutmaya çalışırdım, sonra iş dışında onu bulup işimi de engellemeden payına düşenleri bir güzel.. En mantıklı yol bu(tabi ben müşteriye beğenmiyorsan başka yere git gibi şeyler de söylemezdim ama hadi söyledim farzettim). Üzülme derim, umarım kısa zamanda iş bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Kovmak iyi yapmış seni. Garsonsan garsonluğunu bileceksin arkadaş! Müşteriye laf yetiştirmek senin görevin değil.

33 tl ye çok diyen adam gider evinde yemek yer!!!!
  • 33 liraya mı cok demiş. puuuu ulan boğazda biryerse atsaydın denize adamı. yuh. 10 kişi diyor neredeymiş o 10 kişye 33 lira, zeytin peynir ekmek bile daha cok tutar lan
  • Dostum Olayı Kontrol Altına Alamamışsın Adam Baktın Yamuk yapıyor fiyat'ta
    Hemen İyi Polis Kötü polis "Efendim Hesabınız Bu Şekilde Çıkmış 1 Sn Beklermisiniz Ben Sizi (Artık Sizin Üstünüz Kimse O) X Kişisi İle Görüştüreyim " dEYİP işin içinden çıkacaktın
  • @ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

bence sen hatalısın burda baslamıs hersey..yanı bır garson benım kız arkadasıma boyle deseydı ben tek yumrukla kalmazdım orda.kusura bakma ama hakketmıssın kovulmayı.
    ben senın yerınde olsaydım.fiyatlar ıcın sıkayetınız var ıse mudurumu cagırabılırım derdım.onlarda buyuk ıhtımalle patronunu cagırmayı ıster ve patron hallederdı.
  • Ne olursa olsun bir servis elamanı müşteriye iyi davranmalıdır. Bu sektör içinde değilseniz bunu anlayamazsınız. Patronların derdi müşteriden para kazanmak değildir müşteriyi oraya bağlamaktır. Her müşteriyi bir daha gelecek gibi davranmanız lazım. Ukala garsonların laf sokması müşteriyi kaçırtır. Müşteri mal olabilir ki bir çok kez maloğlu mallar geliyor ama ona rağmen full saygı ve gülümsemeyle görevinizi yapacaksınız. İçinizden küfür edebilirsiniz ama dışarı asla! Aynı olaya ben de şahit olmuştum. Tchibo diye bir kahveci var AVM'lerde. Oraya gittim kahve almak için. Kızın teki kasiyer ile tartışmaya girdi. Çok pahalı bu ya falan diyordu kız. Kasiyerde full gülümseme ile açıklama yaptı: Evet pahalı ama bakın şu çekirdeklere özel olarak filtreleniyorlar. Ayrıca bu çekirdekler normalde çok pahalıdır. İnanın bana bir tat aldığınızda her kuruşuna değecek. Hatta durun bir dedi sonra mutfağa dönüp kağıt bardakta o kahveden yapıp müşterisine tattırdı. Sonra da o kız güzelmiş ya! Anneme de bir kavanoz alayım diye iki tane satın aldı. O an o kasiyere taptım. Müşteriyle ilişkiler cidden çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 27 Eylül 2009; 13:43:03 >

• quote:

Kovmak iyi yapmış seni. Garsonsan garsonluğunu bileceksin arkadaş! Müşteriye laf yetiştirmek senin görevin değil.

Kum torbasımıyız biz. Sabrın da bir sınırı var! Ama sen olsan eminim üste bi daha vur abi diyip üste yalakalık ederdin mesajına bakılırsa. Benim derdim iş değil hayatta gurur daha önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

quote:

Kum torbasımıyız biz. Sabrın da bir sınırı var! Ama sen olsan eminim üste bi daha vur abi diyip üste yalakalık ederdin mesajına bakılırsa. Benim derdim iş değil hayatta gurur daha önemli benim için.

Fakirin gururu.
    Böyle işsiz kalırsın işte.

• quote:

quote:

quote:

Fakirin gururu.

İşsizim ama gururum var

• yav kimse kusura bakmasında o müşteride ayının önde gideniymiş yani tamam hesaba itiraz ediyon ama ne hakla yumruk vurmaya kalkıyon ulan barzo, ulan hanzo,ulan denyo.kız arkadaşının yanına artizlik yapmış aklınca.ama neyaparsın olan senin gibi garibanlara oluyor.
  • Ne yani bu kadar tantana 33 Lira için mi oldu @maloz11

Sende moloz gibi davranmışın adama hiç bi bayanın yanında fiyatları bilmeden mi geldiniz denirmi başka yere gidin denir mi hiç babanın yerimi ora sen müşteriye akıl veriyorsun, tabiki kovacak tı seni iş yeri sahibi kötü örnek teşkil ettin ve müşterilerin can güvenliği yok,
  • Geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fakirin gururu.

İşsizim ama gururum var

aylık kaç alıyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

yav kimse kusura bakmasında o müşteride ayının önde gideniymiş yani tamam hesaba itiraz ediyon ama ne hakla yumruk vurmaya kalkıyon ulan barzo, ulan hanzo,ulan denyo.kız arkadaşının yanına artizlik yapmış aklınca.ama neyaparsın olan senin gibi garibanlara oluyor.

Dostum, aslında bu yolu ben seçtim ve kendi düşen ağlamaz diyorum. Ailemden ayrılalı 4 seneye yaklaşık oluyor. Ve babamın kirada 4-5 dairesi var. Ama ben anlaşamadığım ve sinir olduğum için 18-19 yaşımda evden ayrıldım gene bu gururumdan. Yani halime şükrediyorum aç değilim açıkta değilim. Ama bu hayatta her ne yaptıysam gururum için yaptım bu da belki hata benimdi ama gene arkasındayım. Bunları açıklama gereği duydum çünkü gariban vs ağrıma gitti fakir falan değilim Allah'a şükür. Neyse bu gurur beni öldürücek zaten

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.