Şimdi Ara

İŞTEN ATILDIM! ( sinirli.gif ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: maloz11

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Kovmak iyi yapmış seni. Garsonsan garsonluğunu bileceksin arkadaş! Müşteriye laf yetiştirmek senin görevin değil.

Kum torbasımıyız biz. Sabrın da bir sınırı var! Ama sen olsan eminim üste bi daha vur abi diyip üste yalakalık ederdin mesajına bakılırsa. Benim derdim iş değil hayatta gurur daha önemli benim için.

Fakirin gururu.
    Böyle işsiz kalırsın işte.

Garsonlar insan değil mi yani? Neye getiriyosun lafı?

• quote:

bu fiyata ben 10 kişilik yemek alırım başka yerden dedi ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim. Sonra biz tartışırken r.

Bir garsonun böyle ukalalık yapmaya hakkı yok.
    Adam kızmakta haklı
  • Tolga*,

Arkadaş öyle garson olacağıma işsiz kalırım. Bu da benim gururumdur dedi. Ben bu laf üzerine o sözleri söyledim. Okuma ve okuduğunu anlama yetinde bir sorunun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

bu fiyata ben 10 kişilik yemek alırım başka yerden dedi ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim. Sonra biz tartışırken r.

Adam kızmakta haklı

ama o adamin garsona kızmaya hakkı yok garson mu fiyatlari koyuyor
  • Geçmiş olsun hocam ama fazla üzülme ben de senin yaptığını yapardım.
  • Adam fiyata çok demiş niye gurur yapıyon.Fiyatlar böyle efendim yapabileceğimiz birşey yok de alttan al hem işinden olmuş olmazdın.Önemli olan uzatmadan konuyu kapatmaktır büyüklükte sende olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaN15

quote:

quote:

Adam kızmakta haklı

Garsonun yapması gereken şey diklenmek, ters cevap vermek değil. Şöyle diyebilirdi:
    ''Beyefendi fiyatlar konusunda yetkili .... bey/hanım ile görüşebilirsiniz''

Bir garson müşteriyle münakaşaya dahi girmemeli.

• Senin yaptığın hata o zaman başka yere gidin demen.Hiç bi şekilde ukalalık yapamazsın müşteriye haklıda olsan adam sana yumruk attıysada ona karşılık vermemen gerekirdi o bi müşteri sonuçta. Kendinden yetkili birisini çağırıp onların ilgilenmesini sağlıyabilirdin.
  • Az bile yapmışsın arkadaşım keşke adamın ağzını yüzünü dağıtsaydın.Böyle tiplere karşı sustukça hem sen insanlığını kaybedersin hem de o şerefsiz daha da havalanır.Ben bile okurken sinirlendim seni düşünemiyorum bile...Umarım kısa sürede daha iyi bir iş bulursun.
  • Kimse haklı değil.

Forum silinebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaN15

quote:

quote:

Adam kızmakta haklı

Garsonun yapması gereken şey diklenmek, ters cevap vermek değil. Şöyle diyebilirdi:
    ''Beyefendi fiyatlar konusunda yetkili .... bey/hanım ile görüşebilirsiniz''

Bir garson müşteriyle münakaşaya dahi girmemeli.

evet ters cevap vermesi de yanlış garsonun sonuç bence 2 kişide yanlış

• Adamada fazla yüklenmemek gerek sonuçta kız arkadaşınn yanında kimse küçük düşmek yada yemegi ona odettirmek istemez. Ama 33 lira içinde laf yapılmaz yani...

Sizinde hatanız yokmu ? Var bence, o sekilde bir cevap alınca direk şefinizi cagıracaktınz bırakın o ilgilensin...

Bende hesabı fazla birşey sanmıştım o fiyata eminonunde ki balıkçılarda yarım ekmek balık veriyor normal yani fiyatı abartı degil. Müşteri aranıyomuş demekki.

Kısa sürede yeni bir iş bulursunuz umarım...
  • Ha birde o var 33 lira kız arkadaşla yemek üstüne laf yap ohh ne güzel be biz burgerda ödüyoruz o hesabı 33 tl için kızın yanında konuşuyorsa bitmiştir o adam
  • geçmiş olsun dostum takma kafana
  • Geçmiş olsun.
  • Delikanlı birisine benziyorsun. Peki lokantada otururken hesaba itiraz ettiğinde "o zaman başka yere gidin" diye bi cevap alsaydın manita da yanındayken, sen ne yapardın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

yedikleri neydi hesap ne kadar geldi
    hele de bakalım eğer anlattığın fake değilse

Yedikleri şey(ler)

EKMEK ARASI ( balık ) 5 lira. x 4 ( 2 şer tane. = 20Lira
    MEVSİM SALATASI ( 1 kişilik ) 3 lira x 2 = 6 lira
    Kola = 2.5 lira x 2 = 5 lira.
    Su = 1 Lira x 2 = 2 lira.
    Toplam hesap 33 lira. Bu konuyu açmasam kim bilirdi bunu yaşadığımı veya böyle birşey olduğunu yada şöyle diyim konuyu açtım bana ne güzel kovuldun yada bizi güldürdün falan mı diyorlar?

fiyat çokta normal adam kendini dönercide mi sanmışta o fiyata 10 kişilik yemek yicek
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_polat -- 27 Eylül 2009; 15:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

Bence yanlış bunu söylemen.

Bencede.. "Fiyatlarımız böyle beyfendi, isterseniz size restorant müdürümüzü çağırabilirim." demen daha uygun olurdu.
  • hesap noldu?Verdi mi sonra adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

quote:

Orijinalden alıntı: rds

quote:

ben de o zaman başka yere gidin beyfendi fiyatları bilmeden mi geldiniz dedim.

Bence yanlış bunu söylemen.

Bencede.. "Fiyatlarımız böyle beyfendi, isterseniz size restorant müdürümüzü çağırabilirim." demen daha uygun olurdu.

Adamın yumruk atmaması bence en uygunu olurdu bu olayda.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.