Şimdi Ara

İstemediğim Bölümü Okuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyim, geçen gün 3 idiotsu izledim Neyse, başlıyorum. Şimdi ben 9.sınıfta çoğu derste başarılı bir öğrenciydim, sınıf geneline göre en azından.

Mf' yi seçtim sonra, ailemde bunu istiyordu zaten. (Oğlum mühendis olcak, tıp okuyacak tarzı laflar eden klasik Türk ailesi işte) Neyse bende o zamanlar bu bölümü istediğim için sorun olmadı ama 10.sınıfım tamamen rezalet geçti, sınıfın en kötü notlarını alanlar arasındaydım.

Çalışmasına çalışıyordum ama olmuyor abi, istemiyordum bu bölümü. Çünkü çok güzel bir üniversiteyi kazansam, mezun olsam dahi istediğim hiç bir meslekle yakınlığı yok.

6 yıl daha çalışırım, güzel burda sorun yok ama hayatımın geri kalanında istemediğim bir mesleği yapacağım (Yeri geliyor sabah akşam) bunu istemiyorum, maaşı ne kadar dolgun olursa olsun. İstemediğin bir mesleği yaptıktan sonra 10000 tl alsan ne farketcekki? 50 yaşında emekli olursam anca o zaman rahat ederim.

Okuduğum sınıf zaten tam bir rezalet, yeni gelenlerde söylüyor aynısını. Anasınıfından bu yana okuduğum en berbat sınıf ve 43 kişi. 2 sene daha istemediğim bir bölümde istemediğim bir işi yapmak için istemedğim insanlarla okumak istemiyorum.

İstediğim iş konservatuar ve ailem kazanırsan git diyor ama seçmeleri nasıl oluyor hiç bir bilgim yok. Arkadaşa sordum, seçmelerde sadece klasik gitar çaldırıyorlar dedi ama başka bilgi vermedi pek.

Şuan sizden ne gibi bir yardım istediğimi bende bilmiyorum ama çok geç olmadan bir şeyler yapmalıyım, ne yapacağımı bilmiyorum. 2 yılımı daha matematik ve fen derslerine çalışarak geçirmek istemiyorum, en azından kendi alanıma yoğunlaşmak istiyorum.

Bu arada 11.sınıfım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 18 Eylül 2013; 15:27:50 >

• up
  • Dersaneye gideceğin zaman TM yada sözele geçebilirsin dersanede çok çalışırsan belki üniversite sınavında istediğin yer için şansın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist ☼

Dersaneye gideceğin zaman TM yada sözele geçebilirsin dersanede çok çalışırsan belki üniversite sınavında istediğin yer için şansın olur

Konservatuar diyorum ne tm' si yahu. Sözelde istemiyorum tm' de istesem şimdide geçerim o sorun değil. Ayrıca tm derslerini sevmesemde yapabiliyorum hızlı okuyabildiğim için, fikrimi değiştirirsem üniversite sınavında onada girerim çalışıp. Konservatuara nasıl gireceğim hakkında da en ufak bir fikrim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.