beyler son 3gündür evde tekim birtakım olaylar oldu ilk gün akşam kafamı koydum sonra bedenim ağırlaştı falan sonra uyandım kafayı koydum tekrar aynısı oldu 2.gün birşey yok 3.gün yani dün kafayı koydum sonra böyle kalp atışlarım resmen kulağımın dibinde hissettim bedenim ağırlaştı gene kasıldı komple sonra böyle filmlerde halisülasyon olur ya biranda böyle sanki içimdeki ruh dışarı çıktı sesli ve animasyonlu bir şekilde sonra tam arkamda olan vazoyu gördüm siyahlıklar içinde aşırı korktum sonra uyandım ama kendimdeydim olaylar olurken ve vazo arkamdaymış sabah farkettim yani o esna da kafamı kaldırıp bakmış olmam imkansız olayı arkadaşa anlattım oda 2 gündür titremeyle uyandığını söyledi ondan sizde de varmı böyle bir olay son 2-3 gündür merak ettim.
karabasan olmasin
bende bu astral seyahat olayını RUHLAR BÖLGESİ diye film den esinlenerek araştırdım pek kafama yatmadı açıkcası...lakin meditasyon gibi bişey kendini görüyomussun baslarda..sonra buluşmalar vs oluyormuş...çeşitli forumlarda böyle yazıyor...korkarsan bedenine dönemezmişsin vs..o filmi bi izle derim ama