Şimdi Ara

İsteksizlik, hevessizlik, bitmişlik vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir şey yapasim gelmiyor. 1 hafta sonra vizelerim var ve benim hicbiriyle alakam yok, sürekli bi mod düşüklüğü var... önerileriniz+++

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sence bu tükenmişliğin sebebi nedir?

• scientia kullanıcısına yanıt
    cok takıntılı biriyim en ufak kötü olaydan durumdan konuşmadan keyfim kaçıyor hevesim kırılıyor sadece su durumdan kurtulmak istiyorum.

• Hangi üni SDÜ mü?

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    nokta atis 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: gülll2

nokta atis 😒
    Bende öyle. Al sana değişliklik forumdan biriyle aynı şehirdesin ve okuldasin

• Bu arada vize tarihi ve nick uyumundan yaptım nokta atışını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    sen hangi fakültedesin?

• Hocam ben bu duruma şöyle bi düşünce geliştirdim. Baktım ki sevmediğim istemediğim bir şey olursa hayatta hiçbir zaman gülemeyeceğim. Artık bir şekilde o an için yenilgiyi kabul edebiliyorum bence çok büyük bir güç bu. Mesela zor bir dersimi yaz okuluna bırakma kararı aldım, diğerlerine çalışıyorum artık. Kafam öncesine göre baya rahatladı. Cidden gülmek için sebep arama ufacık şeyleri takmamayı öğreneceksin yakında. Birisi bana böyle dedi şöyle etti yok lab hocası herkesin içinde ağzıma sıçtı vs insanlar mutlu değil zaten genel olarak sana değil öfkeleri kısacası, hayata karşı gergin herkes sokakta okulda vs vs.

Cidden bırakma çalışmak istemesen de vizeler yokmuş gibi bu derste ne işleniyor acaba ben bu bilgileri öğrenip bir şeyler üretebilir miyim farklı düşünebilir miyim şeklinde bak. Kafan çok rahat eder inan bana benim de yarın vizem var her hafta ya vizem ya yazmam gereken raporlarım var. Artık alıştım. Takmıyorum yapamazsam da. Elimden geldiğince deniyorum isteksiz de olsam dediğim gibi düşününce bi şekilde biraz da olsa ilerleyebiliyorum

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    geleceğe karşı bir şeylerin gerçekleşmesine olan inancım bitmiş gibi ya da sekteye uğramış gibi.
    Bu da birçok kisi olay durumlardan gerçekleşti kendi kendine olacak hâli yok. Ama bu fikirlerini uyglucam teşekkürler. :)

• gülll2 G kullanıcısına yanıt

Hocam inan bana kendi adıma 5 seneden önce bir şeyler başarabileceğimi düşünmüyorum. Öyle kısa sürede denedim çabaladım ama olmadı diye üzülme inan bana ben çok fazla kez hata yapıyorum ama en önemli özelliğim tekrar denemek için merakımın olması. O merakı kaybettiğim bir dönemim olmuştu cidden Cs Go'da baya rütbe falan atlamıştım ama cidden tatmin olmadım tam 1 yıl oynadım günde en az 5 6 saat. O yüzden zorlanmak ve başarısız olmak aşırı aşırı normal. Bunu kabul edebildiğimiz ölçüde başarılı olabiliriz bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.