Şimdi Ara

İstek üzerine CS:GO eğitim videoları hazırlayacağım, fikirlerinizi alabilir miyim? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    30 mermi olan sprayi diyorsanız ilk on mermi olayından hemen sonra geliyor onun dışında da spray görmedim, duymadım.
  • The Cake kullanıcısına yanıt
    Spray ilk 10 mermiyi atarak olmaz ki tam olarak patterni 30 mermide uygulamak önemli olan sizde patterni koydunuz 10 mermiden sonra sağa sola sekmeler oluyor onu yapmak önemli.
  • Antocio kullanıcısına yanıt
    Tekrar söyleyeyim, ilk on mermi olayından sonra istediğiniz 30 mermilik şey "canlandırılmış mouse hareketi grafiğiyle" birlikte var.
  • The Cake kullanıcısına yanıt
    Sis flash noktaları ile beraber nerede spray yapmak gerekir nerede tap tap değinebilirsin Ct iken sık durulan noktalar t iken nerede olabilecekleri gibi noktalara ona göre nasıl atış yapmak lazım falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video güzel olmuş ama ara ara sesi yutuyo gibisin :) oraları zor anlıyorum biraz daha sesini net veririsen daha iyi olur
  • Arkadaş(Antocio) şundan bahsetmiş ok ilk 10 mermide aşağıya doğru çekiyoruz da sonra 10-20 20-30 arası ne oluyor spray yaparken ilk 10 mermide vurammadıysak sonra ne yapacağız. AK47'nin 30 mermisinin tam recoil patterni nerde yani.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    İşte hocam yapabileceğim daha ötesi yok, fareyi nasıl hareket ettirmeniz gerektiğine kadar çizdim.

Bu ateş ederken olan ->http://cloud-4.steampowered.com/ugc/472047331093379703/FFC9C1EA7C927FFC60D00A1F6979ACE80A16924B/

Bu ne yapılması gerektiği ->http://cloud-4.steampowered.com/ugc/795195229792507500/833CA96027CB2E5674869ADDFC73F2CBAC8A7E5E/

Videoda varlar.

• Destekliyorum, beginner seviyesi için gerçekten yararlı olacaktır.
  • Hocam devam edin gayet güzeldi.Tadı damağımızda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Grimes

Hocam devam edin gayet güzeldi.Tadı damağımızda kaldı

Merhabalar, projelendirme aşamam neredeyse tamamlandı ancak tahminimce 12-13 şubat'tan sonra videolar seri olarak devam edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.