Şimdi Ara

İSTEK > BORDERLANDS 3 TÜRKÇE YAMA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dalgınlığıma geldi, farklı bir site ile karıştırdım. bir sorun yok gibi şu an pc'de, herhangi bir exe çalıştırmadım zaten, rar'dan çıktığı gibi defender uyardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

45193 satır var.
    3 dlc ile birlikte.
    bir arkadaş the council yama konusunda sormuştu çevirirmisin diye evet çeviriyorum.
    oynayacağım oyunları çevirisi yoksa çevirip oynuyorum.
    Eline sağlık kardeşim.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    ben bu yamayı gerekli yere yapıştırıp oyuna girdikten sonra oyun giriş yapılıyor ekranında kalıyor ne yaptıysam düzeltemedim
    verdiği hata "borderlands 3 has crashed"
    internette bu hatayı çok aradım dx11 kullan net framework ü güncelle Visual c++ 2019 u kur gibi ama işe yaramadı
    var mıdır yardımcı olacak biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuvenDogan

ben bu yamayı gerekli yere yapıştırıp oyuna girdikten sonra oyun giriş yapılıyor ekranında kalıyor ne yaptıysam düzeltemedim
    verdiği hata "borderlands 3 has crashed"
    internette bu hatayı çok aradım dx11 kullan net framework ü güncelle Visual c++ 2019 u kur gibi ama işe yaramadı
    var mıdır yardımcı olacak biri
    güvenlik duvarından sil açılır.
  • Hocam sitenizden indirdim yamayı dediğiniz yere de attım ancak hala ingilizce. Oyunu epic üzerinden satın almıştım. Nerede yanlış yapıyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnsklc

Hocam sitenizden indirdim yamayı dediğiniz yere de attım ancak hala ingilizce. Oyunu epic üzerinden satın almıştım. Nerede yanlış yapıyorum acaba
    yenisini ekledim indir olmazsa pm den discord at bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Steam versiyonu yenilenmiş görünüyor oda epic ile uyumlu değil sanırım çünkü o dosya epic klasörünün içinde yok.. ancak V1 olan aynı gibi gözüküyor bende değişen bir şey olmadı hocam. LanetOlasi#7907 diskord kullanıcı adım bu yardımlarınız için teşekkürler
  • borderlands 3 türkçe yama bulmuştum bi ara.türkçe çok kötü çevirilmiş..çok az olarak yapıldı.bide türkçeyamacı diye site var..orda var ama fake diolar..virüsmüş..bilgisi olan var mı? oyunun yaması yok sanırım..
  • Hikayesi beni yeterince ısındırmayan oyunlardan biriydi ya. Tales from the Borderlands çok iyiydi ama telltale oyunuydu. Umarım birileri çıkıp bitirir yamayı. Tabi önce yardım kalmış oyun çevrilip biter umarım.
  • Arkadaşlar internetteki Türkçe yamaların kurulumunu yapamadım üstelik virüs uyarısı aldım. Var mı Türkçe yamanın indirilebileceği güvenilir bir kaynak?
  • beyler bu siteden --->
    Türkçe Yamacı
    Borderlands 3 Türkçe Yama -Bitti Yayında | Türkçe Yamacı
    https://www.turkceyamaci.com/rpg-turkce-yama/borderlands3-turkce-yama/.html
    indirmeyin. virüs var. dosyayı açtıktan sonra pc kendi kendine hatalar vermeye başladı ve kendi kendine yeniden başladı ve üstelik antivirüs programı bu dosyayı direk karantinaya falan almadan sildi. sitede verilen resimlere falan aldanmayın. translatedende olsa çeviren kralın çevirisini kullanmışlar. ha bu arada senin çevirinin resimlerini kullanarak insanları kandırıyolar kral. haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkShadowTwo -- 22 Haziran 2020; 15:20:9 >

kralll. her ne kadar translate olsada hiç yoktan iyidir. bazı cümleler anlaşılmıyo ama idare edin işte.
  • Oyunu Epic Games'den aldım. Yamayı indirip belirtilen dosyaya attım fakat oyunum hala İngilzice. Discord kullanıcı adım: servetsengun#6968 lütfen yardımcı olur musunuz? Serinin tüm oyunlarını İngilizce oynadım bu bari Türkçe olsun.
  • ercnsklc kullanıcısına yanıt
    önceden oluyodu sanırım gelen güncelleme sıkıntı çıkardı
  • xreemster X kullanıcısına yanıt
    güncelledim.
  • hocam sitenizin linki nedir bulamadım
    tamamdır buldum hocam
  • sarohan1111 kullanıcısına yanıt
    ustam yeni bir güncelleme geldi sanırım olmuyo şuan
  • güncelledim.şuan sıkıntı yok epic ve steam için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 25 Eylül 2020; 0:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

güncelledim.şuan sıkıntı yok epic ve steam için.

Rica etsem son çıkan sürümede uyarlayabilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.