Şimdi Ara

İSTEDİĞİMİZ MESLEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sen 12.sinif oldum normal 430 puanlı bir anadolu lisesinde okuyorum okulda kurs falan var aynı zamanda tercih yapanlar geliyor onlara bakıyorum

    Cidden iyi başarı yapanlar da var bir de kendim biliyorum adam çok çalışmış abi ama yapabildiği bu kadar ilk 120k nın içinde. Olmadı diyor seneye bıraksam gene yapamam . Şimdi bu adam hiç ama hiç istemeyerek öğretmenlik yazdı şimdi bu adamdan memlekete faydalı bir öğretmen olur mu ?

    Devlet memuru olayım da ne olursa olsun gerisi önemli değil diyor o zaman nerede bizim nitelikli insanımız? (Bu konuya bi değinmek istedim )

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • herkesin istediği mesleği yapabilmek için tekrar sınava hazırlanacak imkanı olmayabiliyor doğal olarak. istemediği işte çalışan milyonlarca insan var. istemediği mesleğe sonradan alışıp sevenler de var. herkesin de hayalleri olmuyor. artık insanlar ülkemizin eğitim sisteminden dolayı ve ekonomik açıdan yaklaşıyor. parasına bakıyor çoğu kişi yani kurtarmak istiyor kendini nasıl olursa olsun. nitelikli insanımız elbette var fakat çoğu harcanıyor sistem değişmediği sürece de harcanmaya devam edecekler. istisnaları var tabii. bu soruyu sorduğuna göre sevmediğin bir işi yapacak değilsin, başarılar dilerim. benim görüşüm bu şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.