Şimdi Ara

istediğim yaşam şekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kimsenin kapımı çalmayacağı, 3 oda 1 salonlu evde yaşamak. koridoru uzun olacak, beyaz odası olacak( içinde hiçbir şeyin olmadığı, duvarlarının bembeyaz olduğu, ışığın da beyaz olduğu, penceresiz, menfezli bir oda), benim odam olacak; içinde bilgisayarım, yatağım, kıyafetlerim, oyuncaklarım olacak, duvarda posterler, çizimler; spor ve hobi odası olacak; içinde spor aletleri, iyi bir havalandırma sistemi, orta boy bir televizyon; yer ise beton olacak, oraya fayans veya parke falan döşetmeyeceğim ve ayakkabı ile girilecek, salonda ise uzun bir kanepe, iki tane tekli koltuk, yine televizyon, kesinlikle masa veya şu küçük ayak koyduğumuz masalardan(adını unuttum) olmayacak, pencere olacak.

Odalar böyle olacak. Mutfak ve banyo sade olacak. Çamaşır makinesi olacak, bulaşık makinesine gerek yok, buzdolabı ya mutfakta ya da koridorda durur. Evin nasıl olacağını anlattım şimdiyse evi nasıl kullanacağımı anlatayım, kendi odamdan başlayarak.

Kendi odamda eğlence veya not alma amacı içermeyen hiçbir şey olmayacak. Eğitim veya iş hiçbir şekilde giremez odama. Odamda resimler çizeceğim, dans edeceğim, son ses müzik dinleyeceğim, film izleyeceğim, oyuncaklarımla oynayacağım.

Beyaz odama gelelim. Odamda eğlenecek olsam da, asıl güzel anılarımın beyaz odamda yaşanacağını düşünüyorum. Beyaz odam, rahatça düşünebileceğim, kararlar verebileceğim, düşünce deneyleri yapabileceğim, kitaplar aracılığıyla kendimi eğitebileceğim ve alan gerektiren deneylerimi yapabileceğim odam olacak. Oda şimdi olsaydı; içinde ingilizce kitaplar, fizik kitapları, yazılım kitapları, satranç kitapları, birkaç roman olurdu. Bir de aklıma gelen yapmak istediğim küçük deneyler ama onları yazmayayım absürt kaçar. Bu odanın zemini de beton olacak ama ayakkabıyla girilmeyecek. Zeminin dümdüz olmasını istiyorum. Başından sonuna kadar terazide olacak ve hiçbir şekilde pürüz olmayacak. Şap atacak ustanın ellerinden öper :D

Spor odamda ise kare şeklinde barfiks borusu ve daire şeklinde barfiks borusu, bench press denen olayı yapabileceğim şey, dumbellar, halterler, ağırlıklar olacak. Makineler daha olacak ama pek anlamadığım için bu makinelerden yazamadım ama alırım yani. Yer minderi olacak birkaç tane hani takla falan atmayı denersem diye.

Salonun pek ayrıntısı yok, salona pek girmem zaten. Ancak film izlemek için girerim. USB'ye atarım filmi, yemek ve içecek alır oturur izlerim.

Koridordaki duvarlara resim çizmek istiyorum. Hatta graffitici birkaç arkadaş çağırıp, çalışmaları için izin bile veririm. Anısı olan ve sürekli değişen bir duvar olacak. Duvarda yer kalmadığı zaman silip, tekrar dolduracağım zamanla.

Ev böyle olacak işte. İşe gelirsek, masa başı bir iş istemiyorum açıkçası. O tarz işlerde sıkılıyorum. Ama oradan oraya gezip duracağım bir iş de istemiyorum ve büfe, kafe benzeri bir yeri işletmek de istemiyorum. Yani işim ne yollarda geçsin, ne hep aynı yerde geçsin, ne de masa başında geçsin istemiyorum. Şöyle iki-üç haftada bir çalışma mekanızımın değiştiği, fiziksel iş gerektiren bir iş istiyorum. Böyle bir işler genelde tesisat, tadilat işleri oluyor başka var mı bilmiyorum. Sinema ışıkçısı falan da vardır belki hehe hiç bilmiyorum :D Her neyse, böyle bir iş olsun. Evin giderlerini ödeyebileyim ve ayda 400-500 lira eğlenceme harcayabileyim ve yine 400-500 lira da köşeye ayırabileceğim bir parası olsun. Ve iş 8-5 olsun, hafta sonları da tatil olsun. Ama istemediğim zaman gitmeyebileceğim bir iş olsun. Ya bu iş işini en iyisi sallayalım çünkü böyle bir iş yok sanırım.

İnsanlara gelirsek, insan istemiyorum. Sadece işte görüştüğüm birkaç insan, apartmandan birkaç insan ve bakkal çakkal. Başka hiçbir türlü ilişki istemiyorum. Karıya falan da gitmek istemiyorum, cinselliği istemiyorum. Belki büyüyünce fikrim değişir bu konuda ama şu anda istemiyorum. Hobi olarak da yapmak istediklerim var, bunun konusunu açmıştım zaten ama kabaca yazayım. Yarışmalara, etkinliklere, müzikallere, konferanslara katılmak istiyorum, evsiz bir insanın hayatını kurmasına yardım etmek istiyorum, biraz da angarya iş yapmak istiyorum temizlik gibi(etkinlik sonrası pislikleri temizlemek olabilir), müzik aleti çalmak istiyorum, özellikle piyano; birkaç tane life-to-do şeylerim var. Sokakta müzik açmak, bir gece ekip toplayıp pis bir mahalleyi tertemiz yapmak gibi falan ama onlar bana kalsın. Bu arada nedense aklıma "İnsanlar hakaretlere karşı kendini savunabilir fakat iltifatlara karşı savunamazlar." sözü geldi, yazayım dedim.

Böyle olacak işte kabaca. Yazıyı %90 kimse okumayacak, okuyanlar da tam liseli bu diyecek ama olsun. Belki bir akıma başlangıç veririm ve herkes istediği hayatın konusunu açar ama tabii ki burası dh burada böyle bir şey olamaz.

• Beyaz odada zamanla kafayı yersin demedi deme

Beyaz oda eski işkence türlerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 17 Ekim 2017; 8:37:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Soyle kimsenin olmadigi bir yerde 400-500 odali bir sarayim olacak. Her odanin kendine gore islevi olacak. Ne biliyim basketbol maci izleyeceksem ona gore tasarlanmis bir oda. Pcden oyun oynayacaksam ona gore tasarlanmis oda vs.
    Ve en onemlisi tamamen benim sececegim 200 tane kari olacak sarayda. Ve kendi odamda da 200 tane zil olacak ve her zilde o karilardan birisinin adi yazacak. Sonra istedigim zile basinca ismi yazan kari odama gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sembroni

Hayalinde yasin gibi kucuk.

Soyle kimsenin olmadigi bir yerde 400-500 odali bir sarayim olacak. Her odanin kendine gore islevi olacak. Ne biliyim basketbol maci izleyeceksem ona gore tasarlanmis bir oda. Pcden oyun oynayacaksam ona gore tasarlanmis oda vs.
    Ve en onemlisi tamamen benim sececegim 200 tane kari olacak sarayda. Ve kendi odamda da 200 tane zil olacak ve her zilde o karilardan birisinin adi yazacak. Sonra istedigim zile basinca ismi yazan kari odama gelecek.

yaş büyüdükçe hayal küçülür derler aslında ama..
    flattery flattery charges my battery
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ev turu videosu yapacağım böyle evim olduğunda attım fava
  • hahaha bekle olur. hayalin küçük demişler şimdi daha da küçüldü. 1+1 olsa yeter. salona homegym yapcam odaya da pc yatak koyarım yeter. kyk borcunu ödeyebileyim askerliği bedelli yapabileyim başka bişey istmieyorum

Bedelli askerlk istemiyorum diğerleri benim de aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.