Şimdi Ara

İstedeiğim Mesajı Bilgi Çıkmadan Editleyebiliyorum ( Mobil Girmesin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi şu alttaki noktaya bakın. Onu Editleyeceğim fakat alt tarafta bildirim çıkmayacak. İsteyen ss alsın siz istediğiniz zaman yazı çıkartmadan o noktayı sileceğim. İsterseniz yerine farklı bir şeyde yazabilirim.

Bu arada lütfen alıntılamayın veya haberdar etmeyin çünkü mobilde alıntılayınca falan aynı anda 2 bildirim geliyor ve ikisinede tıklamadan gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 19 Ağustos 2013; 16:09:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares48_ -- 19 Ağustos 2013; 16:09:10 >
  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares48_ -- 19 Ağustos 2013; 16:09:10 >

• Panik yapmayın daha dediğim şeyi yapmadım. Sadece başlığı değiştirdim. İsterseniz sizin nickinizi bile yazarım oraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares48_

Şimdi şu alttaki noktaya bakın. Onu Editleyeceğim fakat alt tarafta bildirim çıkmayacak. İsteyen ss alsın siz istediğiniz zaman yazı çıkartmadan o noktayı sileceğim. İsterseniz yerine farklı bir şeyde yazabilirim.

Bu arada lütfen alıntılamayın veya haberdar etmeyin çünkü mobilde alıntılayınca falan aynı anda 2 bildirim geliyor ve ikisinede tıklamadan gitmiyor.

Olmadımı kanka, mobilim göremiyom

• bekliyoruz.
  • Noluyor lo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tutmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam dh attığı mesajla ilizyon yapıcak. :)

ayrıca kesin ip var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkyazd

bekliyoruz.

Oldu mu?
    Yöntemimi de açıklarım isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 19 Ağustos 2013; 16:18:56 >
  • İnanmayın beyler nokta değil resim o. Resimi bulunduğu konumdan kaldırınca resimde yok olmuş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

İnanmayın beyler nokta değil resim o. Resimi bulunduğu konumdan kaldırınca resimde yok olmuş olacak.

Onu yaparsam resim bulunamadı gibi bir yazı çıkar. Zaten noktayı silip yerine ilkyazd yazdım .
  • quote:

İnanmayın beyler nokta değil resim o. Resimi bulunduğu konumdan kaldırınca resimde yok olmuş olacak.

Aynen. ama başta başlığı değiştirmek için düzenlediği için mahvetti, olmadı yani.
  • http://internetmitleri.com/nokta.png

bu fotoğrafı değiştirecektin di mi çakkal
  • quote:

zaten seçip kopyalama yapmaya çalışınca açık veriyor olmadı, olamadı..
  • quote:

quote:

Onu yaparsam resim bulunamadı gibi bir yazı çıkar. Zaten noktayı silip yerine ilkyazd yazdım .

Tamam işte onun gibi bir şey yapmışsın aynı url de aynı isimle farklı bir jpg kaydetmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 19 Ağustos 2013; 16:22:06 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam işte onun gibi bir şey yapmışsın aynı url de aynı isimle farklı bir jpg kaydetmişsin.

Aferin ama bir yerde hata var.

Farklı bir jpg değil farklı bir png kaydetim .

Özet: İp var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.