Bildirim
İşte Yeni Stadımızın Maketi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Bence daha estetik yapılmalı. Yerini hakedecek bir stad olmalı -
Çok şahane olacak yaaa Muhteşem olacak muhteşemmmm!!!!! öyle çelik profil - uzay makas üzeri perfore demir tavan olmayacak yani gece kondu gibi
Bu yakışır Beşiktaşımıza -
stad güzel olacak kesinlikle bu bir gerçek ama daha güzel tanıtır insan ya. bu maketler, mimari çizimler falan çok amatör -
BJK TV'De canlı yayın imzalar atılıyor. -
Seçim öncesi Fikret Orman ilk golü atmış bulunuyor. -
eski açık'ta çatı olacak mı olmayacak mı henüz kimse bilmiyor.
-
Erdal erdal yine patlattı bombayı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Provakatör
eski açık'ta çatı olacak mı olmayacak mı henüz kimse bilmiyor.
Makettende görüldüğü üzere olacak ama eski açık tribünü o kadar yükseltilemeyeceği için çatı ile arasında boşluk olacak
-
Ya arkadas basmıyor mu!! O alana 42.000 den fazla koltuk olmaz alan yetmiyor!! Fikret Orman'da bunu açıkladı yoksa 60.000 de yapardık dedi. Stadımız hayırlı uğurlu olur inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Daxteroy
Ya arkadas basmıyor mu!! O alana 42.000 den fazla koltuk olmaz alan yetmiyor!! Fikret Orman'da bunu açıkladı yoksa 60.000 de yapardık dedi. Stadımız hayırlı uğurlu olur inşallah
40bin kapasite 50 loca olunca küçük takımsın, 52bin kapasite 170 locada dünya takımı.. Sanırım bazıları İnönü'yü dağ başı bir yerde diye biliyor. -
Gayet güzel görünüyor, yakışır Beşiktaş'a.Hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
40bin kapasite 50 loca olunca küçük takımsın, 52bin kapasite 170 locada dünya takımı.. Sanırım bazıları İnönü'yü dağ başı bir yerde diye biliyor.
Juventus, Chelsea gibi takımlarla aynı koltuk sayımız olacak. Daha ne olsun? Adamlar senin koltuk sayına gore mı değerlendiriyor? 32.000 kişilik statta bile 60.000 kisi gibi bir ses çıkartıyorsak 42.000 le de daha fazla yaparız.
Haber1903'deki yorumları okuyorum. Allah kahretsin bu kadar cahil taraftarlar görmedim. Bu adamlar Quaresmalar icin mabedini satarlar. Yazık yazık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
40bin kapasite 50 loca olunca küçük takımsın, 52bin kapasite 170 locada dünya takımı.. Sanırım bazıları İnönü'yü dağ başı bir yerde diye biliyor.
Juventus, Chelsea gibi takımlarla aynı koltuk sayımız olacak. Daha ne olsun? Adamlar senin koltuk sayına gore mı değerlendiriyor? 32.000 kişilik statta bile 60.000 kisi gibi bir ses çıkartıyorsak 42.000 le de daha fazla yaparız.
Haber1903'deki yorumları okuyorum. Allah kahretsin bu kadar cahil taraftarlar görmedim. Bu adamlar Quaresmalar icin mabedini satarlar. Yazık yazık.
Aynen öyle. İnsanların böyle sığ düşüncelerini artık aşması lazım ama cehalet herşeye kadir. Hepsine allah akıl fikir versin.
-
Stad gayet güzel ve sade görünüyor.
Ayrıca 42 bin-50 loca rakamları da alanla ilgili olsa gerek. Yoksa bizim stadı 150 loca geliri için istemişti FO. Bunu düşünüp hareket eden adam yapabileceği max sayıdaki locayı yapar zaten.
Şeref Bey stadınız hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Ayrıca 42 bin-50 loca rakamları da alanla ilgili olsa gerek. Yoksa bizim stadı 150 loca geliri için istemişti FO. Bunu düşünüp hareket eden adam yapabileceği max sayıdaki locayı yapar zaten.
Şeref Bey stadınız hayırlı olsun
Bu 50 loca lafını kim attı ortaya herkesin ağzında bi 50 loca.144 loca olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: stner
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
Şeref Bey stadınız hayırlı olsun
Bu 50 loca lafını kim attı ortaya herkesin ağzında bi 50 loca.144 loca olacak
Yukarıda öyle bahsetmişler. Benim bir bilgim yok. Yorumlara göre yazdım.
-
Stadınız hayırlı olsun, fakat aklıma bir soru var. Çatı transparan olacakta o demir profiller güzel duracakmı? Gerçekten gsli olduğum veya fesatlık yapmaya çalışmaktan değil, gözünüzde canlandırın bir. Farklı tasarım olabilirdi diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hazır yapmışken 6 7 ay daha bekleyip 65 70 bin kişilik olsaymış. 5000 kişinin getirdiği gelir bile bayağı kar yapıyor. uzun vade düşünmek lazım.
Benzer içerikler
- başkasının passoligiyle maça girmek
- mühendis oktay sebahattin şirin
- passolig 2 kişilik bilet nasıl alınır
- galatasaray ismi nereden gelir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X