Şimdi Ara

İşte Yeni Stadımızın Maketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RT Spor Beşiktaş Muhabiri Fırat Günayer'in Twitter'dan duyurmasıyla alıntı yaptığımız, inşaatına Pazar günü başlanacak olan İnönü Stadı'nın tanıtım toplantısı öncesinde yeni stadın maketi resimdeki gibidir.

•  İşte Yeni Stadımızın Maketi
  • Bence daha estetik yapılmalı. Yerini hakedecek bir stad olmalı
  • Çok şahane olacak yaaa Muhteşem olacak muhteşemmmm!!!!! öyle çelik profil - uzay makas üzeri perfore demir tavan olmayacak yani gece kondu gibi

Bu yakışır Beşiktaşımıza
  • stad güzel olacak kesinlikle bu bir gerçek ama daha güzel tanıtır insan ya. bu maketler, mimari çizimler falan çok amatör
  • BJK TV'De canlı yayın imzalar atılıyor.
  • Seçim öncesi Fikret Orman ilk golü atmış bulunuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski açık'ta çatı olacak mı olmayacak mı henüz kimse bilmiyor.

• Erdal erdal yine patlattı bombayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provakatör

eski açık'ta çatı olacak mı olmayacak mı henüz kimse bilmiyor.

Makettende görüldüğü üzere olacak ama eski açık tribünü o kadar yükseltilemeyeceği için çatı ile arasında boşluk olacak

• Ya arkadas basmıyor mu!! O alana 42.000 den fazla koltuk olmaz alan yetmiyor!! Fikret Orman'da bunu açıkladı yoksa 60.000 de yapardık dedi. Stadımız hayırlı uğurlu olur inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Ya arkadas basmıyor mu!! O alana 42.000 den fazla koltuk olmaz alan yetmiyor!! Fikret Orman'da bunu açıkladı yoksa 60.000 de yapardık dedi. Stadımız hayırlı uğurlu olur inşallah

40bin kapasite 50 loca olunca küçük takımsın, 52bin kapasite 170 locada dünya takımı.. Sanırım bazıları İnönü'yü dağ başı bir yerde diye biliyor.
  • Gayet güzel görünüyor, yakışır Beşiktaş'a.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Ya arkadas basmıyor mu!! O alana 42.000 den fazla koltuk olmaz alan yetmiyor!! Fikret Orman'da bunu açıkladı yoksa 60.000 de yapardık dedi. Stadımız hayırlı uğurlu olur inşallah

40bin kapasite 50 loca olunca küçük takımsın, 52bin kapasite 170 locada dünya takımı.. Sanırım bazıları İnönü'yü dağ başı bir yerde diye biliyor.

Juventus, Chelsea gibi takımlarla aynı koltuk sayımız olacak. Daha ne olsun? Adamlar senin koltuk sayına gore mı değerlendiriyor? 32.000 kişilik statta bile 60.000 kisi gibi bir ses çıkartıyorsak 42.000 le de daha fazla yaparız.

Haber1903'deki yorumları okuyorum. Allah kahretsin bu kadar cahil taraftarlar görmedim. Bu adamlar Quaresmalar icin mabedini satarlar. Yazık yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Juventus, Chelsea gibi takımlarla aynı koltuk sayımız olacak. Daha ne olsun? Adamlar senin koltuk sayına gore mı değerlendiriyor? 32.000 kişilik statta bile 60.000 kisi gibi bir ses çıkartıyorsak 42.000 le de daha fazla yaparız.

Haber1903'deki yorumları okuyorum. Allah kahretsin bu kadar cahil taraftarlar görmedim. Bu adamlar Quaresmalar icin mabedini satarlar. Yazık yazık.

Aynen öyle. İnsanların böyle sığ düşüncelerini artık aşması lazım ama cehalet herşeye kadir. Hepsine allah akıl fikir versin.

• Stad gayet güzel ve sade görünüyor.

Ayrıca 42 bin-50 loca rakamları da alanla ilgili olsa gerek. Yoksa bizim stadı 150 loca geliri için istemişti FO. Bunu düşünüp hareket eden adam yapabileceği max sayıdaki locayı yapar zaten.

Şeref Bey stadınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Stad gayet güzel ve sade görünüyor.

Ayrıca 42 bin-50 loca rakamları da alanla ilgili olsa gerek. Yoksa bizim stadı 150 loca geliri için istemişti FO. Bunu düşünüp hareket eden adam yapabileceği max sayıdaki locayı yapar zaten.

Bu 50 loca lafını kim attı ortaya herkesin ağzında bi 50 loca.144 loca olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: stner

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Stad gayet güzel ve sade görünüyor.

Bu 50 loca lafını kim attı ortaya herkesin ağzında bi 50 loca.144 loca olacak

Yukarıda öyle bahsetmişler. Benim bir bilgim yok. Yorumlara göre yazdım.

• Stadınız hayırlı olsun, fakat aklıma bir soru var. Çatı transparan olacakta o demir profiller güzel duracakmı? Gerçekten gsli olduğum veya fesatlık yapmaya çalışmaktan değil, gözünüzde canlandırın bir. Farklı tasarım olabilirdi diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır yapmışken 6 7 ay daha bekleyip 65 70 bin kişilik olsaymış. 5000 kişinin getirdiği gelir bile bayağı kar yapıyor. uzun vade düşünmek lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.