Şimdi Ara

>>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<< (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
22
Favori
129.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013 modelleri geldiğinde belki aksesuar olarakta farkli secenekler görebiliriz. ön konsoldaki geri görüs kamerasinin gelmesi biraz zor gibi arac fiyati oldukca yükseler bence ki bu riske girmezler ekstra donanım olarak gelirse fena olmaz hani..
  • merhaba arkadaşlar.ben de bu aralar riolara bakıyorum.rio sedan natty 1.4 benzinli 109 luk alıp bir de lpg taktırmak istiyorum.performans ve yakıtta nasıl olur acaba?
  • Sedanda güzel duruyor. Hayırlısı olsun.
  • 2012 rio 1.25 fancy de curuze kontrol var mı? ikinci el ilanlarda bakıyorum direksiyon simidinde tuşlar farklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakinas -- 3 Ocak 2013; 20:20:42 >
  • Yılın 2.yarısından sonraki üretimlerde var. Sormak gerekiyor. İlan resimlerinde gösterge ekranında geniş çaplı dijital ekran görürseniz yeni seri demektir. ( Vision ekran)
  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<


     >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<




  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<
  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<
  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<
  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<
  •  >>>İŞTE YENİ KASA KİA RİO KARŞINIZDA<<<



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 6 Ocak 2013; 17:57:56 >
  • Forumda pek Rio fotosu yoktu eklemek istedim...
  • 1.25 rio ların fabrika verisi olan 6,3 lt / 4,4 lt yakıt değerlerini tutuyor mu?
  • Kullanıma bağlı tutabilir. Henüz yeni kullanmaya başladım. Şehir içi 6,8 - 7 lt civarında. Düşecektir diye düşünüyorum. Araç süspansiyonları düz yollar için yapılmış.
    Bizimki gibi bol girintili çıkıntılı yollarda sert süspansiyon yolu hissettiriyor. Düzgün yollarda araçtan ses gelmiyor.
    İzolasyon iyi diyebiliriz. Direksiyon yeteri derecede yumuşak. Ford'tan yumuşak Fiat'tan sert.
    Fiat'ta City konumunda direksiyon serçe parmak ile çevrilebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensan -- 6 Ocak 2013; 21:47:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erensan

    Forumda pek Rio fotosu yoktu eklemek istedim...

    Maşallah,kazasız sürüşler...
  • arkadaşlar herkese selamlar ara ara takip ettiğim bu forum sitesine abone olmak bugune kısmetmiş... bu arada yeni rio kullanıcısıyım 6ay kadar oluyor araçla ilgili sorusu olanlara yardımcı olmak isterim... benim sorum ise şu bayii bana 10.000km de bakıma veya 1 yıl sonunda gel demişti ama şimdi 15.000km olması gerekmezmiydi diye ikilemde kaldım? birde ilk bakımı kaç para yaptıran varmıdır? buda benim ilk mesajım hadi hayırlısı:)
  • bu arada aracımın şehir içi yakıt sarfiyatı yol bilgisayarı ortalaması 6,3 ile 6,8 arasında değişiyor merak edenler için belirtmek istedim 1.4 90beygir dizel motor için şunu söylemek isterim ortalama 6,4le gezebiliyorum biraz sert ve seri bir kullanımla!

    uzun yola çıkınca 4.5-5litreleri çok rahat yakalıyorsunuz 6.vites 110-130km arasında
  • forumda yazılanları okudumda bende arabamı 2012 temmuzunda aldım ama curuıse control yok. yeni gemiden gelenlerde olacak falan denmişti ama 1ay beklemeyi göze alamadım vitrinde okadar güzel duruyordu ki!!

    biran önce alıp binmek istedim ve aldım. uzun yola yılda bir veya 2kez cıkıcagım gerçegini göz önüne alınca bir kaybım yok tabii ama insanlığın klasik egosu sahip olma hissini saymazsak:)

    kişisel yorumumu yazıyorum 1 yıl boyunca polo punto ve clio 3lüsünü takip edip son anda yeni rio yu görüp direk seçen biriyim!! kesin bukez alman malına bincem diyen biri olarak!!! şuanda arabama tek gördüğüm rakip

    yeni clio!!! gerçekten tip olarak rio ile eşit. donanım olarakda ve fiyat olarakda! polodan çooook önceleri vazgeçtim zaten bu donanımda rio yu görünce!!! içim sızlasada:) çünkü bu donanımdaki polo için 48-49binliraları istiyorlardı!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk42

    quote:

    Orijinalden alıntı: erensan

    Teşekkür ederim. ..Mevcut aracım Focus 1.6 benzinli ve Punto 1.3 Multijet...Focus şehir içi yakıt tüketimi 10 lt'yi zorluyor. Multijet 5,5 lt seviyelerinde. Açıkçası Punto hiç güven vermeyen fakat yakıt tüketimi konusunda gerçekten cimri bir araç. Araba kullanırken zevk almak istiyorsak maalesef fedakarlık yapmak gerekiyor. C segment Dizel araçlar 60.000 TL zorluyor. Ya bu para verilecek yada C segment benzinli 45.000 TL seviyelerinde araçlara bineceğiz ve yakıt giderini kabulleneceğiz. Rio hiç kullanmadım, umarım sürüş esnasında Focustan az yakar , puntodan daha konforlu olur...

    Merhaba, Eşimin Rio'suna bugün bindim, ortalama yakıt 6.4'ü gösteriyordu (son 500 kilometrede). Araç 15.000'de. Burada hava soğuk. Sizin araç ilk başta daha fazla yakacaktır, ancak 10.000'den sonra yakıt tüketimi azalacaktır. Dizel araç olarak C sınıfında İ30 var, 2 donanıma sahip, alt model 49.000 tl, alt donanımda bile inanılmaz özellikler mevcut (Rio Fancy'deki tüm özellikler ve artıları). Gerçekten çok hoş ve kaliteli bir araç. Ona bakmanızı öneririm. 45.000'e benzinli dediğiniz için bahsediyorum. Bir de 42.500'e Yeni Astra 1.3 Cdti var. Bunu da değerlendirebilirsiniz. Ben 0 araç alacak olsaydım 40.000 tl civarına B sınıfı alacağıma gider kesinlikle bir C sınıfı dizel alırdım. Ben 2. el aldığım için Kia Rio'yu tercih ettim. Ne olursa olsun imzamdaki C sınıfı araçla Rio arasında çok fark var. Sınıf farkı kendisini hemen belli ediyor. Saygılarımla...

    peki bu fiyatlarını yazdığınız araçlar otomatik vtes için mi hocam
    çünkü benim eşimde ancak otomatik vites kullanabiliyor c segment otomatik araçların fiyaları 60ı buluyor ve geçiyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: viyolonsell

    arkadaşlar herkese selamlar ara ara takip ettiğim bu forum sitesine abone olmak bugune kısmetmiş... bu arada yeni rio kullanıcısıyım 6ay kadar oluyor araçla ilgili sorusu olanlara yardımcı olmak isterim... benim sorum ise şu bayii bana 10.000km de bakıma veya 1 yıl sonunda gel demişti ama şimdi 15.000km olması gerekmezmiydi diye ikilemde kaldım? birde ilk bakımı kaç para yaptıran varmıdır? buda benim ilk mesajım hadi hayırlısı:)

    arkadaş hayırlı olsun aracın benzinli ise 15bin km de ve sadece 200-250 civarı bütün yağ ve filtreler 101 nokta testi dahil...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.