Şimdi Ara

İşte Üniversiteli kredi kartı başvurusu ne zaman onaylanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü şubeden başvuru yaptım ama merak ettiğim şey onaylanıp onaylanmadığın en geç ne zamana kadar öğrenirim? Onaylanınca telefona mesaj geliyor mu? Şurada kimlik no ve telefon numarasını yazınca son 3 içerisinde kredi kartı talebiniz bulunmamaktadır yazıyor?http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/kredi-karti-basvuru-takip/Sayfalar/kredi-karti-basvuru-takip.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 21 Eylül 2017; 0:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubeden başvurunca anında onaylanması lazım. int şubeye giriş yapınca kredi kartı sekmesinde kart gözüküyor mu
  • 2015'de internetten başvuru yapmıştım. 15-20 günde geçmişti elime. Geçtiğimiz Ocak ayında kapattırıp kırdım attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraude-

2015'de internetten başvuru yapmıştım. 15-20 günde geçmişti elime. Geçtiğimiz Ocak ayında kapattırıp kırdım attım.

Pazartesi şubeden başvuru yaptım imza filan attım öğrenci belgesi vb ama ses seda olmayınca az önce de İnternetten başvuru yaptım bir sorun olmaz değil mi? İnternetten başvuru yapınca başvuru sorgula motorunda anında çıktı başvurum bugünkü başvuru ama pazartesi yaptığım başvuru gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 21 Eylül 2017; 14:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

şubeden başvurunca anında onaylanması lazım. int şubeye giriş yapınca kredi kartı sekmesinde kart gözüküyor mu

Hayır gözükmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ecconiet

quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

şubeden başvurunca anında onaylanması lazım. int şubeye giriş yapınca kredi kartı sekmesinde kart gözüküyor mu

Hayır gözükmüyor

M.hizmetlerini arayıp sorun . Red yemiş olabilir . Ben şubeden başvuru yaparken anında mesaj gelmişti çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.