Şimdi Ara

icralık kredi kartı ne yapılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelen kagıtta ödemezsem hapse girecegim yazılıyor ne yapabilirim.

• Ödeyebilirsin mesela. Böyle şeyleri ihmal etmeyin.
  • Hapse giriceksin. Şişliyecekler orada seni
  • kredi kartı borcu affın dan yaralanabilirsin istersen, ha ödemezseniz banka yasal faizleriyle beraber bi şekilde borcunu tahsil eder...
  • hapis cezası kalktı diye biliyorum he sana taahhütname'ye imza attırırlarsa ve ödemezsen işte o zaman hapis cezası alırsın ....
  • İcra memrurları buzdolabı filan varsa alır yada Kefil varsa ondan tahsil edilir.İkisinde de birşey yoksa Hapise
  • merhaba önce allah kurtarsın
    bu dertleri kısa süre önce atlatmış biri olarak

tavsiyelerimi sakın kulak arkası etme

1 icra dosyasına bakan avukatın bürosuna git ve banka görevleri ile zaman kaybetme kendinden emin haklarını bilen bir vatandaş tavırı sergile

2 kesinlikle boynunu eğme bankaların asıl amacı parayı tahsil etmektir senin hapse girmen onların hiç bir işine yaramaz

3 parayı bir kerede değilde taksit taksit ödemek istiyorsan yeniden yapılandırma iste borcunu faizi ile hesaplatıp eşit taksitler halinde öde.banka başta bunu istemeyebilir ama sen israr et başka şekile ödeyemen de,banka direnirse haklarımı tüketici derneğinden öğreneyim de bir gün sonraya randevu al.

3 parayı bir kerede ödeme durumun varsa faiz hesabını dosyana bakan icra dairesinde hesaplat avukatlar en az 300-500 tl fazla cıkartıyorlar

4 Eğer ödeyemiyecek gibisen üzerineine kayıtlı gayrımenkul,taşınamaz,ve araba varsa ve üstünde icra bulunmuyorsa birine devret ona güvenemezsen bu mallara güvendiğin birine aranızda geçmiş tarihe senet düzenleyin bu senedi tanıdığın icraya versin ve mallarına icra kararı çıkartsın.

5 Bir malın üzerine çıkartılmış bir icra kararı varsa bir başkası yani banka ikinci kez icra kararı çıkartamaz mallarına haciz gelmesini engellemiş olursun.

6 eğer işiniz icra mahkemelerine giderse hiç korkma hatta sevin .borcumu biliyorum ve ödemek istiyorum ama durumum yok de eğer maaşlı çalışıyorsan 4/1 ne haciz koyuyorlar.hapis mapis yalan

ben bu şekilde 35000 tl borcu taksite böldürdüm hiç korkma kendini ezdirme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @processe

Helal olsun , film gibi anlatmışın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@processe

Helal olsun , film gibi anlatmışın..

içim yandı benim maksat arkadaşı sıkıntıdan kurtarmak valla yaşadığım sıkıntılar geldi aklıma bi hırslandım sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

hapis cezası kalktı diye biliyorum he sana taahhütname'ye imza attırırlarsa ve ödemezsen işte o zaman hapis cezası alırsın ....

Bana tahhütnameyi imzalattırdılar,ve ödeyemedim dava açılmış ama bu ayın 28ne kadar sürem var.. ayrıca şubatta askere gidecem offf offf ya
  • S.A Arkadaşlar Benimde benzer bir durumum var. Öncelikle durumum dan bahsetmek istiyorum şimdi beni Adet Kredi Kartı Borcum Var.
    1. Bankaya Olan Kredi Kartı Borcum Sanırım 10.000 Tl civarıydı şimdi ne oldu bilmiyorum tabi aynı bankaya kredi borcum da var 10.000 Tl Çektim 1 yılını ödedim kredilerimi aksatmıyorum düzenli ödüyorum
    2. Bankaya da 12.000 Tl Civarı bir borcum var. Bu bankayada Kredi Borcum Var Aynı Şekilde 10.000 Tl çektim bunun da 6 Taksidini yatırdım düzenli ödüyorum bun da da sıkıntım yok
    3. Bankaya da 10-12 Bin Tl arası borcum var şimdi dolayısıyla 3 Adet Kredi Kartı Borcu ve 2 Adet de Kredi Borcum var hepsine birden yetiştirmem imkansızdı tabi bende mantık olarak kredi kartlrını saldım ödeyemedim oluruna bıraktım 1. Bankadan noterden bana ihtarname geldi bende yine salladım çünkü yapıcak hiç bir şeyim yok dedim avukat aradı beni geçenlerde yine aradılar beni yine bende ödeme yapamam dedim şimdi aklıma takılan soru şu ben bu borcu ödemesine ödüyecem ama hepsi birden imkansız şimdi aklımdaki düşüncem şu kredi borçlarımı bitirmeden açıkçası kredi kartına istesemde para yatıramam şimdi bu banka avukatları benim evime icraya gelirler ise ne alabilirler. Kimisi ne var ne yok toplar götürürler kimide zaruri ihtiyaclarını alamazlar koltuk takımı buzdolabı vs.. gibi açık konuşmam gerekirse benim evde para edecek 2 tane Lcd televizyonum var. Onun dışında birde oturma gurubum yeni geriye kalan herşeyim eski oturduğum ev annemin üzerine üzerime kayıtlı çöp yok ayrıca bu durum da 3 tane kredi kartım var.Şimdi oturduğum adres ikametgah adresim avukatta var ben daire 4 de oturuyorum bu para eden eşyalarımı 5. kata komşuma koysam alabilirlermi yada para eden Lcd ler ve bilgisayarıma başka bir isim de faturamı kestirmem gerekiyor. Şaiırdım kaldım sizce ne yapmalıyım şu anda sözün bittiği yerdeyim msn eklemek isteyen arkadaşlar olursa yada tavsiyeleriniz olursa msn: erentuncay@gmail.com saygılarımla

• bursada isen ve finansbank ise banka yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.