Şimdi Ara

İşte Tata'nın yeni pick-up ı 'XENON' (Hem ucuz hem de gösterişli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
14.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dun antalya autoshow da gordum aracı ben begenmedım .

bu arada arkadasın verdıgı lınkler arasında asadakı resım var. bunu tata copyalayıp satsa daha fazla satıs yapar ...

tata bayagı ıddalı araclar uretmeye baslamıs . bu kadın bı anda araca donusuyo herhalde parketme sıkıntıısıda yok . arabadan ınınce elınden tutup yanında gezdırıon

İşte Tata'nın yeni pick-up ı   'XENON'  (Hem ucuz hem de gösterişli)

• quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

araçlar tr ye geldi ve tırlarla bayilere dağıtılmaya başlandı.

http://img167.imagevenue.com/view.php?image=86549_tata_xenon-1_123_778lo.jpg
    http://img240.imagevenue.com/view.php?image=86535_DSCN8336_123_511lo.jpg
    http://img124.imagevenue.com/img.php?image=86536_DSCN8338_123_744lo.jpg

tata böyle model yapsa 3-5 tane alırım.

• forum hatun tata resimlerine göstermiyor. böyle araba kaçmaz yaw.
  • eklerken resimler karışmış galiba..
    bayan resmi çıkıyor.. yanlışlıkla arşivindeki resimleri koymuşsun

•  İşte Tata'nın yeni pick-up ı   'XENON'  (Hem ucuz hem de gösterişli)

• İçerde kullanılan malzeme kalitesi yükselmiş gibi ama hala çok çirkin.

ekleme : videoyu yeni gördüm. Tek kabin araca daha iyi gitmiş sanki.Daha güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 16 Nisan 2008; 14:57:40 >
  • siyahın 4 kapısı güzel olur gibi ama hala bulamadım tek kabin var şu an

• ALMANLAR, İNGİLİZLER, FRANSIZLAR, JAPONLAR, İRANLILAR, ÇEKLER, ÇİNLİLER, HİNDLİLER...
    HEPSİNİN İYİ KÖTÜ MARKALARI VAR...
    YA BİZİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

araçlar tr ye geldi ve tırlarla bayilere dağıtılmaya başlandı.

http://img167.imagevenue.com/view.php?image=86549_tata_xenon-1_123_778lo.jpg

arkadaşın bahsettiği hatun resmi - dış görünüm

bu da xenon un iç görünümü
    http://img124.imagevenue.com/img.php?image=86536_DSCN8338_123_744lo.jpg

hacı hatun resimleri açılıyor n ettin yaw tata buysa zeronu nerde

hakikatten güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malimusavir -- 16 Nisan 2008; 15:40:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: geshu

Biraz araştırmadan sonra resmi sitesinde dahi olmayan xenon izmirde bi tata bayisinde çıktı

hürriyet otoda ilan vermişler fiyat 31.000 ytl 4x4 çift kabin olanı, zaten tek bi tane varmış onlarda da, yanlız kafama bişey takıldı, özellikleri arasında sürücü havayastığı yok, ya ben göremedim, yada ilanı verenler havayastığını işaretlemeyi unutmuşlar, çünkü donanımda airbag olmamasına ihtimal vermiyorum..

link aşağıda bi inceleyinde aydınlatın beni yaw

http://www.hurriyetoto.com/oto/ticari/detay.php?ilan_id=1383715

hem de 140 beygir yazıyor
    ben nette 105kw olarak bulmuştum hp karşılığı 140 yaparmı???

• evet bende inceledim aracı gayet hoş yüksek acaba yakıtı n alemde
  • hele şükür bişeye benzemiş
  • ranger hi rider varken bu alınırmı yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

ranger hi rider varken bu alınırmı yahu..

Ranger hi-rider 4x2 ayrıca hi-riderlerin baz fiyatı 36.500 ytl.

Rangerin 4x4 olanınında baz fiyatı 45.000 den başlıyo.

Tabiki fordla tatanın kalitesi tartışılmaz ama en ucuz 4x4 çift kabin pickup xenon, fiytatıda 31.000. 14.000 fazla verdikten sonra seçenek çoğalıyo zaten.
  • 14 milyara vatandaş oğluna bi araç daha alır
  • eskisine oranla çok daha iyi olmuş fiyatıda düşükse tutulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: be__cool

bu mudur acaba?

ön kısmı toyotanın panelvanı hiace ye epey benziyor
  • Merhaba,

Geshu korkarım haklısın, direksiyon üzerinde havayastığı yok, olsa idi kesinlikle buna dair bir ibare olurdu. Yani baştan çok büyük bir eksi alıyor. Ancak fiyat bandı dikkate alındığında bence biraz normal karşılanabilir...

Benim gözüme çarpanlar şunlar:

Önden ve yandan çağdaş rakiplerine oldukça yaklaşmış, ama bir marka kimliği oluşturması için Tata'nın hala katetmesi gereken yol var. Ön farları ve panjuru tasarlarken rakiplerini bayağı incelemişler, oldukça oturaklı duruyor...
    Yandaki kapı çizgisinin yukarıya oğru eğimi bir şekilde rahatsız etti, sanki ne yapacakları konusunda kararsız kalmışlar.
    Arka tasarımı daha eski ve demode duruyor ön tarafına göre. Özellikle oran olarak çok küçük kalan farları yüzünden.
    İç mekanda ise oldukça büyük ilerleme var, direkisiyon simidi, orta konsol, vites topuzu ve kapı iç trimi bayağı şık ve rakipleri ile kıyaslanacak düzeyde ancak gösterge paneli Indica'dan alınmış gibi ve iç mekan algısını basitleştiriyor.
    Resimdeki modele aynalar elektrik kumandalı -ki bence özellikle şehiriçinde önemli bir detay-.

Sonuç olarak isa6n'nin dediği gibi aradaki fark oldukça iyi bir ikinci el otomobil almaya yeter, o nedenle fiyat kriteri birinci sırada olan alıcılar için dikkate değer bir seçenek olacaktır. Servis ağı da yıllardır var sonuçta...

Herkese iyi günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: anunbar

Merhaba,

Geshu korkarım haklısın, direksiyon üzerinde havayastığı yok, olsa idi kesinlikle buna dair bir ibare olurdu. Yani baştan çok büyük bir eksi alıyor. Ancak fiyat bandı dikkate alındığında bence biraz normal karşılanabilir...

Benim gözüme çarpanlar şunlar:

Önden ve yandan çağdaş rakiplerine oldukça yaklaşmış, ama bir marka kimliği oluşturması için Tata'nın hala katetmesi gereken yol var. Ön farları ve panjuru tasarlarken rakiplerini bayağı incelemişler, oldukça oturaklı duruyor...
    Yandaki kapı çizgisinin yukarıya oğru eğimi bir şekilde rahatsız etti, sanki ne yapacakları konusunda kararsız kalmışlar.
    Arka tasarımı daha eski ve demode duruyor ön tarafına göre. Özellikle oran olarak çok küçük kalan farları yüzünden.
    İç mekanda ise oldukça büyük ilerleme var, direkisiyon simidi, orta konsol, vites topuzu ve kapı iç trimi bayağı şık ve rakipleri ile kıyaslanacak düzeyde ancak gösterge paneli Indica'dan alınmış gibi ve iç mekan algısını basitleştiriyor.
    Resimdeki modele aynalar elektrik kumandalı -ki bence özellikle şehiriçinde önemli bir detay-.

Sonuç olarak isa6n'nin dediği gibi aradaki fark oldukça iyi bir ikinci el otomobil almaya yeter, o nedenle fiyat kriteri birinci sırada olan alıcılar için dikkate değer bir seçenek olacaktır. Servis ağı da yıllardır var sonuçta...

Herkese iyi günler.

Dostum dediklerine sonuna kadar katılıyorum, airbag konusuna gelince, ben ilk resimleri görünce airbag yazısına dikkat etmedim ve direk airbag vardır diye düşündüm fakat, internette satılık sitesindeki ilanında seçeneğin işaretli olmadığını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü

Benimde xenon hakkında bi kaç yorumum olucak, özellikle iç mekan hakkında. (arabalarda dış tasarımdan çok iç mekana önem veririm- içinde gidiyorum çünkü )

Şimdi bi eski telcolinelerin iç mekanını bide xenonun iç mekanını koyalım; İkisinin de full versiyonları - sanırım yani

Telcoline

Xenon

Bence çok büyük bi gelişme var tatada, artık o 90 lardan hatta 80 lerden kalma tasarımını xenona taşımamış, bence gayet şık ve modern duruyo.

örneğin o eski tip japon araçlarında olan kalorifer kontrol panelini kaldırmış ve yerine modern manuel çevirmeli olanlardan koymuş

full donanımda olması gereken elektrikli ayna ve elektrikli camı eklemiş

havalandırma çıkışları ve kabin içi ışıklandırmalar daha modern olmuş,

bunun gibi bi çok modern donanım ve görünüşe kavuşmuş xenon ama bana kalırsa eksikleride bi hayli çok

mesela, cd çalar olarak hala jvc yi kullanıyor ve konsola özgü ojinal bi müzik sitemi koymuyor. Bence büyük bi eksik bu, ve tüm tatalarda bu var. Yani sanki sonradan taktırmış gibi, konsolla uyumsuz ve alakasız bi cd çalar yerine konsolla bütünlük sağlayan ve kendilerine ait bi kasetçalar bile olsa daha iyi olabilirdi bence.

birde konsol çok boş kalmış bana kalırsa, elektirkli cam düğmelerini koltuk arasına koymakla büyük bi hata yapmışsın zaten, bari elektrikli ayna düğmesini konsola koysaydın, onuda tutup cam düğmesinin yerine yani kapı koluna koymuşun. Bu ne iştir arkadaş.
    Bide konsolu doldurmak uğruna teybin yanına analog bi saat koymuşsun, sanki makam arabası, mesela mondeolara çok yakışıyo konsoldaki analog saat, çünkü arabanın sitiline gidiyo... ama, sen safkan arazisin, sporsun be kardeşim, nie analog saatle işi berbat ediyon, bide ne rakamı var ne bişeyi, arabayı kullanan kişi saati anlamaya çalışıcam die kaza mı yapsın istiyon, onun yerine havalandırma çıkışının üstüne küçük bi kabartı yapıp, bilgi ekranı koysaydın da dijital saatle dış hava sıcaklığını yazsaydın ya en azından.

Eski telcolinelerdeki sanki koca bi havayastığı varmışda her an patlıycakmış gibi duran ve eski mercedeslerin direksiyonunu andıran kocaman direksiyonu xenonda kullanmamakla iyi etmişsin, yerinde koyduğun bu spor direksiyon gayet güzel, deri kaplaması da var, alimünyum süslemeside var, ama o direksiyonda havayastığı olmaz mı be gülüm, yapma bunu bize tata, hintlilere yuttur bunları.

Her neyse, artılarından çok olan eksilerinle seni yinede seviyorum be tata, umarım istediğin satış rakamına ulaşırsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.