**** olan yere bilmeyenler için r.a.p.i.d.s.h.a.r.e aralarında nokta olmadan yazın!!
İndiriyorm Tşk
güsel olmus eline saglık yakında boss dönmen dilegiyle
quote:
Orjinalden alıntı: tekin55
Bildiğin bi boss slotu varsa söylermisin?
Hmm Güzelmiş Tşk...
bende ice im merak ettim simdi lwl kac?
lwl im nasipse 62 olcak
ok indiriom simdi
eline saglık guzel kesip guzel video koymuşsun bence guzel olmuş ben flameyim yanıma bir ıce alıp denemiştim ama olmamıştı
1. sı tek basıma demıssın ama gordugum kadarı ıle yardım edenler var...yardım derken şöyle,sanırım malica massıve parazıt torment fılan atıyorlar dm ye...sen baslamadan attılar ve sonra pesınde dolandılar....
2.sı az daha ugrassan 3 tur eslantı turlarsın ama alanla kesersın
bende stone golem kestim 35 lwl mage
Orada nasıl oluyo ya 16k para cıkıyo aşağıda 21k gelio
quote:
Orjinalden alıntı: daswet
Orada nasıl oluyo ya 16k para cıkıyo aşağıda 21k gelio
Gördüğün gibi Gold üyeliğm war ondan 21 k para geliyo oke
Orjinalden alıntı: CeHeNNeM_AtE$!
Orjinalden alıntı: LADY_MARTHA
1. sı tek basıma demıssın ama gordugum kadarı ıle yardım edenler var...yardım derken şöyle,sanırım malica massıve parazıt torment fılan atıyorlar dm ye...sen baslamadan attılar ve sonra pesınde dolandılar....
2.sı az daha ugrassan 3 tur eslantı turlarsın ama alanla kesersın
1. yardım etmesini ben sölemedim o peşimden party isteyerek geldi orda ben dalınca o malis attı öbürleride sadece izlemek ve içinden ne çıktığını öğrenmek için peşimden geldi...
2. eee idare et hem int hemde Ice olduğum için o kadar da olsun yani....
Glacier mageler uzaktan skill kullanma yeteneği olmayan tüm yaratıkları,kolay keser..
ferhat_ceza ben Ambu hatırladınmı seninle zamanında hergün smilodon kesioduk ama o zmn eziqtin zuahah lvl 39 dun ama bende eziqdim :D lvl 35 dim bende :D:D:D nbr lem
quote:
Orjinalden alıntı: K2MosTHackeR
quote:
Orjinalden alıntı: tekin55
Bildiğin bi boss slotu varsa söylermisin?
quote:
Orjinalden alıntı: SKy_ALfA
ferhat_ceza ben Ambu hatırladınmı seninle zamanında hergün smilodon kesioduk ama o zmn eziqtin zuahah lvl 39 dun ama bende eziqdim :D lvl 35 dim bende :D:D:D nbr lem
Hatırlamazmıyım o günleri :D 8 kişi 1 smildon kesmeye çalışırdık. Ama o günleri çok özlüyorum. EE sen şimdi SKy_AlfA ilemi oynuyosun??