Bildirim
İSTE-SHOP ÇOK UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER----1----
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alışveriş yapan varsa yorum alalım , kadın ve çocuk ayakkabı bölümünde çok iyi fiyatlar var .
-
Emeğine sağlık hocam.
-
Montun fiyat çok iyi en azından m olaymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güvenilir site mi
istegelsin shop diye site mi açmış dedim bir an
-
sağol hocam :)
-
orijinal olduklarını düsünmüyorum
-
orjinal diye düşünüyorum bende tam tersi fakat alışveriş yapan arkadaşlar varsa yorumlarda paylaşırsa diğer arkadaşlar için de çok faydalı olur
-
siparişim iptal edilmiş siteye girmesem fark etmeyeceğim. mail vs göndermemişler wp iletişim numaraları bir şahısa ait kurumsal bir yer bile değil. şimdi para iadesiyle uğraş dur. ali hocama paylaşımlarına güvenip böyle sitelerden 3 4 kez alışveriş yaptım 3ünde iptal edildi paramı iade bile etmediler aradım söyledim edicez dediler kaç sefer görüştüm de aldım. 1 tanesinde de kullanılmış kötü bir ürün geldi. yine uğraşıp zor bela iade ettim. fiyatı uygun vs diye bu siteleri paylaşmayın bence hocam. sizin emeğinize bizim vaktimize yazık. kurumsallığını kanıtlamış yerlerden fırsat paylaşmanız daha iyi olur. defalarca kez mağdur oldum başkası olmasın diye yazıyorum. teşekkürler.
Sevgili Ali Hoca' nın kabahati yok ki...
-
ben kimsede kabahat bulmadım ki. sadece iyi niyetli bir öneri yaptım hocam.
Hocam alisveris yaptiniz mi bu siteden/saticidan? Orjinal midir urunleri?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok hocam alışveriş yapmadım yapan arkadaşlar varsa yazarsa güzel olur ya da internetten yorumlarına baktınız mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X