Şimdi Ara

İŞTE lvl 71 adam ve talosda disband

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img225.imageshack.us/my.php?image=sadados4.jpg

önce exp kasıyoduk sonra talos var dendi clandan arkadaşlar bulmuş gittik hep beraber party şu lvl 72 ye kasan kevin adlı adamdaydı ve 71 liğini gördük partyi disband etti dropu çaldı bilmiyorum artık lvl 71 adamlar böyle olduysa bu oyunun vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 10 Ekim 2007; 12:28:34 >

• eet bende ordaydım drain atıodum aslında db yapmıcaktı çünkü sıra ondaydı ama shaula kestik priest shell le shaula düştü adamın sıra kaynaınca böle yaptı ben bu adamı sağlam biliodum fakat malın tekiymiş 1 daha da konuşmaız party yapmaız
  • yani nediyeyim ettigi srfslk ama gecmiş olsun
  • Bölelerinin Pişkin Pişkin Konuşması Çıldırtıor Adamı Ben Onu Oyunda Görürüm İnş O Bacı LAfını Biyerine ..
  • 71 lwle gelmiş bir adam bole yapmamalıydı.Zaten roguemiş 71 e kadar legal kasıp kasmadığı şüpheli
  • db yapmak bir hastalık lycan keserken +8 wood gören db çekip 999dan merchant yapıp bakın ne çıktı eziqler diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LWL DEĞİL İNSANLIK
  • yazık
  • off :((( drop neydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

off :((( drop neydi ?

boşş dedi ama bilmiyoruz yazık oldu
  • Bu Oyunda Boyle Serefsizler Çok Kimseye Güvenmicen.
  • hakketen bu arkadaşın yaptığının bi ismi var ama burada söylemem. siz anlamışınızdır. arkadaşlar hangi serverdasınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peerage

hakketen bu arkadaşın yaptığının bi ismi var ama burada söylemem. siz anlamışınızdır. arkadaşlar hangi serverdasınız.

BERAMUS
  • 1. si ben de baktım dropa boştu 2. si buda bnm ss im

http://img83.imageshack.us/img83/5244/adszap8.jpg
  • işte bu kadar şere.sizler de war
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

işte bu kadar şere.sizler de war

ş..siz demek az bile kalır yaw vizonteleye döndü madem db yapcan nie kurdun yada madem kurdun nie db yapıon ayıp yaw..
  • eğer iron belt falan çıkmışsa disbandlamıstır bence oyunun en pahalı itemlerinden biri çünkü :)
  • drop bossa nsl bı slaklık bu yaaabızde ezıqqen db cekerdık (20-35 lvl arası) en azından ozamn opal felan olurdugercekten talos kesecek kadar samımı oldugun adama yapılmaması gerekır hele o lvlde ama ezıklıkten kurtulamamıs sal.k bi insan demekki yazık ne diyelim
  • Ne yaparsa zaten lvl 70 ler yapıyor .(ßen hariç ) Yalnız oyunda nefret ettiğim birkaç kişi var ...

*HitKIvanc(Kasmasına dediğimiz bir şey yok. Ama çok burnu havada geziyor...)
    *KevinLbringer(Dp vs...)
    *Pis:BufarIm(Koxpçu bir clanın üyelerinden. AtlantIs clanı koxp ile kasmıştır. İster inanın ; ister inanmayın. HitKIvanc da bu clana üye)
    *::TriBal::(Burnu havada olanlardan v2.)
    *ImmortaL1ty(Gidin cz de shoutdan yazı geçin . Adamın ne mal olduğunu anlarsınız...)
    .
    .
    .

Benim düşüncelerim bunlar. Saygılar ; iyi oyunlar ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.