Şimdi Ara

İşte karşınızda Samsung Galaxy S9 ve S9+ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
6.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sheeple-girl sen git bebeklerinle oyna...
  • çok kötü
  • Çok çılgın yenilikçi bir ışın kılıcı daha geliyor :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılıf var zannettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp diyenleri anlamıyorum. İphone gibi çentik varmı yok, Arka tasarımı iğrencmi değil Sıfır Çerçeve olunca çok güzel kullanılacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kavisli ekranların kullanımı zordur ve darbelere karşı hassas olduğundan çabuk kırılabilirr. Bence aşırı abartılacak ve eleştirilecek bir yanı yok. Ben burda en fazla eleştirirsem parmak izi okuyucunun yerini ve ekranı kavisli çıkarsa onu eleştiririm.
  • Yeni kamera lideri geliyor. Her zamanki gibi samsung kamerada en tepeye oynucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevelere takılan bir insan değilim.Ancak şu telefon yuvarlak hatlarıyla yumurta gibi duruyor.Hiç olmamış 4000den aşağı da satılmaz kısaca ÇÖP
  • Benim için bu zamanda bir telefonu bırakıp diğerine geçmenin üç koşulu var :

- Eldeki telefon 4 - 5 yıllıktır, performansı yetmiyordur (örnek benim Lumia 1320)
    - Mevcut telefon kırılıp çöp olmuştur
    - Yeni telefonun harika bir kamerası vardır

Bunların dışında yok tasarımı öyleymiş, yok kendi kendine bilmem ne yapıyormuş, yok selfisi böyleymiş, geçiniz efendim. Bana göre hepsi Android çalıştıran, dokunmatik ekranlı dikdörtgen yassı kutular.
  • S8 görsellik olarak çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz s8 i olan haber versin

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Evet sadece oynayacak ama asla tepede olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Teselli.

Tedelli değil gerçekler bunlar. s8 in şuanda ortalama fiyatı 3250, s7 nin ortalama fiyatı 2500. s9 ilk çıktığında 4500-5000 bandında gelecek. Dolara göre 3750-4000 bandına kadar zamanla fiyatı düşer. s8 de 2750-3000 bandında satılmaya devam eder.
  • Ne bekliyordunuz ki? Cep telefonu bu işte, ne var yani anlayamadım. Hayır siz cep telefonu diyince beni bi uçursun hava kaldırsın falan mı bekliyordunuz? Sadece görsele bakarak çöp demek de, sen x firmada mı çalışıyorsun canım dedirtiyor adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Yine bir çöp piyasayı kirletmeye geldi. Şimdi s8 leri 1500-2000 bandında alabilir herkes. :)

1500-2000TL ye havada karada alınır ama, S9 çıkarken, Samsung Türkiye garantili S7 bile 2000TL'lerin altına inmezken, S8'in inebileceğini düşünmek bence çok iyimser bir görüş. Hani o rakama en az 1000 eklemek lazım bence. Anca 2500-3000TL aralığına iner, o da dolar kıpraşmazsa.

s8 çıktığında s7 ler 1600 1800 arası, s7 edge ler 2000 2250 arasına çok rahat bir şekilde bulunabiliyordu, tabi 2.el fiyatlarından bahsediyorum. Arkadaşta muhtemelen 2.el fiyatını söylemiştir.

• Elimde 6 plus var telefon yavaşlaması dışında hiç bir sorun yok kaç yıldır kullanıyorum telefon çalılmaz hale gelene kadar kullanırım sürekli telefon değiştirmenin israftan başka birşey olmadığı kanaatindeyim

Kapital sistem resmen aç gözlü sürekli bişeyler çıkartıp satma peşindeler ancak bir önceki versiyonla artık çokta bir fark olmadan telefonlar çıkıyor artık kimsede heycanlanmıyor

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    gerçekle resim farklı olur ters köşe yapmasınlar?
  • gayet güzel bence.
  • Bir an önce çıksa da s8 ve S8 plus 3000tl altına düşse...
  • Arkadaşlar, Samsung kullanmıyorum, Sizden Ricam...

Gear Sport almak istiyordum...

Samsung S9 ön Siparişte Gear Sport veriyormuş.... Acaba ön sipariş verip, Gear Sport'u kendime saklayıp telefonu Direk açmadan satsam zarar eder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: manilafortuna

Arkadaşlar, Samsung kullanmıyorum, Sizden Ricam...

Gear Sport almak istiyordum...

Samsung S9 ön Siparişte Gear Sport veriyormuş.... Acaba ön sipariş verip, Gear Sport'u kendime saklayıp telefonu Direk açmadan satsam zarar eder miyim?

Yurt dışılar girmeye başladığı an zarar edebilirsin dostum. Dikkatli ol.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.