Şimdi Ara

İşte Kabataş yalancılarının tam listesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 91 Cuma önce o dönemin başbakanı rte, Kabataş'ta başörtülü bacımızın üzerine işediler, camide içki içtiler, camiye ayakkabı ile girdiler demişti.

ve görüntüler elimizde bu cuma ya kamoyuna sunacağız demişti.

91 Cuma geçti hala ses seda yok...Maalesef figüranları ayarlayamamışlar, dekor ve senaryo tam oluşturulamadığı için daha 100 Cuma da geçse görüntüler gelmeyecek muhtemelen.

Bu ülke tarihinin en büyük aldatmaca ustasının Allah, kitap, peygamber diyerek nutuklar çekip halkın temiz duygularıyla nasıl oynadığını, safları nasıl kandırmaya gayret gösterdiğini gördü.

Bunlar unutulmayacaktır.En büyük şeytani aldatmanın Allah ve Din kullanılarak yapılan aldatma olduğunu unutmayın, unutturmayın !

İşte Kabataş yalancılarının tam listesi..

• Böylelikle Kabataş daki yalanları cuma namazına müteakip toprağa verelim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ısrarla gerçektir diyen de var kaç para veriyorlar ise adama ya da beyni nasıl gidikse...

• fantasizi bol gelin hanımın kayn pederi (belediye başkanı mıydı)
    Haber olan Amirim üstü çıplak kimseye rastlamadık sözüne ne dese beğenirsiniz,
    Görüntüler Montaj galiba fox yada star haberdi
    :)
    zorlaya zorlaya inandıracakalr milleti bak göreceksiniz :)
    benim bile her okuduğumda inanasım geliyor istanbulun ortasında güpe gündüz grup halinde dolaşan üstü çıplak deri elvidenli abilere :))))
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Montaj tabi adamların üstlerini giydirmişler özel teknikle paralelciler ve dikeyciler bir araya gelip tayyipi indirmek istiyor

• şimdiki gündem bu

http://tv.haberler.com/feridun-kunak-tan-basortulu-seyirciye-masaj-7052877-videosu/

benim başörtülü bacımı canlı yayında yağ sürerek.....

teeyyAllahım daha neler görecez televizyonda
  • davam dolayisiyla caminin ic goruntulerini gordum, camide kesinlikle icki yok, kola kutusu o. camiyi talan etme yok, bir kisi sinir krizi gecirip ayakkabilikla paravani hirpaliyor diyim artik, zaten onu da iceridekiler tutuyorlar yapmasin diye. bir tane erkek kizi sakinlestirmek icin sariliyor ve opuyor (sarilmasi neyse de opmesini tasvip etmiyorum, tek olmamasi gereken bu bence) ve hakikaten ayakkabiyla giriyorlar. simdi sezarin hakki sezara, ayakkabilariyla girdiler ancak bu ne dinen ne de kanunen yanlis.

tabi diger isemeli grup tamamen yalan yani, artik nasil bir fanteziyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Orda can havli ile girildi insanlar ne haldeydi gerçekten orada olduysanız görmüşsünüzdür zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Orda can havli ile girildi insanlar ne haldeydi gerçekten orada olduysanız görmüşsünüzdür zaten

tabi canim, ben camide degildim ancak iste goruntuleri gordum.

zaten kola kutusu da acikladi, gozu gazdan yaninca eline gecirdigi ilk soguk seyi yapistirmis gozune (ki yanlis)
    ayakkabiyla girmenin zaten bir yanlisi yok.
    sinir krizi gecirene de bir sey diyemem, kim bilir neler oldu da oyle kendinden gecti (ki gorduk polislerin davranislarini)
    o cift de iyi niyetli, hatta erkegin kizi sakinlestirmeye calismasi korumasi falan cok guzel ama iste... o da kendi bilecekleri bir sey.

ama kesinlikle ne suc ne de saygisizlik var dine ve hakim de oyle karar vermis olmali ki (medya isim verdigi icin ben de veriyorum) ali cezik "benim dini degerlerim zedelendi saygisizlik oldu" bidibidisini yaptiginda bile hakim gereksiz bulup mustekilik talebini reddetti (ya da hukuk dilinde ne deniyorsa) ve son celsede oyle bir konu gundeme gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabataş olayı doğrudur arkadaş, az önce ordan geçiyordum, 300 civarı deri pantolonlu, üstleri cıplak, kafalarında bandana ve dövmeleri olan iri kıyım erkekler bekliyordu. Başörtülü geçsede üzerine işesek diye.
  • Bunlardan bazıları kandırıldık deyip kendini aklamaya çalışıyor, bazıları ise hala yalanında ısrar edip, milleti kandırmaya çalışıyor. Halkın (özellikle müslüman kesimin) bu kasıtlı yalanların, iftiraların hesabını sorması lazım ama çoğunluk sormayacak hatta hesap soranlara karşı çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bunlardan bazıları kandırıldık deyip kendini aklamaya çalışıyor, bazıları ise hala yalanında ısrar edip, milleti kandırmaya çalışıyor. Halkın (özellikle müslüman kesimin) bu kasıtlı yalanların, iftiraların hesabını sorması lazım ama çoğunluk sormayacak hatta hesap soranlara karşı çıkacak.

Belki gerçekten haklıdırlae, milletin hakkına girme.

•  İşte Kabataş yalancılarının tam listesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 10 Mart 2015; 12:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bunlardan bazıları kandırıldık deyip kendini aklamaya çalışıyor, bazıları ise hala yalanında ısrar edip, milleti kandırmaya çalışıyor. Halkın (özellikle müslüman kesimin) bu kasıtlı yalanların, iftiraların hesabını sorması lazım ama çoğunluk sormayacak hatta hesap soranlara karşı çıkacak.

Belki gerçekten haklıdırlae, milletin hakkına girme.

Bunun iftira olduğu daha nasıl kanıtlanmasını bekliyorsun? Gerçek olduğu kanıtlanmadığı sürece yalandır, iftiradır. İftiranın büyük günah olduğunu hatırlatayım. En kısa zamanda vazgeçin bence. Hatanın neresinden dönseniz kardır.

• -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Kabataş haklı mı doğru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Kabataş haklı mı doğru mu ?

Birader sen konuşma Allah'ını seviyorsan

• -Mustafa kullanıcısına yanıt
    Sebep ?

Soruma cevap alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 10 Mart 2015; 12:14:30 >
  • Söz vermiştin bana kaç hafta oldu
    Çok cumalar geçti ve görüşler bitti

Metin ustadan gelsin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinus67 -- 10 Mart 2015; 12:20:50 >

• Eylemci ekmekci berkin elvan yalanı gibi diyorsunuz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: omer bin hattab

Eylemci ekmekci berkin elvan yalanı gibi diyorsunuz yani

Gelmiş bi fake. Bi bitmediniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.