Şimdi Ara

İşte İran'ın Ölüm Elçisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NyCrish

Evet onlarla karşı koyucaklar senin gibi insanlar amerikaya ne kadar destek verirse versin o insanlar o silahlarla karşı koyucaklar .En büyük silah insanın içindedir bunu unutma. örn afganistan

hahahah armerika alacagini almis, artik afganistanin gaz yataklarian el koymus , colde devecileri kim takar ya

gidip colde kumda oynasinlar [bu espiriyi yapmamak olmazdi ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 23 Ağustos 2010; 15:05:09 >

• quote:

Evet onlarla karşı koyucaklar senin gibi insanlar amerikaya ne kadar destek verirse versin o insanlar o silahlarla karşı koyucaklar .En büyük silah insanın içindedir bunu unutma. örn afganistan

afganistan?
  • uss nimitiz 30bin mürattabatı var tek yeter irana

İşte İran'ın Ölüm Elçisi
  • pakistan defence site kurmuşlar
    http://www.defence.pk/forums/world-affairs/2375-irans-new-weapon-fajr-27-a.html iran silahı var bizim bi silah vardı ona benziyo tabi bizimki tarıyodu snaırım termal falanda vardı bide şekildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

afganistan?

bu arkadas biraz demiyimde , fazla duygusal. olaylara o yonden bakiyor. duygusal bir insanin dugrularini kontrol etmek kolaydir. din olur , milliyetcilikle olur. bu yuzden ona ne anlatiliyorsa, oda burda onu yaziyor.
  • İran gelişiyor sürekli tebrik etmek lazım en azından bizim kadar dışa bağımlı değiller..

Ayrıca o beğenmediğiniz deniz altılar körfez de israilin birden karşısına çıkınca nolduğu anlayamadan geri döndüler..
  • f35ler gelsinde ozaman bu bölgede hava gücü olarak bayağı güçlü olucaz arkadaşlar 11milyar dolarlık para yatırdık bu işe boru değil hava gücünde bizi yunanistanla bir görüyorlar bundan sonra ne dicekler 1970model rus uçakları varmışda mış mış onlarla hava atar 110adet f35diyoruz radara yakalanmayan her yönden üstün en gelişmiş uçak 11adetde yerden iniş kalkış yapabilen tipten alcakmışız

İşte İran'ın Ölüm Elçisi
  • ben şeyi merak ediyorum mesela mantık olarak programcılar kendi programlarını yazarlar ama mesela uçağın içindeki bilgisayara yeni program yazıcaksın nasıl yazıcaksın?? yani C++ 'a benzemezki
  • Çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

f35ler gelsinde ozaman bu bölgede hava gücü olarak bayağı güçlü olucaz arkadaşlar 11milyar dolarlık para yatırdık bu işe boru değil hava gücünde bizi yunanistanla bir görüyorlar bundan sonra ne dicekler 1970model rus uçakları varmışda mış mış onlarla hava atar 110adet f35diyoruz radara yakalanmayan her yönden üstün en gelişmiş uçak 11adetde yerden iniş kalkış yapabilen tipten alcakmışız

İşte İran'ın Ölüm Elçisi

2 yil once turkiye bu proje icin imaz attiginda , milli savunma bakani ucaklarin yazilimi turklere ait olucak demisti. ben ilk bas garipsedim koskoca amerika bu ucaklari yeni yapmis, yazilimlarini bize nasil birakmis falan. malum f 16 larin amerikan sistemini kiran muhendisler intahar ettiler.
    8 - 9 ay kadar once meger ucalarin yaziliminin bize ait oldugu bir yalamis. koskoca bakana yakistiramadim. 100 tane aldik ama hangi hedefleri vuracagimzi amerika belirledikten sonra pek bi anlami yok benim icin.

tabi bu ucaklari yapabilmemiz icin yapammiz gereken makina sanyimizi gelistirmek

İşte İran'ın Ölüm Elçisi

• yaw biziz halk diyebilecegimiz adamlar heron denen zımbırtının 1 metre olanını yaptı gecen haberede çıktı dogu sınırlarında kullanılmak üzere 4 tane yapılıyor hatta %100 Türk malı olarak ayrıca apache longbow'ları fiziksel olarak en iyi geliştiren ülke biziz bide yazılımını ekleyip adam gibi kullanabilsek harika olacak

b arap sempatizanlarını anlamıyorum ayrıca iran benim bildiğim arap degil aslen perslilerdir...

her neyse bizim olmasada parayı veren düdügü calar saygılar resme bakın...

İşte İran'ın Ölüm Elçisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0SonTR0o -- 23 Ağustos 2010; 15:38:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpello

ben şeyi merak ediyorum mesela mantık olarak programcılar kendi programlarını yazarlar ama mesela uçağın içindeki bilgisayara yeni program yazıcaksın nasıl yazıcaksın?? yani C++ 'a benzemezki

anlamak icin 8031 micro controller sistemlerden basla, basittir ...

eger cidden merak ediyorsun. c++ ile mikro cipleri programlamayi, tabi bunun icin temelden mantik kapilarini, digital circuit sistemleri bilmen gerekir. son olarakta ileri derece C++
  • Su sistemi yapsalar cok guzel olucak, uzun menzilli hava savunma eksigimiz ve agir bombardiman ucagi disinda eksigimiz kalmaz bana gore

İşte İran'ın Ölüm Elçisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İran gelişiyor sürekli tebrik etmek lazım en azından bizim kadar dışa bağımlı değiller..

Ayrıca o beğenmediğiniz deniz altılar körfez de israilin birden karşısına çıkınca nolduğu anlayamadan geri döndüler..

haha iran mi gelisiyor ?
    o baski ve yasaklarla gelismeleri ancak gericilikte olur.

iran sanayi yerine bence pakistan sanayine bakin. pakistan kendi uretiyor onlarda irandan daha ileride. bu iran sevginizi anlamiyorum, KVP sizin icin bir iran filmi ceksin. iran milliyetciliginizi daha da pekistirir .

iranin gazi petrolu olmasa , bir hic olucalar. halk ses cikarmiyor o yuzden. din ile terbiye ediliyorlar. musaddiki yikmak icin krize soktular sonrasinda zaten mollanin eli guclenmeye basladi. simdi iranda bir kriz ciksa molla bile yikilicak. zaten universteli genc nesil baski rejimine karsi gun gectikce daha fazla bas kaldiriyor. bir ekonomik krizde yine isyan cikacaktir. iranlilar bizim turk milletine benzemez rahatlarina daha duskunlerdir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

ABD'nin onlara 40 sene önce sattığı uçakları var İran'ın sadece, o da 84 tane. Ne havladı bunlar da, omuz var bumuz var, ABD işgali başlatsın görecen ne var ne yok...

Şahsi görüşümce ABD girdiği yerden sağ salim çıkamıyor, verdikleri kayıplar ne kadar medyaya yansıtılmasada aynı bizim terore harcanan fidanlarımız gibi onlardanda günbe gün asker eriyişi var. İranda durum daha vahim olacak. İran Irak gibi cabucak teslim olmazsa o dağlar taşlar mezar olur yankeelere. Ayrıca suriye ırak mısır lübnana buralardaki insanlara arap demek ne kadar dogru bilmiyorum. Arap milleti az bir nufusa sahip diye biliyorum. Ama her esmer tenliye-zenciye arap diyen bir milletimiz oldugu için anormal değil...

Sorayayı taşlamak diye bir film var. İzleyen bilir ordada recm cezası konu alınmış ve tahminimce o şekilde oyuna getirilmiş iftira atılmış onlarca yüzlerce kadın recmle cezalandırılıyor. Adamlara yobaz demek bize düşmez. Onlar bize göre yobaz bizde batıya göre yobaz ız. İnançları sorgulayamayız, adamların icraatlerine bakalım. Biz ne yapıyoruz adamlar ne yapıyor ? Gösteriş içinde olsa birşeyler yapıyorlar üretiyorlar. Biz hala iranda başörtüsü mecburi, iranda recm var iranda su var bu var diye tartısıyoruz. Adamlar hayatlarından memnun, İrandaki sakineye gelene kadar kendi milletimizin içindeki zavallı kadınlarımıza bakalım. Kadın sığınma evlerinde ne hikayeler var kimsenin umrunda değil ama irandaki sakine dillerden düşmüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: Historia Calamitatum

ABD'nin onlara 40 sene önce sattığı uçakları var İran'ın sadece, o da 84 tane. Ne havladı bunlar da, omuz var bumuz var, ABD işgali başlatsın görecen ne var ne yok...

Şahsi görüşümce ABD girdiği yerden sağ salim çıkamıyor, verdikleri kayıplar ne kadar medyaya yansıtılmasada aynı bizim terore harcanan fidanlarımız gibi onlardanda günbe gün asker eriyişi var. İranda durum daha vahim olacak. İran Irak gibi cabucak teslim olmazsa o dağlar taşlar mezar olur yankeelere. Ayrıca suriye ırak mısır lübnana buralardaki insanlara arap demek ne kadar dogru bilmiyorum. Arap milleti az bir nufusa sahip diye biliyorum. Ama her esmer tenliye-zenciye arap diyen bir milletimiz oldugu için anormal değil...

Sorayayı taşlamak diye bir film var. İzleyen bilir ordada recm cezası konu alınmış ve tahminimce o şekilde oyuna getirilmiş iftira atılmış onlarca yüzlerce kadın recmle cezalandırılıyor. Adamlara yobaz demek bize düşmez. Onlar bize göre yobaz bizde batıya göre yobaz ız. İnançları sorgulayamayız, adamların icraatlerine bakalım. Biz ne yapıyoruz adamlar ne yapıyor ? Gösteriş içinde olsa birşeyler yapıyorlar üretiyorlar. Biz hala iranda başörtüsü mecburi, iranda recm var iranda su var bu var diye tartısıyoruz. Adamlar hayatlarından memnun, İrandaki sakineye gelene kadar kendi milletimizin içindeki zavallı kadınlarımıza bakalım. Kadın sığınma evlerinde ne hikayeler var kimsenin umrunda değil ama irandaki sakine dillerden düşmüyor...

iran halki mi memnun ?

irandaki ,turkler bile memnun degil

yazdiklarinin hic bir tutar tarafi yok , o yuzden iran amerikaya mezar olur lafina gulup geciyorum

•  İşte İran'ın Ölüm Elçisi
  • @Bluedevil

Bak bakalım yazdıklarımdan 'süper uçak ağbicim kimse yapamaz böylesini' anlamı çıkarılacak tek bir cümle var mı?
    Ghost23 bu platformun, taşıdığı bombaları bırakamayacağını, bunu yapabilirse 'top' olacağını iddia etmiş.
    Eh artık o arkadaşa geçmiş olsun. Videosuyla, fotoğrafıyla bu yetiye sahip olduğunu ispat ettim.

Bunun dışında tek bir yorum, cümle var mı?
    Bence benim yazılarımı alıntılayarak içini dökme boş yere. İş gider dolaşır BP muhabbetine döner.
    Falancı, filancı yakıştırmasında da bulunma bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

hahahah armerika alacagini almis, artik afganistanin gaz yataklarian el koymus , colde devecileri kim takar ya

gidip colde kumda oynasinlar [bu espiriyi yapmamak olmazdi ]

Aydın doğan gençliği yazık başka birşey söylemiyorum..

Dünyadan bi haber eli şeyinde gençlik.

• @Bluedevil86

evet kimse memnun degil iran hukumetinden.azerileri bile.

ama su bi gercek ki herhangi bir savasta tum kusurlar,taraflar unutulur bir birlik olur iran.bunu yasadi iran halki biliyor,alisik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.