Şimdi Ara

İşte HP'nin Windows 10 akıllı telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün sızıntılar açısından oldukça bereketli bir gün diyebiliriz. LG G5 ve Galaxy S7 amiral gemi modellerinin yeni sızıntılarının yanında, HTC One A16 ilk kez kameraların karşısına geçti. Şimdi sırada günün diğer sürprizi var: HP'nin Windows 10 mobil işletim sistemli amiral gemi modeli Elite X3.

HP Elite X3 ismi bir süredir dile getiriliyordu ancak ilk kez çalışır vaziyette fotoğrafları sızdırıldı. HP'nin en azından Windows 10 mobil ekosisteminde iddialı olmasını sağlayacak olan Elite X3 üzerinde oldukça itina ile çalıştığı görülüyor. Alüminyum alaşımdan imal edildiği ifade edilen gövdenin alt kısmında Bang & Olufsen hoparlör gözlerden kaçmıyor. Tasarım haricinde donanımı ile de Elite X3 adından oldukça söz ettirecek. 

Daha önce Falcon kod adıyla gündeme gelen modelde 5.8/5.9 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran yer alırken, Snapdragon 820 yonga seti ile ekosistemin en güçlü akıllı telefonlarından olmaya aday. HP Elite X3 modelinde 3GB/4GB LPDDR4 RAM, 32GB artırılabilir depolama kapasitesi, 16MP/20MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP/12MP çözünürlüğünde ön kamera, suya dayanıklılık, USB Type-C gibi özelliklerin yer alması bekleniyor. 

WebOS işletim sistemi dönemindeki hayal kırıklığından sonra, HP akıllı telefon pazarında çekilmişti. Son yıllarda Android işletim sistemli ve telefon özellikli tablet modelleri piyasaya sürse de, firma tam anlamıyla bir akıllı telefon geliştirmemişti. HP Elite X3 için MWC 2016 etkinliği işaret ediliyor. 

İşte HP'nin Windows 10 akıllı telefonu 

• Windows ile gelmeyeydi eyiydi :D İlk gün konuşulur sonra unutulur.

• Microsoft 1 milyar dolarcıkta HP'ye vermiştir, Windows Phone üretsin diye. Zaten anca üreticileri ekosisteme dahil etmek için para dağıtıyor bol keseden. Bunun yerine markete 500 milyon dolar harcasa çok daha akıllıca davranmış olur.

• tasarım olarakta donanım olarakda ezip geçmiş,Android versiyonuda olsaydı iyiydi...

Samsung,LG ve bilumum duyurulan son modellerden daha şık ve kalteli,ayrıca ses kalitesi telefondan çok öte kalitede.

• PDA leri fena değildi ama telefon başka bir iş hp'nin işi çok zor.

• Yaptım mı tam yaparım haa demiş resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Android olanı da çıksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir yandan MS yavaş yavaş bu işi kiviracak mi acaba demiyor değilim. Kendi işletim sistemi güzel olsa programlar gelir bir şekilde. Onu halletseler..

• Bebek arabası tekerleği takılmış Ferrari gibi kağıt üstünde süper, pratikte hayal kırıklığı. Bomboş bir sistemle yazık edilmiş bir emekten ibaret. Microsoft biz kullancılarını bekletip ortada bıraktığı gibi iş partnerlerinide hayal kırıklığına uğratıyor.
  • son zamanlarda gördüğüm en güzel tasarım

• Beyaz windows phone yapmak yasak mı ? Kamera çıkıntısı olması zorunlu mu ?

• Tasarımı hoşuma gitmedi desem yalan olur. Şuan piyasadaki çoğu akıllı telefondan kat ve kat güzel gözüküyor. Yada benim zevkime hitab ediyor.. Android olsa eminim gideri olurdu

• Tasarım güzelde keşke minisinide çıkarsaymışlar.
  • arkadaşlar beğenmiş ilginç bir şekilde aksine ben beğenmedim tasarımını geri kalanlar ise günümüze ayak uyduran donanımlar

• işi zor belki dual boot olursa satabilir

• Özellikleri yalan yanlış yazılmış...

*5.96-inç QuadHD ekran

*Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 820 işlemci

*4 GB RAM

*32GB depolama, 200GB’a kadar microSD kart desteği

*USB 3.0 Type-C-C

*Qi kablosuz şarj

*İris Tarayıcı (Windows Hello)

*Parmak izi okuyucu

*Windows Continuum desteği

*16 megapiksel arka kamera

*8 megapiksel ön kamera

*Windows 10 Mobile

*IP67 suya ve toza karşı dayanıklılık

* Şoklara karşı “MIL-STD-810G Durmaksızın Düşüşe Uygun” sertifikası (1 metre yükseklik)

*7.6 mm kalınlığında kasa

*Yerleştirme konektörü

• şunun bir de android li versiyonu çıksın yav...

• insan yumurta satarak nasıl zengin olamıyorsa yakında akıllı telefonlar da market raflarında günlük bir ürüne dönüşecek. Büyük rant bitti bitecek akıllı telefonda. Daha pazarlayacak bir şey kalmadı.

• Sunu android ile niye cikartmiyorsun anlamiyorum :/

• Ön taraftan tasarımı çok hoş ama arka taraf çok sade kalmış bence. Wp'un geleceği sağlam olsa ömürlük telefon diye alınır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.