quote:Orijinalden alıntı: boldsharkadamlar süper spor arabalar üretiyorlar, ona göre de pist yapmışlar pistten çok parçacık hızlandırıcıya benziyor, super collider da denir ...
quote:Orijinalden alıntı: wienerpistten çok parçacık hızlandırıcıya benziyor, super collider da denir ...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: wiener pistten çok parçacık hızlandırıcıya benziyor, super collider da denir ... ya onu nerede görmüştüm hatırlayamadım. çapı 16 km idi.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75Equote:Orjinalden alıntı: wiener pistten çok parçacık hızlandırıcıya benziyor, super collider da denir ... ya onu nerede görmüştüm hatırlayamadım. çapı 16 km idi. Alıntıları Göster buda uydudan bir görüntü gerçekten muhteşem
quote:Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75Equote:Orjinalden alıntı: wiener pistten çok parçacık hızlandırıcıya benziyor, super collider da denir ... ya onu nerede görmüştüm hatırlayamadım. çapı 16 km idi. Alıntıları Göster Way anasını ya adamlar hız testi için pist yapmışlar...
quote:Orijinalden alıntı: arifomer buda uydudan bir görüntü gerçekten muhteşemAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: silverstar68 buda uydudan bir görüntü gerçekten muhteşem yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun
quote:Orijinalden alıntı: mbs1905Way anasını ya adamlar hız testi için pist yapmışlar...Alıntıları Göster vay beaa süperrrrrrr bi mühendislik harikası
quote:Orijinalden alıntı: mbs1905Way anasını ya adamlar hız testi için pist yapmışlar...Alıntıları Göster Bir de Volkswagen'in vardı Almanya'da yanılmıyorsam, Bugatti Veyron'u orada test etmişlerdi hani Top Gear programında. Yanlış hatırlamıyorum değil mi?
quote:Orijinalden alıntı: edilhanquote:Orjinalden alıntı: silverstar68 buda uydudan bir görüntü gerçekten muhteşem yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper.
quote:Orijinalden alıntı: SLMVERvay beaa süperrrrrrr bi mühendislik harikasıAlıntıları Göster adamlar yapmis abi
quote:Orijinalden alıntı: SAİM.adamlar yapmis abi Alıntıları Göster Orada hız değilde, aralıksız drift yapmalı, lastikleri yakmalı
quote:Orijinalden alıntı: kerim026Orada hız değilde, aralıksız drift yapmalı, lastikleri yakmalıAlıntıları Göster Gerçekten kusursuz duruyor..
quote:Orijinalden alıntı: Tanselahquote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ahmey quote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper. Alemsiniz Buda babası />
quote:Orijinalden alıntı: Tanselahquote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ahmey quote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper. yeme hocam direk yut tadı pek hoş değil
quote:Orijinalden alıntı: edilhanquote:Orjinalden alıntı: Ahmey quote:Orjinalden alıntı: Soylukan yahu şu böcüğü de her sefer yutturuyorsun bana ya helal olsun Hakkat ya bende her seferinde yiyorum. Bu arada pist züper. yeme hocam direk yut tadı pek hoş değil Alıntıları Göster Konuyu böcük basmış
quote:Orijinalden alıntı: SAİM.devamlı dön dur süper ya Alıntıları Göster Off mükemmel bi pist. Allah ne verdiyse bas peeh..
quote:Orijinalden alıntı: Cloud NineOff mükemmel bi pist. Allah ne verdiyse bas peeh..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Chryin Off mükemmel bi pist. Allah ne verdiyse bas peeh.. şu böcek olayına bende takıldım Pist çok iyi ama biraz daha açıklarmısınız ben anlamadım tam Hasan yeni avatar da pek şık olmuş