Şimdi Ara

Iste gercek bir kahraman ve vatansever

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butun kapitalist bati kafirlere karsi dim dik, butun bu istilacilara karsi direnen bu kahramanin katledilisi.Pkk, pyd vs. bu olusumlara karsi savas acan bu adami, abd, israil ve avrupa ipini cekti maalesef.Allah tekrar gani gani rahmet eylesin.

http://www.haberler.com/saddam-huseyin-in-idamiyla-ilgili-bilinmeyenler-8776203-haberi/

• amerikan ajani degilmiydi bu adam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Amerikan uşağıydı. Işgal için gereken ortamı sağlamıştı. Irak savaştan önce birsürü uçağı toprağa gömdü. Acaba niye?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saddam Amerikan usagimi

• Saddam ABD uşaklığı yaptı uzun süre. ABD'nin desteğiyle tek adam olarak kalmayı başardı uzun süre. Ama zaman içinde güçlenince azıttı ve ABD kendi besleyip büyüttüğü bu diktatörü demokrasi getiriyoruz bahanesiyle yok etti.

Saddam bana birini anımsatıyor ama kim bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaReD22

Saddam Amerikan usagimi

http://m.mehmetciktv.com.tr/haber/1408/iste-saddamin-cole-gomdugu-ucaklar.html

Bence Evet. Hem dünyaya karşı durarak sanki işgali hak ediyor Görüntüsü verdi. Hem de dediğim gibi linke bakarsan adam en sağlam uçaklarını almış gömmüş toprağa. Niye? Kankası abd gelince zarar görmesin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Saddam ABD uşaklığı yaptı uzun süre. ABD'nin desteğiyle tek adam olarak kalmayı başardı uzun süre. Ama zaman içinde güçlenince azıttı ve ABD kendi besleyip büyüttüğü bu diktatörü demokrasi getiriyoruz bahanesiyle yok etti.

Kaddafi mi yoksa adı R ile başlayan lise mezunu mu?

• Ortadoğu halkları bu kafayla daha çok tokat yer.
  • Kendine kahraman arıyorsan, yanlış yere bakıyorsun.
  • quote:

Saddam ABD uşaklığı yaptı uzun süre. ABD'nin desteğiyle tek adam olarak kalmayı başardı uzun süre. Ama zaman içinde güçlenince azıttı ve ABD kendi besleyip büyüttüğü bu diktatörü demokrasi getiriyoruz bahanesiyle yok etti.

saddamı çıkar tayyibi yaz
  • tek kahraman kuzey kore başkanı aslan tosunum adam kafa tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dahi Olalım

quote:

Kaddafi mi yoksa adı R ile başlayan lise mezunu mu?

kaddafi'yi severdim. En azindan güvenilir bir müttefikti.

• Sonuca bakmak lazım adam gitti Irak paramparça oldu, kan gölüne döndü. Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz; ancak onun zamanında istikrar vardı Irak'ta. Aynı şeyler Kaddafi için de geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saddam kaddafi tayyip bu gibi niteliksiz elemanları kahraman yapıyorsak atalım kendimizi köprüden de dünya bir gereksizden daha kurtulsun !

Dünyada çok nitelikli bir sürü insan var bu nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.