bnmde aklıma o geldi ölemi yoksa çakaaaaaaaaaaaaaal
quote:
Orijinalden alıntı: moy203
quote:
Orijinalden alıntı: moy203
quote:
Orijinalden alıntı: AFC Ajax
quote:
bakımlı parmaklar, pembe topuklar
oha.gif ayak fetişisti misin kardeşim ?
kardeş gülmekten öldürdün beni süpersin
bu kadar kasacağınıza ibadetlerinizi yerine getirin, bu saydıklarınızın daha fazlası ve hayal edemeyeceğiniz huriler sizinle olsun
Nefes alsın yeter
size bütün içtenliğimle söyleyebilirim ki; hayatımda sadece 1 kızı sevdim. arkadaş güzel kriterler vermiş ama bence çok önemli değil.dediğim o 1 kız olmadıktan sonra bence bir kızın KALBİ ATSIN YETER.
quote:
Orijinalden alıntı: murat_34_murat
1.65 boylarında, yeşil gözlü (mümkünse mevsimsel olarak güneşe göre rengi değişebilsin)
minik çene, bıdık burun,
öpülesi, kendinden pembe dudaklar minik bir ağız.
ince bir boyun,
saçlar uzun beline doğru şöyle, esmer düzgün bacaklar (kemikleri belli olmayacak)
ince ayak bilekleri
37 yada 38 numara ayaklar
bakımlı parmaklar, pembe topuklar
fiziksel olarak böyle bişey benim düşündüğüm.
gelelim huyuna suyuna,
1 kere eğitimli olmalı, mesela kütüphanecilik, işletme, iktisat, dietisyen mesela
2 benden az kazanmalı (uçurum olmadan, misal ben 1milyar kazanıyorsam oda 700m olsun)
3 aşret bir kız olsun, oturmayı kalkmayı, büyüklerine hürmet etmeyi bilsin.
4 herşeye peki demesin ama orta noktada buluşmayıda bilsin
5 deli gibi aşık olsun bana etrafdaki daha iyi alternatiflerle bana boynuz takmayacak kadar sevsin beni
6 anne vasıflarına sahip olsun şevkat göstermeyi bilsin (kendi isteyince anne olucak, ısrar etmeyecez...)
7 acımızdan ölmeyecek kadar yemek pişirmeyi bilsin yeter (misal yumurta, pilav, makarna)
9 hanım hanımcık giyinsin. (öyle g-string, göbeği açık gömlek tişört olayı bize ters)
10 dinlemeyi bilsin aynı zamanda kendini dinlettirsin benimle ağlasın benimle gülsün.
11 damak zevkimiz birbirine yakın olsun. yemeğe çıktığımızda birimiz aç kalmasın
13 arkadaşlarımı sevsin, arkadaşlarımın kız arkadaş/eşlerini sevsin, sevmesede katlanabilsin.
14 ailesi çok zengin olmasın ama bize muhtaç durumda da olmasınlar.
15 ailesi çocuk sever olsun torunları üstlerine atıp tatile gidebilelim.
16 beni çevremdeki hatunlardan kıskansın, zaman zaman bu yüzden bana trip yapsın.
17 eski erkek arkadaşlarının büyük bir kısmı ölmüş olsun. ölmemişler evli ve çocuklu olsun görüşmeyelim.
18 kitap okusun, banada döve döve okutsun. entellektüel birikimi olsun ama entel olmasın.
19 öyle kulağına göbeğine metal şeyler takmasın
20 hiç bi yerinde dövme olmasın
21 metal müzik dinlemesin
22 evde eğlenmeyi tercih etsin ama dışarda da eğlenmeyi bilsin
23 cebinde faturalı hat kullansın, ayrıntılı faturası bana gelsin ben ödeyeyim.
24 yoga, solaryum, fitness gibi abu işlerle uğraşmasın ama kuaföre gitsin, güzellik salonuna gitsin.
:D:D
Bu ne böyle araba mı seçiyosun ???
Aşk dediğin karşılıksız olur. AŞk dediğinde karşındakini kötü özellikleriyle seversin bu senin dediğini herkes sever zaten
Bu filmlerde olur.
Metal dinlemiyosa napayım ben ya .
aradıgınız model elimizde kalmadı. özel sipariş üzerine getiritiriz ama
quote:
Orijinalden alıntı: Cakarizma
Bu kadar kasmaya gerek yok nefes alsın yeter.
azmış
çokmuş
Fare suratli olur oyle kiz
insan ararken çok fazla kritere sahip oluyor ama birini sevince herşey buhar olup uçuyor. sevdiğim kız ne idealimdeki boya sahip ne de onu tanımadan önce düşlediğim güzelliğe... birini sevip onun da seni sevdiğini bilmek herşeye bedel. en azından benim için. tabi insan evlenince neler değişir onu bilemem.
quote:
Orijinalden alıntı: Şebboy
insan ararken çok fazla kritere sahip oluyor ama birini sevince herşey buhar olup uçuyor. sevdiğim kız ne idealimdeki boya sahip ne de onu tanımadan önce düşlediğim güzelliğe... birini sevip onun da seni sevdiğini bilmek herşeye bedel. en azından benim için. tabi insan evlenince neler değişir onu bilemem.
aynen dostum karşılıklı sevgi sadakat bağlılık herşeye bedel
Mümkünse köylü kızı olsun,eline erkek eli degmemiş olsun,yemek yapmayı bilsin yeter...
olm manyakmısın yoga olanlara süper pozisyon oluyo oh miss
arkadaşım sen burda araadığım kızı taris ediyom ayağına resmen böyle kızlar beni arasın diyon