0/2 cazip bir orandır. bu derbide sanki kazanamayacağız gibi bir his var içimde.
Aynen yorgunluk çok etkileyecek yoksa kimseden çekincem olmaz ama bütün oyuncular mili takımda 90 dakika oynadılar sakatlık da verdik.
Arda,Servet,Baros,Keita,Elano,Hakan Balta hepsi mili takımlarında oynadılar.3 gün sonra maç oynacaklar.Hele Arda,Servet,Hakan Balta hiç dinlenemeden oynuyorlar.Diğerleri yine rotasyonla dinleniyordu.. Bu adamlar bizim en kritik oyuncularımız özellikle Türk oyuncular..
Aydın,Ayhan,Gökhan da sakat.
quote:
Orijinalden alıntı: Headshott
Alt/Üst oranları?
1.90/1.50
Üst oynamak daha mantıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Beşiktaş 4.0 oranla kaçmaz bence
Aynen Beşiktaşın Kazanacağı bir maça böyle bir oran vererek kendi yakmış iddaa merkezi :D
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Maç ertelenecek diyor medya. Aslı var mı ki
Fotokopisi var
Beşiktaşa hakarettir bu oran. Beşiktaş iddaya tazminat davası açsa kazanır. Ben hayatımda bir derbi maçının oranının bu kadar düştüğünü gördüm. Genelde derbiler favori takıma en az 2.00 oran verir. 1.80 de görmüştüm sanırım. Ama daha 5.haftada böle bi oran verilmesi gerçekten düşündürücü.
oranlar beşiktaş adına çok üzücü. beşiktaşlı olsam sinirden varımı yoğumu 2 ye basardım.
not: iddaa oynayan biri değilim.
Son yıllarda GS kendi sahasında BJK'yi sürekli yeniyor. Aynı şekilde BJK kendi sahasında GS'yi sürekli yeniyor. (şu 2005-06 sezonundaki malum maç hariç, 15 yılda alınan tesadüfi galibiyet)
Bu şekilde düşünürsek GS'ye oynanabilir, GS rahat alır diye düşünüyorum ben. Ama 1,50 için riske de girilmez.
2007-08 sezonunda FB-GS maçı (2-0 kazandığımız maç) FB'nin oranı da 1,50 idi.
bjk bu sene bir hiç cacık olmaz bjkden. GS 4 BJK 1
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
quote:
Fotokopisi var
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
Beşiktaş 4.0 oranla kaçmaz bence
Ne var ne yok bas o'zaman.
Tamam sezon başlangıcına göre favoriyiz de 1.5 biraz az olmuş. 2.00 falan olsaydı 50-100 lira basmayı düşünüyordum ama bu kadar düşük bir orana değmez...
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
Beşiktaşa hakarettir bu oran. Beşiktaş iddaya tazminat davası açsa kazanır. Ben hayatımda bir derbi maçının oranının bu kadar düştüğünü gördüm. Genelde derbiler favori takıma en az 2.00 oran verir. 1.80 de görmüştüm sanırım. Ama daha 5.haftada böle bi oran verilmesi gerçekten düşündürücü.
Abartma bence.
Yukarıda yazdım 2007-08 sezonunda sezonun ilk yarısında kendi sahamızda Gs'yi 2-0 yendiğimiz maçın oranı 1,50 idi. Çok iyi hatırlıyorum çünkü ilk yarı 1 maç sonu 1 oynamıştı (oran 2,10'du).
Oynayanlar ne oynayacak
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: cskiller
quote:
Abartma bence.
Yukarıda yazdım 2007-08 sezonunda sezonun ilk yarısında kendi sahamızda Gs'yi 2-0 yendiğimiz maçın oranı 1,50 idi. Çok iyi hatırlıyorum çünkü ilk yarı 1 maç sonu 1 oynamıştı (oran 2,10'du).
Yanlış hatırlıyorsun.
Heralde kimse araştırmaz zannetti arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
quote:
Fotokopisi var
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: cskiller
quote:
Abartma bence.
Yanlış hatırlıyorsun.
fena
adamınhavasısondu.gif
herkez hemen atlamış program ve oranlar cuma günü gösteriliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ozzié07
çok yakın bir arkadaşım iddaa'nın üst düzey yöneticilerinden biri yalan söyleyecek halimiz yok
inanmazsan M.city-Arsenal maçının oranlarını da verdi.
M.City 2,70 3,00 2,00 Arsenal
ayrıca Lazio-Juventus maçına handikap açılcak
quote:
Orijinalden alıntı: Claymoré
quote:
çok yakın bir arkadaşım iddaa'nın üst düzey yöneticilerinden biri yalan söyleyecek halimiz yok
bak söylediğin gibi arkadaşının babasındndolayı bliyosun yani olağanüstü bir durum yoksa bilmene ihtimal yok ama doğrudur diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Claymoré
quote:
Ne gerek var ki üst düzey yöneticiye İddaa'nın sitesinde zaten çıkıyor bugünden.