quote:Orijinalden alıntı: GoldPunch Gel benim boynuma pilot kalem sapla diyor adeta. İmzaya bak kafayı duvara vur
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunch Gel benim boynuma pilot kalem sapla diyor adeta. Dur dıyenmı var. Yumrugunla oldur
quote:Orijinalden alıntı: Bligzerquote:Orijinalden alıntı: GoldPunch Gel benim boynuma pilot kalem sapla diyor adeta. Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunchYumruğumla öldüreyim komiserim.Alıntıları Göster Tipe bak (Bence balgam atıp kaç)
quote:Orijinalden alıntı: DeVastatingTipe bak (Bence balgam atıp kaç)Alıntıları Göster apaçi var dediler geldik.
quote:Orijinalden alıntı: Holsoha benım la bu noluyozzSelam gençler genetik facia var dediler geldik...
quote:Orijinalden alıntı: QuickPlaySelam gençler genetik facia var dediler geldik...Alıntıları Göster Almanya da bu tarzdan istemiyeceginiz kadar var.
quote:Orijinalden alıntı: Lucky.JungeAlmanya da bu tarzdan istemiyeceginiz kadar var.Alıntıları Göster annesi çok küfür yedi.
quote:Orijinalden alıntı: Okandmrquote:Orijinalden alıntı: MetadonDiaz annesi çok küfür yedi. vur dedik öldürdün.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Metalwrathquote:Orijinalden alıntı: _OutOfControL_ gp coştu aynen ayrıca ohuyom ben yuğaaaaaaaAlıntıları Göster you rock mı o kafada ki resim ya?