Bildirim
IŞTE BU ADAMA 'ADAM' DENIR NET.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hollywood karizması var adamda. Yüzü de yüreği gibi güzel.. -
Merhamet etmeyene merhamet edilmez bir hayat felsefesi bir hakikat -
IŞTE BU.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be sokak köpeği sahiplenesim geldi helal olsun
Bu tipteki adamlar sokaklarda kız tavlamaya çalışıp, arkadaşlarıyla mekandan mekana zıplıyor geyik yapıyor ama bir de bu güzel yüzlü adama bakın ömrünü zamanını her şeyini bu çöplükte hayvanlara yardım ederek geçiriyor bunun için okulundan bile vazgeçiyor. Gördüğüm en hayvansever insandır kendisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 29 Aralık 2016; 3:43:36 > -
Arkaplanda Süper Baba'nın müziği çalınca biraz durakladım,geçmişe gittim. -
Sokaktan hayvan sahiplenen biri olarak bu kardeşimize çok özendim. Keşke imkan olsa da daha fazla hayvanı sahiplenebilsek. Bu kardeşimize de helal olsun, hayvanlar insandan daha sağdık ve merhametli oluyor. -
Madem bu adam gibi olamıyoruz bari bu adama destek olalım. Bunu yapalım en azından lan -
ADAMIN DİBİ
Ben insan sevmiyorum bu gibi insanlar karşıma cıkmadıkça -
Dört ayak iyi, iki ayak kötü! -
Helal olsun! Böyle insanlar gördükçe ciddi anlamda mutlu oluyorum. -
Helal bee. Istese cok iyi konumda olacak tip var adamda ama tercihi merhamet... -
İzlediğimde çok etkilenmiştim . Böyle insanların olması insana umut veriyor . Ve nedendir bilinmez bu ADAMI ne zaman görsem aklıma Alexander Supertramp geliyor.
Kendimden ve düşüncelerimden utandım valla. -
Ne diyeceğimi bilemedim. Ben özellikle köpekleri çok seven birisiyim. Abimizi takdir ettim inanılmaz bir görev inanılmaz bir iyiliği gerçekleştiriyor. Dediğim gibi bunun tarifi yok. Elimden keşke imkan gelse keşke üşenmesem keşke yapabilsem... Sizler var olun sizler hep olun. -
Vay be çok duygulandım ve şaşırdım.Kaldımı böyle insanlar?? -
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: klmung
Up
2 up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X