Şimdi Ara

İşte böyle seviyorum onu [SS] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam seviyorum diyor itibarı kurtardık ama korkuyor yine üzülürüm diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

o zaman yakın arkadası ayartma olayını pas gec işi akışına, zamana bırak +
    bahar da gelince daha iyi olur aranız böyle giderse. Kızın gözünde bazı huylarının yok olduğunu değiştiğini kanıtla. yolun açık olsun kardeş

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

İşte böyle seviyorum onu [SS]

güdlrüdün sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Arkadaşlar zamanında bu kız beni kazanmak sevgimi kazanmak için çok uğraştı ama ben deyim yerindeyse hıyarlık edip ego tatmin ettim umursamadım üzdüm onu. Sonra o benden vazgeçmeye başladıkça ben ona bağlandım ve ayrılmamızdan aylar geçti hayatımdan bi çok kişi gelip geçmesine rağmen unutamadım onu şimdi de öğrendim ki başka biriyle olmak üzereymiş.

Edit: Gönlü bendeymiş.

Sadece "hayatımdan bir çok kişi gelip geçmesine rağmen"
    kısmıyla ilgileniyoruz...(anlatda dinliyelim)

• quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

Ben utandım valla

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

Orijinalden alıntı: silentattack7

Arkadaşlar zamanında bu kız beni kazanmak sevgimi kazanmak için çok uğraştı ama ben deyim yerindeyse hıyarlık edip ego tatmin ettim umursamadım üzdüm onu. Sonra o benden vazgeçmeye başladıkça ben ona bağlandım ve ayrılmamızdan aylar geçti hayatımdan bi çok kişi gelip geçmesine rağmen unutamadım onu şimdi de öğrendim ki başka biriyle olmak üzereymiş.

Bu da dakikalar önce aramızda geçen muhabbet;

Devamı;

umut yok gardaşım

Koruma kalkanı için sağ ol kardeş iyi güldüm

• kardesım bana gene ego tatmını yapıyorsun gıbı geldı kızg uzelmıs gıbı eger cıdden sevıyorsan ego tatmını yapmıyorsun daha ıddıalı daha kesın yazılar yazabılırsın kız sana donucektır konusmalardan bellı oluyo.ama kızın sevgılısı varsa ayıptır yapma derım sonra acısı cıkar
  • Kız diğeriyle beraber olucak ayrılıcak , sonrada seni yan cebinden çıkartıcak .. There is a lot of fish in the sea bro

• abi yapmayın bu nedir ya vay anasını.
    yine aynı şeyleri yaşayacaksın bu kez kurban keseceğini söyle bari

ekleme:kalkan için teşekkürler ibret aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 4 Şubat 2014; 11:22:58 >
  • Ne kadar seversen sev böyle yazılar yazma bir daha. Karşı tarafa kesinlikle zayıf ona tabi, ona muhtaç olduğunu hissettirme. Unutma ki kızlar yakışıklı erkeklerden daha çok kendilerini koruyabilecek, güçlü erkekleri tercih eder.yazdigin yazı resmen 'sen olmazsan hayatım gecmiyor.' Modunda yazılmış. Halbuki ona degerli olduğunu hissettirmen ama bir yandan da seni zayıf gostermeyecek, senin durusundan taviz vermeyecek bir yazi yazman gerekirdi. Mesela '.... pizza yemistik hatirliyor musun? Cok guzel bir gündü. ' gibi. Bu tarz mesajlar hala karsi tarafla ilgilendiğini belirtir ama seni de zayıf karşı tarafa karşı savunmasız göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Yolda adamın peşine takılan şarapçı gibisin abi 5 lira versene versene versene alana kadar susmaz

Konu kilit, üye ban
  • Sağlam bir tokadı hakettin.

• Kızın sevgilisi olduğu halde sülük gibi yapışmışsın ezik misin nesin anlamadım ki O ağlamalarından sonra o kızın sana zerre saygısı kalmamıştır
  • ben utandım burda be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 4 Şubat 2014; 11:31:51 >
  • Yazık bir erkek bu kadar düşmemeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

Kızın sevgilisi olduğu halde sülük gibi yapışmışsın ezik misin nesin anlamadım ki O ağlamalarından sonra o kızın sana zerre saygısı kalmamıştır

Sevgilisi yok

• Abi düşmeyin bu kadar. Düştüğün duruma bak mesajlarını baştan okusana nasıl bi ezik ruh hali içindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Abi düşmeyin bu kadar. Düştüğün duruma bak mesajlarını baştan okusana nasıl bi ezik ruh hali içindesin

Okudum hak verdim burdaki eleştirilere ama durumu kurtardım beni sevdiğini söyledi ben bişey yapmıyorum o bana gelecek

• Kız seni seviyorsa çok romantik gözüktün, sevmiyorsa sana olan saygısı artık 0, iki türlüde; Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilum -- 4 Şubat 2014; 11:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

Kız seni seviyorsa çok romantik gözüktün, sevmiyorsa sana olan saygısı artık 0, iki türlüde; Tebrikler.

Beni seviyormuş. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.